Friday 21 October 2011

Inground svømmebasseng Vedlikehold

Hvem liker ikke tanken på å eie et svømmebasseng i bakgården og ha den luksus å svømme i den når en føler seg som! Godt, mens drømmen om å eie et basseng er rosenrød, innebærer virkeligheten mye ansvar. Uansett hvilken type basseng, er det viktig å gjennomføre ulike ukentlig, månedlig og årlig vedlikehold. Inground svømmebasseng vedlikehold kostnader vil øke på lang sikt dersom tilfredsstillende vedlikehold ikke blir utført på en jevnlig basis. Det resulterer i skade av pool liners og hele bassenget. For å holde bassenget funksjonell for en lengre periode, er det viktig å ta vare på bassenget som et lite barn. Frequent oppmerksomhet og omsorg er etterspurt av et svømmebasseng.
Vedlikehold av Inground Swimming Pool
Klor og pH Level, Chlorinating bassenget er viktig fordi den sanitizes bassenget. Opprettholde riktig pH nivå (7.2 til 7.6) er også viktig fordi på det nivået klor er mest effektivt. Det er derfor viktig å holde kontroll av klor og pH nivå to ganger i uken. Klor nivå kan bli opprettholdt ved å legge natriumhypokloritt eller kalsiumhypokloritt og pH nivåer kan opprettholdes ved å legge muriatic syre eller natron.
Skimmer Basket, å garantere ferske og sirkulerende bassenget, må skimmer kurv som skal kontrolleres og rengjøres to ganger i uken. Skimmer kurven ofte blir tilstoppet av avfall som løv, insekter, fugleskitt og annet avfall blåst av vinden på svømmebassenget vannflaten. For å unngå for mye søppel samler på overflaten av vannet og tilstopping av skimmer kurven, kan du investere i svømmebassenget sikkerhet dekker, som ikke bare gir sikkerhet, men vil også hindre at avfall fra å få samlet inn.
Børsting og Støvsuging, børsting er viktig å fjerne smuss og olje flekker på flisene av bassenget. Ikke bare dette mar utseendet av bassenget, men det også gjør bassenget gulvet klebrige. Således bør man bruke en pool børste til å børste bassenget gulv og fliser. For å støvsuge senk vakuum hode og slange og støvsug bort. Støvsuging og børsting må gjøres en gang i uken, men i vindfullt vær, kan man må gjøre det oftere.
Algaecide og Clarifier Addisjon; En annen viktig del av inground svømmebasseng vedlikehold er algaecide og Clarifier tillegg, noe som må gjøres en gang i uken. En dose på algaecide må gis til bassenget for å dempe veksten av alger miljøgifter i bassenget. Få en god kvalitet algaecide, fordi dårlig kvalitet de ødelegge svømmebassenget liners. Dessuten, hvis du finner den bassengvannet Skyet, prøve å legge en dose av Clarifier i bassengvannet. Clarifying agenter føre ørsmå partikler som er for små til å være fanget i filteret koaliserer og danne større partikler som kan bli fanget opp av bassenget filteret.
Shock Treatment; Klorering utgivelser fritt klor i bassenget der blir til sammen klor. Kombinert klor er skadelig og kan conduce til øye og hudirritasjoner. Derfor er det viktig å konvertere den kombinerte klor tilbake til fritt klor en gang i uken. Lokale pool butikker har sjokk behandling pakker, som må legges til bassenget som per instruksjoner.
Kalsium Level; Det er viktig å få hardheten på vannet kontrolleres en gang i måneden. Siden det ikke kan gjøres i hjemmet, vil du ta en prøve av bassenget til bassenget butikken og få vannet testet. Dette er viktig fordi høy kalsium nivåer i vann kan conduce for kalkdannelse, mens mindre kalsium-nivåer kan føre til økt corrosiveness vann. Når i seks måneder inground svømmebassenget filter bør også fjernes og rengjøres.
I tilfelle det er et problem du ikke vet hvordan du skal løse, kan du ringe fagfolk for inground svømmebassenget reparasjoner. Dessuten, ikke la de ulike inground svømmebasseng vedlikehold krav skremme deg. Selv om disse pliktene er ikke vanskelig å følge og gjør, er det viktig å forstå hvor mye ansvar å eie et svømmebasseng innebærer. Få et svømmebasseng kun hvis du er klar til å opprettholde den.

No comments:

Post a Comment