Wednesday 5 October 2011

Fence Design Planer

Takket være media, eller snarere å være spesifikk, paparazzi, får vi informasjon om når og hvordan kjendiser lever - i store villaer og bungalower, eller de selv kjøper sine egne øyer! Hvor fantastisk er det! Husene deres er svært utilgjengelige, og det ville ikke være feil dersom de kalles en festninger. Big gjerder, store, høye murer er et fellestrekk av boliger til disse ikke-så-vanlige folk. Men hvem sa bare disse "stjernene" kan ha privatliv gjerder og mur rundt sine boliger? Dødelige også, har rett til å beskytte deres privatliv, og deres eiendom. Det er derfor vi har gjerder og hekker rundt husene våre, for å holde støyen, er over-nysgjerrige naboer og andre uønskede elementer i sjakk. Care for noen gjerdet design planer, da gjør vi?
Personvern Fence Design Planer
Plan 1, Vel, da starter vi av med tre gitteret og vinstokker. Gitteret gir støtte til vinrankene og denne typen gjerdet gir en samlet naturlig utseende samt hjelper deg å opprettholde personvernet. Det er billigere enn tradisjonelle tre stakittgjerde, men selvsagt ikke like robust som heltre fekting. Hvis det er en blomstrende vin, så er det bundet til å se enda bedre og vakker. Hvis det er noe som er å ødelegge utseendet på verftet, disse vinstokker, hvis plantet rundt eller nær berørte området, kan dekke disse funksjonene.
Plan 2, Vel, hvis gitter er litt for jazzy for deg, eller du vil ha noe solid så langt som personvern gjerder er bekymret, er dette tingen for deg. Dette gjerdet design planen er en modifisert stockade gjerde. Jeg nevnte om en festning tidligere, er utseendet på dette gjerdet nesten sånn. Dens byggeplan er som vanlig som en stockade plankegjerdet. Forskjellen er høyden på de 3 styrene nærmest hvert innlegg. To boards stenger til stillingen er av samme høyde, med den tredje stepping halvveis ned til høyden på de viktigste gjerdet. Egentlig for gjerde design planer ut som disse, er det ingen spesifikke målinger av styrene. Det er bestemt på grunnlag av hva som passer den generelle innstillingen.
Plan 3; Hedges! Å hvor jeg elsker dem! Ja, er sikring en annen av gjerdet design ideer du kan vurdere. Selv om det ikke ville være en konvensjonell "gjerdet", men det vil være et privatliv skjermen likevel. Det er mange busker og eviggrønne hekken planter du kan bruke for å plante en sikring. Selv tar vare på planter, når de brukes i sikringer, er litt av en problemfri. Men det ser helt fantastisk, hvis det gjøres bra.
Plan 4; En annen av de tre gjerdet design planer eller tre gjerdet design planene er å ha en sammenvevd fekting. Det ser flott ut, med trelister sammenvevd med hverandre. Hvis det støttes og bygget godt, kan det vise seg å være en veldig sterk gjerde. En mer av skogen gjerdet design blant personvern gjerdet planer er trellis fekting. Espalier gjerder er billig og det i utgangspunktet passer et scenario der det er slyngplanter og klatrere og de trenger en solid støtte. Det kan kompliment et solid gjerde design plan, ved å hjelpe dekke noe skjemmende i hagen eller terrassen.
Plan 5; Dette er en av de som gjerdet design planer som oser av noe annet enn holdbarhet og styrke. Takket være teknologi, i disse dager kan du ha en kjede link eller netting nettingen. De beste av dem er intensivt galvaniserte og styrke til å bære været endringer. Hvis du vurderer en liten gjerde for gjerde design, vil en wire mesh være stor. Hvis du ikke liker metallisk utseende, er en ny modifikasjon et plastbelegg til kjeden kobling over galvanisert tråd. Det finnes i forskjellige farger også.
Dette var bare en teaser, hvis du går til en bekymret butikk, vil du definitivt finne mange flere av disse gjerdet design planer og, kanskje, enda bedre seg! For eksempel, en rustikk fekting plan, bygget ved hjelp av lerk eller furu med sirkelrundt delen. Eller du kan også kombinere det naturlige med mannen laget. En av tre stakittgjerdet støttet av murstein med hensyn til personvern gjerdet ideer.
Jeg antar, dette var bra nok for tiden! Håper du finner dette nyttig og få en flott fekting gjort. Inntil da, er det ciao fra meg!

No comments:

Post a Comment