Friday 21 October 2011

Dåp Invitasjon Ordlyd

Hva kan være mer tilfredsstillende enn å holde din nye born baby i armene for første gang? Ingenting! Ingenting kan parallelle den enorme varme og kjærlighet føler dere for babyen rett fra det øyeblikk han / hun er født. Takk Gud for denne fantastiske velsignelsen og få forberedt til å ta imot babyen inn i denne vakre verden av døper ham. Men du ikke kan inneholde din glede over å være dusjet med denne bunt av glede, så du må la alle dine kjære vet. For å gjøre det, trenger du en god dåp invitere med gode dåp invitasjon ordlyden. Les videre for noen vakre dåp invitasjon ordlyden ideer og prøver.
Dåp: Hvorfor og hvordan
Hvorfor: En dåp er en måte å innbydende den nye babyen i kristendommen. Dette er en viktig religiøs seremoni der barnet er bundet i en uendelig bånd med Herren Jesus Kristus. I følge ulike religioner i verden, bare hvis man er medlem av Guds familie er han kvalifisert til å oppnå frelse. For dette formålet er dåp viktig.
Hvordan: De tidligste praksisen med dåp involvert helt eller delvis nedsenking av "kandidat" i vann. Men praksis senere endret til den personen som står i vann, og vann blir tømt på kroppen hans. I dag er viktig med vann som strømmer over hodet på babyen ved noen metode, sprinkling, helte eller neddykking.
Dåp Ceremony Invitasjon
Så du har bestemt deg på alt for unge ens dåp. Lokalet, gjestene, maten, alt! Det eneste igjen (og trolig den viktigste) er å sende ut invitasjoner. Og det må ha den beste baby dåp invitasjon ordlyden. Les følgende prøver for god dåp invitasjonen ordlyden ideer.
Vi inviterer deg til å dele vår glede som vi døper våre dyrebare datter (navn). Ta med familien til (sted) (dato) på (tid) og bli med oss ​​til lunsj etter vielsen.
Ser frem til å se deg,, (navn på far og mor)
Herr og fru (navnet) er glade for å informere deg at deres flotte datter (navnet) vil bli døpt (dato). Seremonien finner sted på (sted) på (tid). Lunsj vil bli servert etter seremonien.
RSVP-(kontaktinformasjon for foreldre)
Gud har velsignet oss med en herlig gutt (navn) som vi skal døpe på (dato). Vi ber om ditt nærvær på denne joyous anledning på (sted) mellom (start tidspunktet for seremonien) og (sluttidspunkt for seremonien).
Vennligst bli med oss ​​for en kort snack etterpå.
Takk,, (navn på foreldre)
Nå for noen katolske dåp invitasjonen wordings, lese nedenfor.
Vi ba for dette barnet og Herren har gitt oss det vi har bedt ham. 1 Samuel 01:27
Vi takker Herren for den vakre jente (navn) at Han har velsignet oss. Som vi døper henne på (dato), ønsker vi å bli med oss ​​på (sted og tid) og feirer dette strålende anledning, og også for et lett måltid etterpå.
(Navn på foreldre)
Herren sa, La barna komme til meg. For slike hører Guds rike. Matthew 19:14.
Bli med oss ​​som Herren ønsker vår herlige baby boy (navn) inn i hans rike på (dato). Dåpen Seremonien begynner på (tid og sted). Gjør dvele for en kort brunch etterpå.
Herren være med deg,, (navn på foreldre)
Disse ble noen dåp invitasjoner ordlyden prøver som du kan bruke mens du skriver ut dine egne. Bruk ganske brevpapir og tilpasse invitasjoner ved å få barnet ditt bilde (r) trykt på invitasjoner. Så lykke til med babyens dåp. Må Gud velsigne den lille!

No comments:

Post a Comment