Thursday 6 October 2011

Wolf Tatoveringer

De innfødte amerikanske trodde ulver hadde overnaturlige krefter, og også vi har også sett noen uforglemmelige bilder av en ulv howling mot månen. Ulven har en mystisk status på mytologi av mange gamle religioner, slik gresk-og romersk mytologi. I enkelte indianerstammer, ble ulv assosiert med trolldom, og ble betraktet som en manifestasjon av onde makter, mens andre stammer dyrket ulven som et symbol av kraft, intelligens og selvstendighet. Dette mystiske dyret er også tenkt å være et symbol for fruktbarhet og virilitet, en av mange grunner bak ulven tatoveringer popularitet. Ulven tatovering design er like gamle som tattoo kultur, med mange innfødte amerikanske stammefolk ha ulv tatoveringer på kroppen sin i antikken. Ulven er antatt å ha mestret både den de ville og det innenlandske verden. De er kjent for å være svært glupsk, mens jakt på byttedyr, kan dekke store territorier, og er kjent for å jakte i flokk. Wolves lever i sosiale ulveflokker viser betydelige innenlandske attributter også.
Wolf Tattoo Designs og betydning
Når du får en tatovering du bør ha en klar idé om hvilken del av kroppen du vil tatovere. En tatovering er et symbol på personens ambisjoner og natur, så velg en design som passer dine egenskaper og mål. Sist, men ikke minst, bestemmer en farge kombinasjon for tatoveringen din, hvis du får en farge tatovering. Mens velge farge det er viktig at du tar hensyn til design og huden tone av kroppen delen du ønsker å tatovere. Hvis du vurderer å få en tatovering ulv, har en kikk på noen av disse ulv tatoveringer for menn og ulv tatoveringer for kvinner design. Wolf tatoveringer er fort bli en av de mest ettertraktede dyr tatovering design.
Familie av Wolves; Regnes mye som sosiale dyr, ulver lever i pakker og jakter i flokk. Disse pakkene består av kjernefysiske familier av paret ulver og deres avkom, er således en familie av ulv tatovering et symbol på lojalitet og engasjement. Å ha et par av ulv og singelen avkom på arm er en unik ulv tatovering design for menn og kvinner.
Wolf og tåke, viden kjent for sine mystiske evner og observasjoner i tåke har gitt ulven status som stifinner. I innfødt amerikansk kultur, er ulven sett på som klok og som en stifinner. Derfor en tatovering av en ulv står alene i et bakteppe av et tre omringet av tåke er et godt tribal ulv tatovering design.
Snarling Wolf, Wolves er kjent for villskap sin og en av de mest mystiske bilder knyttet ulven folklore er snarling ulven. I naturen, er ulven kjent for å knurre å advare og beskytte sin familie fra fiender, og å vise et tegn på aggresjon mens ut på jakt. Denne dobbelt formål ulv snerr er et utmerket ulven tatovering design. Du kan ha ett ulv utsette sin lange og skarpe tenner med røde øyne og en manke grå hår i tatoveringen din.
Howling Wolf, en av de mest populære dyret samtaler er ulvens hyle, assosiert med paranormale aktiviteter og hekseri. En ulv hylte mot månen er en hjemsøkende bildet der du kan gjenskape i form av en tatovering på kroppen din. Du kan ha en ulv sittende på sin forlabbene ute mot himmelen og hylte på en full måne. Skyer og noen ville børste inkludering i tatoveringen kan sikre gode resultater og et personlig preg til designet. I stamme tatoveringer en hylende ulv symboliserer en forbindelse mellom død og mysterier mørket.
Wolf tattoo betydninger er like mystiske som dyret, og har ulike personlige tolkninger, noe som gjør det et godt valg for en tatovering design. Wolf tatoveringer kan være inspirerende og vakker, uansett hvilken design og farge du velger.

No comments:

Post a Comment