Thursday 27 October 2011

Bad Sikkerhet for eldre

Hvis du har en eldre person hjemme, vil du vite hvor farlig badet er for dem. Når de bruker det, er sjansene for at dei kunne skli på våte gulv eller selv om på gulvet er tørr, kunne de gli på linoleum eller fliser gulvbelegg. De kan ikke være i stand til å beholde sin balanse og helst, kan alt skje. Vanligvis når en personen faller ned på badet, kan de bryte seg hofteledd eller skadet ryggen. Så du må være veldig forsiktig når du bygge ditt hus. Her er noen tips på baderomsprodukter for eldre. Følg disse sikkerhetstips og badet vil være trygg og sikker å bruke.
Tips for tryggere baderom
Disse tipsene vil fortelle deg hva alt du kan installere på ditt bad for å hindre enhver form for ulykker og sikre baderomsprodukter til eldre så vel som for alle i familien.
Badekar, de fleste ulykker skjer på badet, mens personen prøver å gå inn i badekaret eller komme seg ut fra det. Når de får inn, de kan ha vansker med å komme ut av badekaret. Deres hender ikke så sterke som de brukte å være, så de ikke kan løfte seg selv ut lett. Så det er best at du installerer baderomsprodukter ta tak barer med badekar, slik at dei, som er den eldre person, kan løfte seg selv ut fra badekaret holde på barer. Du kan installere disse badekar for eldre. Du kan også fjerne de tradisjonelle badekar og installerer walk-in kar, noe som vil bli tryggere for eldre som de ikke behøver å løfte seg opp.
Baderom Safety Rails; Enten du har et badekar eller walk-in badekaret, er det best at du har badet sengehester rundt det. Dette er en baderomsprodukter spissen slik at mens personen bruker dusjen, han / hun ikke skli og falle ned. Så, installerer disse skinnene og sørge for at det er festet til veggen skikkelig.
Bad Mat; Flere ganger hender det at selv om personen får ut av badekaret trygt, når de satte sin fot på badet matten, slips matten og en storulykke kunne skje. Så, er en annen baderomsprodukter tips å kjøpe en gummi matte på badet. Noen av disse mattene også ha fettsuging kopper som hindrer matten i å bevege seg fra stedet. Utenom dette, kan du også holde matten til bakken ved hjelp av klebrige bånd. De vil også forhindre at matten i å bevege seg.
Toalett Seat; Eldre folk med kneproblemer måtte møte problemer mens Siting på toalettet. Så, hva du kan gjøre er, er det to typer toalett seter du kan kjøpe. Det er en plastikk sete som en gang montert, kan løftes med minst 5 inches. Eller, kan du også få justerbare sete som kan økes til rundt seks inches høyere enn den normale høyden på setet. For å sikre flere eldre bad sikkerhet, kan du også få snekkeren lage en tre base for base av toalettet, slik at det er høyt nok for eldre å sitte.
Bad Safety Håndterer, Fix baderomsprodukter håndterer rundt toalettsetet området og også rundt badekaret området. Eldre måtte møte et problem mens bruker toalettet, dermed, kan de tak på til håndtaket og støtte selv. Kontroller at du spikre håndtakene på riktig måte med den beste kvaliteten neglene. Bruk ikke håndkle stenger som støttehåndtak, som de ikke vil kunne ta hele vekten til personen som bruker den.
Belysning; Install proper bathroom belysning for eldre. Gamle mennesker har et svakt syn slik at de ikke engang kan se ordentlig i belysning som kan virke sterkt til unge mennesker. Slik at badet har riktig belysning fasiliteter og det har også en natt lys anlegg.
Fjern Legemidler, Eldre mennesker har tendens forvirrende sine legemidler med andre legemidler. Slik medisiner som du holder på badet skapet, skal være innelåst slik at eldre ikke kan få tak i dem. Eventuelle utløpt medisiner har må kastes. Også ikke beholde noen skarpe gjenstander på badet.
Hvis du følger disse baderomsprodukter tipsene, så kan sikre sikkerheten for ikke bare eldre men selv hvis du har noen handikappet person bo med deg. Trygge sikkerheten til de eldre og gjøre senior helse prioriteres er et ansvar de unge. Så selv om disse sikkerhetstiltak kanskje koste deg litt, kommer sikkerheten til eldre alltid først.

No comments:

Post a Comment