Wednesday 12 October 2011

Tekstmeldinger under bilkjøring Statistikk

Hele 81 prosent av USA befolkningen innrømmer å ty til tekstil mens en kjører, på tross av å være godt bevandret med ulike farene ved texting under kjøring. Går gjennom tekstil mens du kjører statistikker du kan ikke unngå å se at problemet har nådd epidemiske, med tusenvis av folk enten mister livet eller bli alvorlig skadd i slike ulykker. Mens administrative myndigheter prøver sitt beste for å dempe denne praksisen, folk på hjulet synes å være minst interessert om følgende trafikksikkerhet etiquettes. Før vi går videre til detaljene i teksting mens du kjører ulykkesstatistikken, la oss ta en titt på noen generiske tekstmeldinger mens du kjører fakta.
Tekstmeldinger under bilkjøring
Distraksjon fikk når du prøver å gjøre to aktiviteter samtidig byttet sjansene for å få gjennom dem begge. En av de beste eksempel på dette er bruk av mobiltelefoner og bilkjøring. Mange tyr til bruk av mobiltelefon mens du kjører, en farlig praksis som er ansvarlig for et betydelig antall ulykker i USA. Det faktum at mobiltelefoner har blitt rimelig over perioden for tiden har bidratt til den populære trenden med å eie en. Med økningen i bruk av mobiltelefon, øker personens suget etter tekstil og snakke i telefonen også. Folk klarer ikke å motstå møtende samtaler og svare på meldinger, ikke engang under kjøring. Når en person driver mobiltelefonen mens du kjører, har en tendens han å overse veiskiltene og ikke klarer å holde en klokke på veien, som begge er perfekte oppskrifter for en katastrofe. Overraskende, tekstil mens du kjører er ganske populært blant tenåringer og voksne.
Farene ved Texting Mens Driving: Statistisk
En studie ved Virginia Tech Driving institutt viste at de som tyr til tekstil under kjøring er 23 gang mer sannsynlig å møte med en ulykke. En sammenlignende studie av teksting mens du kjører vs fyllekjøring statistikken publisert i et ledende bil magasin i USA viste at texting mens du kjører er enda mer farlig enn fyllekjøring. Studier viser at en person som er texting under kjøring på hastigheten til 35 mph vil dekke 25 fot før bringe bilen stoppet helt opp i forhold til en avstand på 4 m der en beruset sjåfør ville dekke i samme hastighet. Ifølge tekstmeldinger mens du kjører død statistikk utarbeidet av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) 5870 personer omkom i bilulykker i 2008 alene. Den samme statistikken viser at 515 000 personer ble skadd i ulike bilulykker i USA. Rundt 28 prisen for den krasjer i 2008 ble forårsaket av førere i aldersgruppen 18 og 29, som innrømmet å texting under kjøring. Den populære tro, at antallet tenåringer texting under kjøring er mer i forhold til voksne, fikk et større slag når teksting mens du kjører statistikk 2010 utarbeidet av Pew Research Center viser at 47 prosent av de voksne tyr til tekstil, sammenlignet med 34 prosent av tenåringene. Den samme statistikken viser at 75 prosent av voksne tyr til samtale mens du kjører i forhold til 52 prosent av tenåringene.
Sammenstillingen av teksting mens du kjører Statistikken gir deg en idé om hvorfor texting regnes for å være det mest alvorlige mellom de ulike distraksjoner mens du kjører. Flere stater har kommet forordninger som forby praksisen med tekstmeldinger mens de kjører innenfor sitt myndighetsområde. En av de beste eksemplet er den delstaten Georgia, der tekstmeldinger mens på drivhjulet kan gi deg en bot på rundt $ 150 og / eller føre til et punkt på førerkort. Utgjøre og implementere slike regler og forskrifter kan hjelpe i bringe ned antall teksting relaterte ulykker av et betydelig grad. Samtidig er det onus på foreldre til å sørge for at deres menigheter ta kloke bruk av kjøretøyet og gadget gitt til dem.

No comments:

Post a Comment