Sunday 30 October 2011

Gravstein Inskripsjoner Ideer

Jeg tror det er ingen større tap enn å miste din kjære. Tomrommet er så stor at ingenting og ingen kan fylle den. Men livet er sånn, enten vi liker det eller ei. Vi er ikke ment å være sammen med vår kjære for alltid, takk til kretsen av død og døende og fødsel. Vi kan holdes i live gjennom minner, det er den eneste vi kan å gjøre. En annen ting vi kan gjøre er å gi den personen en hyllest gjennom deres gravsteiner eller gravstein. En gravstein er en god måte å betale en hyllest til denne personen, det er ingenting annet egentlig som kan gjøres. Den gode delen er at du kan gjøre det så personlig som du vil få Fonder minner og erindringer fra denne personen. Så, ta en titt på gravsteiner inskripsjoner ideer.
Ideer for Gravestone Inskripsjoner
Det finnes flere måter du kan huske en person med hjelp av gravsteinen inskripsjoner.
Personal Touch, jeg nylig så en film "å ta sjanser», hvor var om dødsfallet til en ung, væpnede styrker offiser. I filmen, syntes offiser gravsteinen eller gravstein til å si noe om de kvaliteter han hadde og hvor godt en offiser han var. Å ha noe sånt på din elskede gravstein vil gi en fin emosjonell og personlig touch. Det kan være noen få linjer om hvordan personen var og hvordan han med sitt arbeid og folk rundt ham på gravstein epitaf. Enkelt og greit og en påminnelse om pluss egenskapene til denne personen. Noe som Livet er hva du gjør det, for en livlig, entusiastisk og en person med et positivt syn ville være perfekt.
Poetisk og musikalsk hyllest; Poems noen ganger uttrykke våre følelser og tanker veldig nøyaktig. Gravstein inskripsjoner ideer kan dermed inneholde sette opp vers fra et dikt portretterer den holdningen til de avdøde. Hvis du ikke er mye i dikt heller ikke var den avdøde, kanskje du kan tenke på song tekstar som gravsteinen epitafier. Songs form sterk tilknytning og foreninger. Derfor hvis du vet hva slags sanger som person likte, kanskje du kan grave dem opp, sjekk tekstene og sette dem som gravstein inskripsjoner.
Enkel og Sweet, en person ikke kan være i en sinnstilstand hvor han eller hun kan tenke mye og har en inskripsjon på gravsteinen. I en slik situasjon, en enkel gravskrift sier i "minne om" eller "i kjært minne av" etterfulgt av navnet på den personen er god nok. Det er en veldig enkel en blant gravsteinen inskripsjoner ideer og får budskapet om at han eller hun er ugjenkallelig savnet, og ingenting kan veie opp for det.
Liker og ikke liker; En person veldig nær den avdøde vil selvsagt vite om at personer interesser og hobbyer. Dette kan være en av gravsteinen inskripsjoner emner og en veldig god en på det. Å ha en gravskrift som snakker om personen lidenskap - det være seg en sport, en kreativ ferdighet eller noe vil bli veldig spesielt.
Latter, den beste medisin, Dette høres kanskje litt paradoksalt, spesielt når du snakker om ideer til gravsteinen inskripsjoner og noen død. Men litt latter og humor kan alltid hjelpe lysere stemningen og snakke om glade minner fra den avdøde. Det samme kan brukes på gravsteinen innskrifter mønstre. Du kan ha en humoristisk tilbud på grunnlag av hva personen gjorde hele sitt liv. Ett av slike gravstein innskrifter eksempler kunne være på linjer - dette er for noe Sir John Stange. Her ligger en ærlig advokat. Og det er rart. eller du kan ha noe for en Joe Black - Her er ligger en lege, som hadde hvite og ingen svarte.
Endelig, du kan ha religiøse vers under gravsteinen inskripsjoner ideene. Dette er kanskje det sikreste innsatsen når du ikke kan tenke på noe annet, og kan være en god måte trøstende de nær den avdøde. Eller du kan ta opp forholdet til de overlevende på gravsteinen epitaf.
Alt dette kan ikke hjelpe meg slutte å tenke det som en stor forfatter har sagt, Det første trinnet for å evig liv, er du nødt til å dø.

No comments:

Post a Comment