Wednesday 19 October 2011

Karbonmonoksid Detector pipetone

Har du noen gang våknet opp midt på natten hørte en merkelig pipelyd lyd? Du har sannsynligvis må ha sprunget ut av sengen tenker det er din brannvarslingsanlegg. Du se etter røyk inne i huset for å se om alt er ok. Og så, for å høyne nivået på ergrelse finner du ut at det var karbonmonoksid detektoren pipe. Men hva gjorde det piper? Sannsynligvis må en høy grad av karbonmonoksid har vært grunnen til det, eller var det batteriet?
Jeg sikker på at det må ha som hadde skjedd med mange av oss. Generelt er pipelyd en indikasjon for deg å bytte batteri til alarmen. Det har et batteri backup selv om detektoren er festet til det elektriske systemet, noe som betyr at du må bytte batteri ved behov. Derfor er en av grunnene for den å pipe når batteriet er lavt.
Det er bedre for deg å ikke ignorere pipelyd, fordi etter batteriet er dødt helt, vil du ikke lenger hører den pip og som betyr at du ikke lenger beskyttet. Pass på når du høre karbonmonoksid detektoren lydsignal, skifte batteri. Hvis du finner karbonmonoksid detektoren piper hvert minutt, noe som ville være stort sett en rask pip, så er det på tide å bytte batteri. Dessuten er det viktig for deg å gjøre en skikkelig karbonmonoksid detektoren plassering, slik at skadelige CO kan oppdages lett.
Hva er karbonmonoksid?
Det er en stor forskjell mellom røykvarsleren pipelyd og karbonmonoksid detektoren pipe. Når røykvarsleren piper er grunnen til det åpenbart røyk, og man kan tydelig se røyken som gjør det piper. Dersom av karbonmonoksid-detektoren, ser du ikke karbonmonoksid.
Karbonmonoksid (CO) kan være veldig skadelig. Den erstatter oksygenet i de røde blodlegemene, som lessens mye nødvendig oksygen til organene i kroppen. Ufullstendig forbrenning av drivstoff som olje og kull, naturgass, etc., produserer CO, som en luktfri, fargeløs og smakløs gass. Derfor, kan eksponering for CO være dødelig.
Symptomer av karbonmonoksid
Symptomene på kullosforgiftning inkluderer kvalme, åndenød, tretthet og hodepine. Symptomene blir alvorlig om nivåene av CO eksponeringen er høyere. Dermed er det tilrådelig å ringe opp 911 og komme seg ut av hus, i tilfelle høyt karbonmonoksid detektoren pipe, og om noen av familiemedlemmene viser kullosforgiftning symptomer. Hvis det ikke er symptomer på karbonmonoksid forgiftning, og hvis karbonmonoksid detektoren pip intermitterende, åpne vinduer for å la frisk luft kommer inn og sørge for at huset er godt ventilert. Kall opp en kvalifisert tekniker og la ham inspisere maskinen. Hvis det ikke er et nødstilfelle, da kan du også ringe den ikke-krise nummeret til brannvesenet for å få hjelp.
Karbonmonoksid Detector Care
CO er en gass som finnes vanligvis på vårt hjem. For å unngå utilsiktet eksponering av karbonmonoksid, sørg for at hjemmet apparater som opererer på drivstoff som naturgass, olje, tre, bensin, et al, er riktig installert og vedlikeholdt. Apparater liker generator, ovn, peis, etc., må kontrolleres jevnlig av kvalifiserte teknikere. Må også karbonmonoksid detektoren oppfyller UL 2034-standarder, for å sikre din sikkerhet.
Hvis du høre karbon monoksid detector pipelyd hvert 30. sekund, er det tid for deg å endre din røykvarsler selv. Sjekk for produksjon dato, det sannsynligvis må være gammel nok til å ha det endret. Det er best å lese brukerhåndboken for å sjekke hva alarmsignal angir hva prosedyren, og hva er du anbefalt å gjøre. Du kan også ringe opp nummeret som er nevnt i brukerveiledningen for noen form for konkrete spørsmål knyttet til din karbonmonoksid detektor.
Å kvitte seg med karbonmonoksid detektor pipelyd av og til på grunn av lavt batteri, bytte batteriet til detektoren to ganger hvert år. Det er alltid bedre å holde tette batterier der, som vil hjelpe deg å få fred i sinnet og ikke å glemme de irriterende pipelyd. Den normale levetid alarmene er sagt å være fem år, men da er det best å endre eller erstatte dem før det.

No comments:

Post a Comment