Monday 10 October 2011

Butterfly Art Prosjekter for Kids

Vil du bli overrasket hvis jeg sier at barna elsker kunst og håndverk? Nei, ikke sant? Alle som har et barn vil være enig med dette. Jeg vet ikke hva det dreier seg om sommerfugler som ikke bare tiltrekker seg barn, men voksne også. I dag, det er så mange butterfly kunstprosjekter for barn at sinnet bare underverker. Finnes det ulike papiret håndverk, scrapbooking, maling og tegning aktiviteter inspirert av bildet av sommerfugler, og det bringer oss til artikkelen vår. Vi har satt sammen fantastisk, nydelig, og enkle butterfly kunstprosjekt for barn. Så samles alle rundt, få materialer klar, og begynne å gjøre vakre håndverk enkelt for barna.
Butterfly Art prosjekter for barn
Barn, spesielt jenter, elsker sommerfugler. De har litt uforklarlige fascinasjon for dem, kanskje det er de vakre fargene, deres flagrende vinger, og det faktum at det gjør du smile når du ser en. Ville det ikke være fantastisk om du hjalp dem lage kreative og enkle butterfly kunstprosjekter? Spille med farger og sin fantasi, vil følgende butterfly kunstprosjekter for barn holde dem travelt og ut av trøbbel for sikkert.
Butterfly Art Prosjekter for Kids - Flying Butterfly
Materialer Trengte, 1 toilet papir rull (uten papir), 5 stk håndverk papir; 6-8 fot ull, Massevis av lakkfarger, skriver; saks, papp, lim, reisebeskrivelser
For vårt første barn kunstaktiviteter, vil vi lage en fargerik flygende butterfly. På 5 stykker av papir, tegner ulike deler av sommerfuglen: først - kropp, andre - øverst til høyre ving, tredje - øverst til venstre ving, fjerde - nederste høyre ving, og femte - nedre venstre ving. Når du er ferdig med å tegne, bruke livlige farger til å male det. Bruk farger som rosa, blått, gult, rødt, eller andre farger barnet ditt liker. Når malingen tørker, tar saks og skjær dem i former. Plasser hver papir klippe og spore den på papp. Kutt kartong tilsvarende og lim papiret borekaks til kroppen. Kontroller at alle delene passer og er symmetriske. Paint toalettet papirrullen også og lim den i midten av sommerfuglen kropp. Etter limet tørker, se om du trenger å trimme noen av sidene eller trenger å forme vingen riktig. Take 2 strenger av ull og sett det gjennom toalettpapir roll. Be din unge for å holde fra den ene siden og du kan holde fra den andre siden, trekke fra alternative sider og se sommerfuglen flyr fra den ene enden til den andre.
Butterfly Art Prosjekter for Kids - Butterfly bokmerke
Materialer som trengs, 24, 5 - 10 mm fargede perler, 50 cm belagt minne ledningen (butterfly), 20 cm belagte ledningen (bokmerket), 15 mm sequin sten, Lim, reisebeskrivelser
For vårt andre barn håndverk, skal vi lage en nydelig bokmerke i form av en sommerfugl og pynter med perler. Plasser en avis over arbeidsstasjonen og plassere alle materialene i den. Ta den store 50 cm belagte ledningen i hånden din og sett rundt 12 fargede perler gjennom det, lim de siste to perler på toppen. La 1 cm mellomrom fra toppen to perler, vri den mot venstre side, deretter under den lange ledningen, og bringe det opp igjen. Pass samtidig som vingen, tar du 5 perler inni. Dette vil gjøre ditt første venstre ving. Nå tar den lange ledningen og loop den rundt høyre side, rundt knuten, og bringe den tilbake opp, igjen med 5 perler i den andre fløyen. Husk at vingene er vridd tett sammen i midten.
Som du er ferdig, vil du se at det fortsatt er wire igjen. Sett resten av de 12 perler nå og vri bunnen to vinger, men de vil være mindre enn toppen seg. Ta 5 perler på hver side og lim den siste to perler i bunnen (ligner på toppen). Ta 20 cm ledningen og limes på baksiden av sommerfuglen din. Plasser femten mm sequin stein i midten av sommerfuglen din og du er ferdig.
Butterfly Art Prosjekter for Kids - Butterfly Wings
Materials nødvendig; 1 tykk farge papiret, ½ tommers elastisk bånd, papp, glitter lim penner, saks, farge tusjer, lim, reisebeskrivelser
For vår tredje kunst og håndverk prosjekt, vi skal lage delikate sommerfugl vinger. Ta den tykke, farge papir og tegne en sommerfugl på den. Vær kreativ med tegning din, du kan se noen bilder av sommerfugler for inspirasjon. Bare sørg for 1 sett vinger, i stedet for 2 (to big vinger på toppen og 2 små bunn vinger). Ta saks og klippe butterfly veldig nøye. Lim kutte på papp og klippe den ekstra kantene også. Ta en markør for å sette prikker på vingene (over skulderen) og under armene. Hull går inni disse prikkene og sett den elastiske bånd gjennom dem. Bruk glitter lim penner og farge markører for å trekke kreativ design på butterfly. Når den er klar, har gutten teste dem.
Nå var ikke disse lette å gjøre håndverk? Med bare få materialer som lett kan finnes i butikkene kan du gjøre billig butterfly kunstprosjekter for barn. Nyt disse morsomme familien stunder sammen som vil hjelpe barna med å bli mer kunstnerisk.

No comments:

Post a Comment