Friday 28 October 2011

Spill å spille når Bored hjemme

Mens nettspill som er mest populære, noen ganger stirrer på dataskjermen blir ensformig. Videre, hvis elektrisitet er ikke der og der ikke en backup, kan dagen få virkelig kjedelig. Hva gjør man da? Når du leser bøkene og romaner er en effektiv måte å tilbringe fritiden, ikke alle har tålmodighet til det. Det finnes forskjellige spill å spille når kjede seg hjemme.
Moro Spill å spille når Bored at Home
Ofte lei ganger kommet uventet! Du ender opp leter rundt huset å gjøre noe morsomt. Her er noen morsomme ting å gjøre når du kjeder seg hjemme.
Pictionary, Pictionary er et interessant spill som får alle involverte, fordi det er et lett spill å spille. Dessuten er alt du trenger for å spille dette spillet en hvit tavle, markør og masse entusiasme. Et enkelt Boken vil også være tilstrekkelig i stedet for hvit bord. Spør hver person til å tegne spor og resten kan gjette. Sporene kan være om filmer, berømte mennesker, lignelser i Bibelen eller til og populære merker. Dette spillet er et av de interessante spill å spille hjemme når kjeder.
Memory Game: For en haug med kjeder folk prøver å bedrive litt tid, er minnet spillet en av de enkleste, men interessante ting å gjøre når kjeder seg hjemme. I dette spillet, bare plassere ca 10 elementer i en skuff og dekke den med et håndkle eller serviett, slik at duken dekker alle elementene i skuffen. Gi hvert enkelt medlem et papirark og en penn. Individene er gitt nøyaktig ett minutt å memorere elementene i skuffen etter som du trenger for å dekke skuffen med håndkleet. Medlemmene får et minutt å liste elementene i skuffen. Den som klarer å verve flest antall elementer korrekt er vinneren.
Board Games, avhengig av antall medlemmer i familien din, kan du velge brettspillet. Hvis du har barn, da alderen på barna som lekte vil også avgjøre kampen som spilles. Brettspill listen er enormt helt fra Monopol, Pentagon to Suitcase Detectives og mord mysteriet herskapshus. Du kan plukke deg noen interessante pakker som passer for alderen barna dine. Mastermind og Othelo er noen av de beste brettspill for to personer.
Puslespill, Men, hva om du er alene hjemme og har ingen å spille et spill med deg. Deretter puslespill er gode spill å spille når kjede seg hjemme. Puslespill er gøy og interessant. Bare tiden deg selv og prøve og fullføre bildet. Når du er ferdig, heve fristen bar og prøve å fullføre den i en kortere tid. Puslespill kan være veldig vanedannende!
Spill å spille når Bored For Kids
Barn får virkelig lei i løpet av sesongens ferie pauser. De synes å ha masse tid og vet ikke hva jeg skal gjøre hele dagen. Hvis du vil holde barn travelt du kan lære dem et par spill, som ikke bare holde ungene opptatt, men vil også bidra til å forbedre sin kreativitet og tenkning ferdigheter.
Treasure Hunt, Barn elsker utfordringer, og dermed, hvis du ha to eller flere barn i huset, sette opp en skattejakt. Bare skjule noen enkle hjelpeprogrammene på forskjellige steder i huset og bakgården. La noen ledetråder for barna og få dem jakter på skjulte skatter. Dette vil holde dem opptatt i gang og vil også la dem begeistret og spent på slutten av dagen. Skattejakt er alltid morsomme spill for barn.
Footprint spillet; Hvis du bare har ett barn og ingen andre barn å gi ham eller henne selskap, så har barnet spille fotavtrykk spillet. Til dette trenger du masse aviser. Bli med flere aviser med tape for å danne en stor enkelt ark. Plasser dette store arket i bakgården eller terrassen som per tilgjengeligheten din. No få ut en nyanse av vann maling og legg det i en balje. Fortynne det litt, men sørg for den er ikke for vannaktig. Spillet er å gå i badekaret av maling og lage din fotavtrykk hvor som helst på avisen. Får to nyanser av maling, en for deg og en for barnet ditt. Når barnet gjør fotavtrykk, får du den neste sjansen til å gjøre ditt fotavtrykk. Spillet er å lage tre fotavtrykk i fargen for å vinne et poeng. For å stoppe motstanderen i å få et punkt du bør gjøre fotavtrykk av den andre fargen og blokkere hans poeng.
Water Gun krigen; Utendørs sommeraktiviteter er fantastiske måter å holde barna okkupert i løpet av sommeren. Kjøp super soaker vann pistoler eller vanlig vann støvbærere for barna. Når du har vannet kanoner, spille fryse spillet. Personen påkjørt av en skvett vann er å fryse i hans eller hennes plass. Han eller hun kan bare begynne å spille igjen når en ny skvett vann treff ham. Vann spill er morsomme spill å leke ute.
Det er flere morsomme spill å spille når du kjeder seg hjemme. Fortsette å spille en kamp etter den andre, og du vil ikke innse hvordan dagen gikk forbi!

No comments:

Post a Comment