Sunday 30 October 2011

Best Face Moisturizer for kombinert hud

Neste gang du plukke ut en fuktighetskrem, ikke gå av hva den kan gjøre deg, må du granske hvilke ingredienser den inneholder. Naturlige kremer er alltid bedre kilde til å få huden resultater raskere. Kjemiske produkter fungerer ikke i tvil om, men noen av dem kanskje ikke passer din hudtype - det kan starte en reaksjon. Det beste å gjøre er å gå, en god hudlege å analysere huden din og foreslår ansikts kremer som vil fungere best for din hudtype. Det finnes andre måter å gå rundt hudproblemer, som hjemmelaget facial masker og pastaer, organiske kremer, naturlig urt produkter og så videre. Gjør det til en vane å bruke en god hud peeling skrubb under dusjen, og en god fuktighetskrem å doble effekten. Jeg gjør det hele tiden for å unngå problemer som kviser, kviser, fet hud, tørrhet og tilstoppede porer. Eksperimenter med de beste ansikt fuktighetskrem for kombinert hud typer, og bestemme hva som fungerer for deg, og hva som ikke.
Hjemmelaget Facial Fuktighetskremer
Hvis du har mistet regne hvor mange fuktighetskremer du har brukt, og har fortsatt ikke funnet den perfekte, så hjemmelagde kremer er veien å gå. Enkle ingredienser som du kan finne i noen matmarked eller lokale butikken, kan gjøre underverker for huden problemer. Alt du trenger er en god følelse av å måle disse elementene, og selvsagt tålmodighet for dem som ikke ser umiddelbare resultater. Husk - din hud problemer, enten det oiliness, tørrhet, akne etc., kan variere fra mildt problematisk å litt ekstreme. Concoction må regelmessig brukt, i riktige mengder, for å se synlige resultater, og kan også være et ansikt fuktighetskrem for kombinert hud typer.
Løsning for ekstra fet hud og normal hud
Dette trenger du: En fin fast eple og en liten flaske med honning. ; Skjær eplet i to halvdeler for å få et godt grep mens rist. Sørg for at du rist den på skinnsiden først. , Bli kvitt frø og lager. ; Når du har eple makulert i en bolle, til den legger fem spiseskjeer med honning. ; Bland opp denne grøt til den når en god konsistens. ; Påfør lim inn ansiktet ditt, og la den på i 12 minutter. ; Når tiden er opp, vaske den av med varmt vann, deretter avkjøles, å stenge porene. , Hva du trenger: Almond olje og renset vann. ; Ta to spiseskjeer av vannet i en liten bolle, tilsett fire dråper av mandelolje og bland den opp. , Ta denne blandingen fra bollen og bruke det over hele ansiktet. ; Gni den inn pent, slik at huden soaks det opp. Gjør dette regelmessig for å holde ansiktet hydrert. , Ikke mange mennesker innser når de kaster oransje og mango peeling, at de kaster bort utbedringstiltak ingredienser, så kan faktisk være to av de best ansiktet kremer, at kan brukes hjemme. Orange fungerer som et naturlig rensemiddel, samt en naturlig fuktighetskrem for ansiktet, og når den brukes på riktig måte, vil den vise deg varige resultater.
Hjemmelaget Orange Facial Mask - Alle hudtyper
Dette trenger du: Orange skreller (tangerine) og melk. (Helmelk). ; Peel en god håndfull små tangerine appelsiner eller om to store. ; Vent for dem å tørke ut - det skal ikke være noe fuktighet. ; Etter at de har gått tørr, slipp dem i en mikser, til det er fint pulverisert. ; Kontroller at du har like mye melk i hånden, si om en halv kopp. Bland dette pulver til melken. , Rør den pent til den når en stiv kremaktig finish. ; Bruk den jevnt over hele ansiktet, og vente i ca 25 - 30 minutter. , Når den innstilte tiden er over, vaske ansiktet "forsiktig" uten skrubbing av masken for hardt. Det kan skade huden din. ; Hvis du gjør det til en vane å bruke denne blandingen til ansiktet ditt, vil du se en merkbar endring i huden din, i din hudpleie rutine. Det gir av en glød og utstråling, slik du ser rent og godt hydrert. Mangoer når brukt til ansikts fuktighetskrem kan vise seg å være en av de beste ansiktet fuktighetskrem for kombinert hud typer. Den kan brukes til å behandle tette porer og gi ens huden en fin glød. Alt du trenger å gjøre er å blande mango skinn med yoghurt tre generøse spiseskjeer honning og en halv kopp havre. Anvende dette på ansiktet i ca 30 minutter. Det gir ens ansikt en sunn, frisk, rent utseende.
Her finner du alle Natural fuktighetskrem
Det er steder som faller i økologiske og naturlige behov. Du trenger bare å vite hvor du skal se etter dem, og dra nytte av det de har å by på fra den beste kombinasjonen hud kremer.
Burt'sBees, tilbyr et enormt utvalg av produkter, som har ingredienser som er naturlige utgangspunkt. Se gjennom sin rekke kremer for ansikt, ved å matche det de har til din hudtype. Scrubs er også tilgjengelige, noe som du kan bruke før fuktighetskrem, for å virkelig gi huden fuktighet at det craves for. Gå videre og unn deg selv.
SaffronRouge; Mange av oss liker økologiske produkter, som alle naturens flotteste gjemt i en enkelt flaske. Her er din sjanse til å skjemme bort ansiktet med akkurat det. Unn deg en rekke kremer som er ment for kombinasjon hudtyper, det vil fylle på huden, og gjenopprette hva fuktighet det tapte.
Fuktighetskrem huden er viktig, fordi den fører til hudproblemer, som kan være en virkelig nedtur. Husk også å drikke mye vann. Den holder huden hydrert, og du kan dra nytte på andre måter også. Utforske de forskjellige typer best ansiktet fuktighetskrem for kombinert hud typer, og gå med den rette. Ansiktshuden er din nest største aktivum etter håret, ta vare på den.

No comments:

Post a Comment