Wednesday 5 October 2011

Smoke Detector Placement

Røykvarslere er konstruert for å detektere røyk, alarmerende de i sine hjem / restauranter / hotell / skoler / høgskoler / arbeidsplasser, etc., for tilstedeværelse av røyk. Det er viktig at du legger en til hjemmet ditt, eller foreslå dette til steder som ikke har en. Jeg hører om folk som har gått gjennom traumatiske opplevelser, til sin leilighet blir ødelagt, uten at brannalarm systemer. Det er derfor det er mer av et behov enn en må-ha, for å få en hvis du ikke allerede, og å vite hvordan røykvarsler plassering er gjort.
Typer av røykvarslere
Før vi kommer inn røykvarsler plassering, ser vi på de to hovedtyper av røykvarslere som er tilgjengelige, og deres funksjoner.
Fotoelektriske detektorer; Denne typen detektorer bære en lyskilde sammen med en fotocelle som aktiverer med lys. Røyk partikler i luften er absorbert av lyset fra detektoren, som deretter rettet mot fotocelle. Dette i sin tur utløser alarmen. En røyk detektor pipelyd indikerer at batteriene er utladet, og må byttes ut. Det er tilrådelig å bruke alkaliske baserte batterier når du bytter gamle. Det er viktig å ikke forveksle røykvarsleren pipelyd med alarm, da de begge er forskjellige. Pipingen viser bare lavt batteri, mens alarmen indikerer tilstedeværelse av røyk / brann i huset.
Ionisering Detektor; Disse detektorene har radioaktive materialer i dem, at ioniserer luften og skaper en elektrisk bane. Røyk molekyler fester seg til ioner i detektoren når røyken går inn i den. Når elektrisk strøm endres, vil alarmen utløses. Materialet stede i detektoren kalles americium. Det er tilstede i en meget mindre kvantum, og er ikke skadelig. Det er bra for steder der det er mer ild enn røyk, liker steder som inneholder brennbart materiale i dem, f.eks - kjøkken. Røykvarsleren sensitiviteten er relativt lav. Det er derfor disse er svært lite sannsynlig å gå av tilfeldig mens du koker, da røyk fra matlaging er ikke tykk nok til å oppdage. Hvis ja, så noe kunne ha vært brenning på gassen.
Smoke Detector Placement
Plassering av røykvarslere bør ikke tas lett på, siden det finnes måter for hvordan og hvor den skal plasseres. Følg disse retningslinjene for å sikre at du har dine plassert rett. ; En bør plassere røykvarslere ideelt på soverommet mellomrom, for å sikre at man lett kan vekke når alarmen høres. ; Man kan selv plassere en detektor langs passasjen eller rett utenfor soverommet døren eller til midtveis i korridoren. ; Ganger som strekker seg lenger enn 30 fot, bør ha ett alarm detektor ca. plassert på hver 30 fot (hoteller, skoler, høyskoler etc.) ; En røykvarsler i hvert rom er tilrådelig. ; Røykvarslere bør plasseres tolv inches under taket, og ikke for lav siden røyk tendens til å stige. ; Plasser en røykvarsler utenfor kjøkken / røyking områder for å unngå røyk fra aktivere alarmen. ; Dead luftrom, som er den ekstreme hjørnet av ens rom på toppen der to vegger møtes, er ikke et bra sted å montere en røykvarsler. Det må plasseres minst 18 inches bort fra dette området, for å oppdage røyk bedre. ; Unngå å plassere detektorer i nærheten av vinduer, sjakter, klimaanlegg, ildsteder eller vifter (3 ft unna) siden dette kan rote det interne arbeidet i detektoren (temperaturen stiger - enten varmt / kaldt, kan tukle med detektorens funksjonalitet). ; Hvordan å opprettholde en røykdetektor
Opprettholde ens Røykvarsleren er et must, for å sikre at det fungerer fint gjennom hele året. Å unngå røykvarslere skal ut uten grunn, må du ha det sjekket ut regelmessig for feil, eller få den erstattet med en ikke så følsom detektor. ; Test dine røykvarslere ideelt hver måned. ; Batteriene skal byttes en gang i året, eller når summeren går av (lavt batteri indikator). ; Rengjør innsiden av røykvarsler fra støv partikler og skitt. ; Hvis problemene vedvarer, kaller på en profesjonell elektriker for å sjekke detektor for deg. , Test røykvarsleren ved å trykke på «test»-knappen, for å sikre at det fungerer fint. ; Røykvarsler plassering og nøyaktig metode for hvordan du installerer en, er veldig viktig, for brannsikkerhet. Du hører sikkert mye om hus og leiligheter går ned i flammer - beskytte deg selv og andres av å følge regler om hvordan å holde hjem trygt fra en brann brekke, og til å reagere i tide i snusing den fra å forårsake mer skade. Vær trygg.

No comments:

Post a Comment