Wednesday 5 October 2011

Gravstein Designs

Dødsfallet til en elsket en er en ineluctable del av livet til hver person, og ingen kan flykte fra det. For å bygge bro over tomrommet som forblir i våre liv, på grunn av uforglemmelige minner fra den avdøde en, bygger vi monumenter. Monumenter til ære, hyllest og verne sine minner for alltid i form av gravsteinene and gravsteiner markører. Når det gjelder personlig gravsteinen design, må vi være kreative og praktisk på samme tid. Du må ha sett den gamle gravsteinen design med ulike cryptical symboler og religiøse inskripsjoner. Vel, disse tallrike design har uendelige tolkninger og betydninger, som kan være inspirerende for oss å utforme en gravstein.
Gravsteinen Designs og ideer
Mens du velger en gravstein design, må du ta hensyn til kostnader, type, materiale, samt størrelsen på gravstein / gravsteinen. Det er mange gravskiltet design som er populært valgt. Noen av de populære gravstein design er den horisontale tabletter, vertikal tabletter, hjerteformede tabletter, skrå grav markører, flush grav markører, bevel grav markører og personlig barn og kjæledyr grav markører. Du kan også designe personlige formen tabletter for den avdøde. For eksempel lithochrome fargestoff design, flatt skåret, hånd skåret, etset og forme utskårne gravsteinen design.
Floral mønstre av dogwoods, liljer, roser, er tulipaner og andre slike mønstre også populært valgt disse dager, sammen med fjell eller eviggrønne skog scener. Alle disse design er tilgjengelige i ulike populære og slitesterke materialer som marmor, glass, granitt, bronse, sement, etc. Valg av design, størrelse og materiale må gjøres ganske nøye, og ved å ta sine priser og holdbarhet i sinn. Du kan også bla gjennom Internett og få en idé om gravsteinene for Graves. Dette faktum gir deg bare en ekstra fordel av å sjekke ulike design på én omgang.
Hvordan Design en gravstein
Hvis du ønsker å designe din egen gravstein eller for en du er glad, er det noen andre ting å tenke bortsett fra størrelsen, prisen og materiale. Disse tingene er personligheten til gravsteinen. Men materialet er valgt for gravsteinene og gravstein inskripsjoner gjøre personligheten til en gravstein / gravstein.
Personality, Personlighet den avdøde personen spiller en stor rolle i å bestemme gravsteinen design, spesielt gravstein plakk og gravsteinene ord. For eksempel kan et flatt skåret design passer en person med beskjeden naturen. Mens for en person med levende natur, vil du kanskje velge større og stående gravsteinen design. Du må også null ned en gravstein gravering som virkelig beskriver våren tanker samt personligheten til den avdøde en. For eksempel, hvis vedkommende var religiøs så kan du melde deg på religiøse symboler og hvis den personen var mer i naturen, så kan du velge noen naturskjønne graveringer.
Epitaph, Velge en perfekt gravstein gravskrift eller sier påvirker også kostnadene, så vel som personlighet av at gravsteiner. Husk at det minste er ordene desto større er deres innflytelse. Det er årsaken til at folk velger den ene liners, siden de er mer definitive og billigere. Linjer som "Jeg sa jo jeg var syk" eller bare en passende gravsteinen symbolet, klart reflektere den eksakte personligheten til avdøde personen. Dersom det er en følgesvenn grav markører design, så kan du også få en kjærlighet tilbud gravert på det, med etset plakett av både den avdøde personer.
Ferdigstilling, Når du har avsluttet utforming, størrelse, materiale, type og gravsteinen inskripsjoner, du må tegne den grove skissen og ta det med til en profesjonell gravør. Du kan bli overrasket over å lære dette, men det er noen få spesialiserte gravsteinen og plakk gravører som kan komme til unnsetning. Du kan også lære å gravere det selv, som er en mindre kostbart alternativ enn å ansette en profesjonell. Hvis du er klar til å bruke noen ekstra dollar, så kan du også få en marmor eller granitt statue av den avdøde en, fra gravører. Hvis du utformer din egen gravstein, så holder den som en overraskelse ved å la kun en pålitelig tredjepart å vite om det.
Vel, dette er der jeg avslutte denne artikkelen om gravsteinen design. Hvis du virkelig vil utforme en gravstein fra hjertet, så i stedet konsentrere seg om gravsteinene priser, ta maksimal innsats i valg av design som kan verne den sanne minnene fra din kjære.

No comments:

Post a Comment