Monday 24 October 2011

Slik bruker du Hot Rollers

Kvinner som har rett, tynn og slapp hår, ofte lange for krøllete, bouncy hår med mye av kroppen. Og selv om håret er vakker, bare for å eksperimentere og endre deres utseende litt, føler de liker curling håret innimellom. Når det gjelder hår curling i hjemmet, det er to svært populære og mye brukt opsjoner, krølltang og hår ruller. Majoriteten av kvinnene føler at en krølltang sparer tid. Tvert imot, er det varmt håret valser som gir samme resultat som en krølltang med den ekstra bonusen at når håret er satt med dem, kan en kvinne gjøre andre ting samtidig og samtidig la dem på, i håret hennes. Så, hvordan bruke hot valser? Vi skal lære i de følgende avsnittene.
Det er en rekke krøllete frisyrer som er på moten i disse dager og en kvinne kan velge noen av disse, når håret er riktig krøllet pels valser. Så, alt de kvinner som ønsker å vite hvordan du skal bruke varme ruller på kort hår, medium og langt hår, nedenfor er noen råd på samme.
Tips om Hvordan bruke Hot Rollers
Før du bruker varme ruller, rengjøre hår grundig med en sjampo og la det tørke. Selv om innstillingen vått hår på rullene er mulig, fortsatt hår ruller fungerer bedre hvis håret er tørt og rent.
Som for valsene, bør de varmes opp helt før påføring. Flertallet av valsene disse dager kommer med et lys som er slått på i øyeblikket valsene er riktig varmes opp. Så, bare når indikatorlampen er på, starter med de nedenfor nevnte prosedyren for hvordan du bruker håret valser.
Trinn 1: For krøller håret, trenger de å være først delt i mindre deler. Så, med en kam, merke en liten del av håret først og deretter bruke en hårspray på den. Den beste måten å bruke varmt valser, er å alltid starte fra ansiktet og deretter gå bakover. For de av dere som vil vite hvordan du skal bruke varme valser på middels lang hår, et godt tips er å alltid jobbe fra kronen, nedover mot skuldre.
Trinn 2: Løft håret i den lille delen med venstre hånd, vekk fra ansiktet. Holding valsen med høyre hånd, pakk håret ender rundt tønna. Rull fat nedover til du kommer til hodebunnen. Ta en nål eller et klipp og sikker på at fingrene med det.
Trinn 3: Gjenta trinn 1 og 2 over hele håret. Samtidig som deler, husk at ruller bør alltid påføres top-ned og fra fronten til baksiden. Når hele hodet er dekket med ruller, ta en hårspray og gjelder over alt.
Trinn 4; Gi rullene tid til å kjøle seg ned. Det ville ta ca 15-20 minutter for rullene avkjøles. Etter det starter utrulling rullene én etter én. Og Voila! Du har vakre krøller du alltid ønsket. Til slutt bare ta en bred tann kam og skille krøller.
For kvinner som foretrekker mange tette krøller, mindre valser er hensiktsmessige. For de som foretrekker løse krøller, store valser er apt. Mykere krøller, rulle ut ruller i samme retning som deg rullet dem. Hvis du ønsker spiral krøller, rulle ut krøllene nedover mot skuldrene. Men, hvis du ikke vil ha krøller, bare løse bølger, så kan du hoppe bruke hårspray på håret før du setter de varme rullene. Heller ikke alltid gjelder hårpleieprodukter som pomade eller skinne spray eller voks før du setter på valsene da disse har en tendens til å sterkt redusere kvaliteten og volumet av krøller.
I tilfelle du går tom for tid, så å fremskynde prosessen, kan du blåse varm luft ved hjelp av hårføner på håret rullene. Hvis du føler at håret har blitt for krøllete så kan du legge en demper på håret litt og dra dem med et bredt kam, bruk hårføner side om side.
Jeg håper nå du har en ganske god idé om hvordan du bruker varmt valser. Det vil ta litt praksis fra din side før du faktisk er i stand til å oppnå perfeksjon. Å investere i varme rullene er en god måte å spare penger i salonger over dyrt hårklipp as styling krøllete hår ved hjelp av valser vil gi deg en like ny, fantastisk å se, sitte hjemme.

No comments:

Post a Comment