Tuesday 11 October 2011

Pool Shock Treatment

Ingenting føles bedre enn en dukkert i svømmebassenget i den varme og trykkende sommeren. Så bilde selv i et basseng. Vannet glinsende i solskinnet, som flytende diamanter. Bare ønsker å kjøle deg av. Å oppdatere din kropp og sinn. Ah! Heaven! Men vent! Hva er det? At grønn, squishy 'stoff' flyter rundt? Er det .... alger??!? Og hva er den lukten? Ewwww! Har dette noensinne har hendt deg? Hvis svaret er ja, er den eneste løsningen et svømmebasseng sjokkbehandling. Les videre for informasjon om det slik at du kan gå om å ha en gjort for ditt basseng tidligst.
Hva er Pool Shock Treatment?, Sjokkerende et basseng er et vann sikkerhets tiltak som innebærer å legge en rimelig mengde klor til svømmebassenget med sikte på å bryte ned ammoniakk, nitrogenholdige forbindelser og andre organiske stoffer i vannet. Dette sanitizes vannet og gjør det bakterier gratis. Slike vann er trygt å svømme i, siden den ikke gir opphav til utslett eller andre irritasjoner.
Hvorfor Klor?; Ganske ofte, når du svømmer i et basseng, klager deg om hudirritasjoner eller øyne å få såre og røde. Vi skylden disse reaksjonene på de mest praktiske bassenget renere - (egenandel) klor. Selv om det er sant at klor er faktisk brukes til å rense bassenger, er tanken om at overskytende klor er det som forårsaker reaksjonene helt feil. Det er faktisk helt motsatt. Ja, det stemmer. Det er ikkje overflødig klor som er irriterende huden din, blir det mindre klor. Forvirret? Bare les videre, jeg er sikker på at din tvil vil bli slettet.
Hva Klor Does; Klor utgangspunktet utfører følgende tre viktigste funksjonene i svømmebasseng vedlikehold,; Desinfiserer vannet av farlige mikroorganismer som kan forårsake sykdommer. ; Gets kvitt alger og andre organiske forurensninger. ; Bryter ned noe ammoniakk og nitrogenholdige forbindelser i vannet. ; Sjokkerende Pool; Nå la oss se hvordan akkurat du kan bruke klor til å rense bassenget og gjør den sikker og lukt gratis å bruke. , Når en klor sammensatte er lagt til vann, reagerer det med vannet og andre kjemikalier (nitrogen, ammoniakk, urin, svette, etc.) å danne subsyrer og andre slike forbindelser. This forurenset klor kalles Kloramin eller Kombinert Tilgjengelig Klor (CAC). ; CAC ikke er nyttig til vannet og dette er hva som forårsaker svømmebassenget problem reaksjoner og ubehagelig lukt i de fleste bassengene. : Du må vite hvor stor klor er nødvendig for å bli kvitt vannet i CERT og konvertere den til Free tilgjengelig Klor (FAC). , FAC er den virkelige klor som går rundt å drepe bakterier og andre forurensende stoffer. , Så nå har pool FAC og CAC som sammen utgjør det totale klorinnholdet i bassenget. , Å skille de to, må først sjekke hvordan mye kombinert klor faktisk finnes i vannet. ; Å gjøre dette, kan du bruke test-kits som viser deg nivåene av FAC, CAC, pH, kalsium hardhet og total alkalitet i vannet. ; Når du har beløpene, beregne hvor mye klor du trenger å legge i henhold til følgende diagram. Den forteller deg hvor mye av hver av de ovennevnte må være tilstede i vannet, for å sikre en trygg bading miljø.
FAC (ppm) 2.0 til 4.0, CAC (ppm) 0, pH 7.4 til 7.6, alkalinitet 80-120, Kalsium Hardhet (ppm) 200-400
* Disse tallene har blitt foreskrevet av Association of POOL & SPA PROFESSIONALS som foreslått Chemical Standarder for svømmehaller; Legg klor (i enhver form, kornete eller flytende) til test-kit viser deg over tallene. , Når du ser disse tallene, er din bassenget klar til bruk, etter en halv time eller så. , Pool Shock Treatments spørsmål; Nedenfor er svar på noen enkle spørsmål du måtte ha om svømmebassenget sjokkbehandling.
Q) Hvor ofte bør jeg sjokk mine svømmebasseng?, B) Sjokk bassenget på en ukentlig basis, spesielt om sommeren, når den brukes ofte. Ellers når de ikke er i jevnlig bruk, sjokk det når du ser organisk materiale (ved regn, eller tordenvær, etc).
Q) Når er den beste tiden å sjokkere min pool?; A) Den beste tiden på dagen å sjokkere bassenget er før solen ned eller like før soloppgang, for å unngå UV-stråler fra solen forstyrrer prosessen.
Q) Hva er ferd med å legge til klor i bassenget?; B) Du kan legge flytende klor gjennom svømmebassenget filteret. For granulert klor, pre oppløse den i en beholder med vann (tilsett klor til vannet, ikke vann til klor). Hell blandingen i filtersystemet. Tøm siste bitene av uoppløste korn ved å legge mer vann til beholderen.
Q) Er det noen forholdsregler at jeg bør ta mens sjokkerende min svømmebasseng?, A) Ja, unngå å komme i direkte kontakt med kjemikaliet. Bruk vernebriller og hansker. Les også bruksanvisningen nøye av bassenget sjokk produkter som du bruker.
De var noen svømmebassenget rengjøring tips for svømmebassenget sjokkbehandling. Så, går rett på og få alt du trenger å sjokkere bassenget. Gjør det rent, trygt og luktfritt for deg og din familie!

No comments:

Post a Comment