Wednesday 5 October 2011

Bamboo Personvern Fence

Hvis du trenger privatliv gjerder til hjemmet ditt, men liker ikke å bruke metall eller ikke har råd tre, så det beste personvernet gjerdet ideer er å velge bambus. Bamboo ser flott ut som gjerder, fordi de gir en rustikk stemning i hagen din, og det er billig også. Når du installerer en bambus personvern gjerdet vil du også ha gleden av å vite at du bruker et materiale som er øko-vennlig. Bamboo personvern gjerdet design er tilgjengelige i forskjellige stiler og du kan velge en som samsvarer med design følelser. Denne typen gjerder er veldig mye populært i japanske zen-hager, men du kan opprette en rolig og avslappende atmosfære ved å installere bambus gjerder i din hage eller bakgård.
Slik installerer Bamboo Privacy Fence
Bamboo gjerder og utendørs personvern skjermer er utrolig holdbare og sterke og de tåler sterk vind og ekstreme værforhold. Hvis du bor i et varmt klima, så du kan selv velge et levende bambus personvern gjerdet.
Å vokse en levende bambus personvern gjerde, velg en type bambus som er egnet for klimaet, og som vokser til en høyde som er nødvendig for ditt personvern. Nå markere område eller omkrets av din eiendom der du vil at personvernet gjerdet. For god personvernet gjerder må du lage en plante området som er minst tre til fire meter bred. Etter at du har merket området, hvor du skal gjøre planting, gravingen det er rundt tre meter dypt. Linje hele grøft med plastfolie. Dette er gjort for å hindre jordstengler fra å unnslippe og bambus planter invadere resten av hagen din eller hagearbeid. Plasser flere inches av jord over plast ark i grøften tett og sørg for at jorda er godt drenert. Nå legg bambus rhizomes i grøften og plass dem tilstrekkelig. Dekk jordstengler med jord og 2 inches av kompost. Vann grøften grundig slik at bambus plantene kan vokse. I ca en måned eller så bambus planter vokser til en høyde av tre til fire meter.
Hvis du ønsker å installere en mer tradisjonell bambus private gjerdet så er det en rekke av bambus gjerde stiler som du kan velge fra. Rolled bambus personvern gjerdet er laget av ¾ inches bambusstaver som deretter arrangert sammen og koblet. Bamboo pinne personvern gjerder er en mer populær og attraktiv alternativ hvor ½ tommers bambus slats er ordnet å lage et gjerde. En annen type bambus personvern gjerdet design som gir et svært rustikt utseende er bambus kvist gjerdet. Den er laget av små kvister bambus som er flettet sammen og holdt sammen av ståltråd.
Å bygge en bambus personvern gjerdet du trenger litt bambus som har blitt kuttet til ønsket høyde, noen galvanisert wire og to trestolper. Ordne bambus stilkene tett sammen og pass på at det ikke er hull i mellom stilker. Nå bruker galvanisert å binde hver bambus stilken sammen for å holde det på plass. Plasser dette bambus personvern gjerdet i mellom to av tre poster som har blitt hamret inn i jorden. Ta litt mer galvanisert å sikre bambus gjerdet til trestolper.
Dette var alt om bambus personvern gjerdet og hvordan du kan bygge en hjemme. Enten du velger å vokse en levende bambus gjerdet eller bare installerer en, bambus gjerder er et flott alternativ for personvern gjerdet design. Bambus møbler og netting er best for folk som er ute etter å gi en naturlig og rustikk utseende til deres hjem og hage.

No comments:

Post a Comment