Monday 17 October 2011

Hvordan vet du Hvis du er forelsket

En av de vanligste spørsmålene om kjærlighet og forhold er, hvordan vet du om du er forelsket. Det er aldri et enkelt spørsmål å besvare, uansett hvor gammel eller erfaren du får i dette spillet. Alle har sine egne tolkninger, ideer, overbevisninger, ønsker og behov om emnet. Følelsen av kjærlighet til en person kan bety helt annerledes for en annen. Få mennesker har evnen å falle i og ut av kjærlighet virkelig fort, og så ofte, at du aldri kan være sikker hva å tenke. Det er grunnen kjærlighet kan være en vanskelig ting. Andre, som meg, ikke helt vet når kjærligheten kom og gikk bort. Så, hvordan kan du vite om du elsker noen? En eldgamle spørsmålet med millioner av svar, men ingen som kan definere det. Nå er ikke det en fin måte å begynne å få til bunnen av vår hvordan vet du at du er forelsket dilemma?
Slik vite hvis du elsker ham, du leser denne, har du sannsynligvis gjettet at denne delen er dedikert til våre kvinnelige lesere (og få menn, ingen fordommer). Det er en utbredt erkjennelse av at kvinner vet mer om kjærlighet enn menn; ikke helt sant. Selv jenter kunne være mer sensitive, forståelse, og innbydende til ideen av forelskelse, tro at halvparten verdens befolkning er ekspert på emnet ville være en farfetched ideologi.
Igjen, forstå begrepet kjærlighet og å kunne skille mellom kjærlighet og begjær er det vi leter etter. Love er en følelse hvor hver person opplevelser i deres liv. Men det er ingen perfekt definisjon eller grunner til å elske noen, du bare lage din egen definisjon i livet og leve det. Millioner av mennesker verden rundt fallet i og ut av kjærlighet dagligdagse. Så har jeg (falt i kjærlighet, og forhåpentligvis aldri å falle ut av det), følte dens betydning i livet mitt, og lever det hver dag med samme intensitet jeg hadde i begynnelsen. Det er derfor, av millioner av definisjoner om kjærlighet, jeg ønsker å sette ut min.
Hvordan kan du vite om du er forelsket i noen? Det begynner ikke med får alle disse varme, fuzzy følelser i ditt hjerte. Fysisk appell og tiltrekning er hovedinngangen hvor en fyr blir mer enn han var før. For at ditt hjerte bygge romantiske forhold med noen, eller selv falle i kjærlighet, liking som person er viktig. Hvis du ikke liker personen innenfra, kan du aldri forelske med ham. En fyr egenskaper, tro, meninger, sunn fornuft, og måten han ser på verden / livet er det som gjør ham til en mann. Ønsker å være sammen med noen er så mye viktig som visste hvem han egentlig er. Hver enkelt kommer liker en pakke deal, alt pakket opp med deres liker, misliker, atferd, etc. Og hvis du føler at du ikke trenger å håndtere det og kan bare være med personen (uten pakkeløsning), deretter du bare tuller selv. Når du aksepterer noen i livet ditt romantisk, gir du ham muligheten til å komme med alle av ham.
Han kommer ikke til å gi seg opp eller noen del av ham som du ikke liker eller ønsker. Han vil komme med alle sine evner, hemninger, begjær, ønsker, prestasjoner, feil, tvil bekymringer, intelligens, emosjonelle og fysiske behov. Når du er klar til å la alle ham være en del av deg, det er da du vet at du er forelsket. Ellers det er bare noe annet, bare en annen fysisk tiltrekning eller et ønske om å være sammen med noen, det er ikke kjærlighet.
Hvordan vite om du elsker henne, vite når en gutt elsker en jente kan være spørrende for ikke mange gutter er åpent klare til å godta sine sanne følelser. Hvorfor er det, at nesten hver gang en jente må slakte fyren med mengder av spørsmål og quizzer for å finne ut om han elsker henne eller ikke? Kanskje det har noe å gjøre med måten gutta ble brakt opp. I noen kulturer, snakker om din indre følelser betraktet som en jenta mi ting og ikke mange fyrene føler komfortabel om det. Hvem vet, tenkning og tro at samme konsept, noen gutter faktisk passere på muligheten av å leve et liv sammen med noen de liker.
Jenter har mange vaner (Jeg kan ikke tenke på annet ord her) som appellerer til gutter. La det være fysiske eller psykiske egenskaper og egenskaper, det er noe med jenter som tiltrekker seg gutter mot dem. Oppveksten bringer med seg mye ukjent hormoner i gutta som gjør rasjonell tenkning gå ut av vinduet. Kjærlighet er tatt over av lyst noen ganger og snart, har attraksjon ikke rom for noe mer enn et fysisk behov. Og oftere enn ikke, går sann kjærlighet bare rett ut av livet ditt. Forfall og erfaring er nøkkelen som gir en person muligheten til å gjenkjenne hva kjærlighet er. Du kan ikke forstå kjærligheten uten faktisk å være i et romantisk forhold eller vet hva romantikk er. Hvis du har aldri hatt en kjærlighetssorg, hvordan ville du vet hvordan det føles? Det er ikke noe som bare kommer til deg og du skal vite hva og hvordan ting gjøres. Det er tonnevis av feil som oppstår i et forhold, men faktum er, kommer ut av det og fortsatt bor sterke, ønsker å være sammen med hverandre til tross for alle problemer, det er din tegn på kjærlighet.
Spør deg selv dette, kan du ærlig akseptere noen, uten at grådighet å være fysisk med henne eller ta noen form for fordel for din personlige tilfredsstillelse? Lukk øynene, tenke på personen du tror elsker deg. Hvis du ikke engang å tilbringe en evighet prøver å svare på spørsmålet, vet du elsker henne.
Hva er kjærlighet? Hvordan kan du vite om du er forelsket i din beste venn, kjæreste, nabo, kollega, college romkamerat, eller noen? Du kunne ta en av disse hvordan vet du gjøre hvis du er forelsket quiz og forsøke å finne et svar som måte. Men vil du noen andre å fortelle deg at du er forelsket eller ønsker du å finne ut selv hvis du faktisk elsker noen? Falling in love med din beste venn, nabo, kjæreste, eller til og med en ex er alt i hendene på skjebnen. Hvis du velkommen det med åpne armer og hjerte, vil den finne deg. Nå dette ikke kan virke som en svar på hvordan vet du gjøre hvis du er forelsket, men for dem som kan lytte til deres hjerte og gjøre avgjørelser i deres liv, vil definitivt forstå hva jeg prøver å si. Du bare vet det.

No comments:

Post a Comment