Thursday 13 October 2011

Wrist Corsage: Hvordan få en Wrist Corsage

Hva går best med en glitrende kjole, en uberørt brudekjole, en coquette fødselspermisjon kjole eller en floral kjole? For det perfekte utseende, trenger du mye mer enn bare en kjole! Du trenger å supplere den med riktig tilbehør. Og en av tidenes favoritt hånd tilbehøret er håndleddet corsage! Det kan gi en titt av eleganse til enhver formell anledning, som et bryllup eller en ball eller til og med brude dusj! Men du visste det allerede. Hva du vil lære i denne artikkelen vil hjelpe deg å endre din tilbehøret budsjettet på en slik måte at du vil lure på hvorfor du ikke tenke på det tidligere! Så les videre om hvordan du kan lage din egen flotte håndleddet corsage. Du vil elske det!
Wrist Corsage Designs
Nedenfor er noen fantastiske måter å gjøre håndledd og hånd corsages! Les dem og design bort. Hvis du har noen mer kreative forslag, bring em on!
Blomster Wrist Corsage; tidenes klassiker. Blomster corsages er en hit på nesten enhver anledning. De kan være litt vanskelig fordi noen ganger blomstene du vil, ikke kan være i sesongen eller vil ikke være tilgjengelig i den fargen du ønsker. Så du må tenke på alt dette i god tid. Når du har plukket din kjole, kan du plukke blomstene som du vil bruke i corsage din. Velg en som enten matcher eller kontraster din kjole perfekt. Som et håndledd corsage holder, kan du bruke et elastisk bånd av samme farge. Ta blomster og kutte stilkene i varierende lengder. Ta en blomster tape, noe som ikke vil skade blomster, og hold blomstene forsiktig men bestemt på strikken. Kan feste den videre, kan du bruke en wire, bøy det og knytte det stramt rundt stilkene av blomstene. Dryss litt vann og litt silver støv på blomstene for å holde dem friske!
Beaded håndleddet Corsage; Bare i tilfelle du lurer på hvordan å lage en håndleddet corsage for prom din, her er en fantastisk idé! I stedet for klisjé (men akk så pen) flower corsages, gå inn for en beaded en. Lurer du på hvordan du gjør det? Vel, det er det jeg er her for kjæresten! La oss gå sprø! I stedet for som passer din corsage til prom kjole, hvorfor ikke samsvarer med kjole til corsage? Forvirret? Vel, bare følg meg bly da. Rush til en butikk og plukke opp din favoritt farge perler-i forskjellige størrelser og stiler. Bland opp et par av farger hvis du føler virkelig eventyrlystne. Nå streng dem helt ved å bruke hard nylon string. Denne strengen skal ikke bryte lett, men vær akkurat vanskelig nok til å bøyes i ulike former. Ok, nå bøy strengen inn i hvilken som helst form du ønsker. Min personlige favoritt ville være en påfugl eller en phoenix! Stick den inn på en matchende håndleddet corsage armbånd og prangende skoleball corsage er klar til å finne sin kjole!
Ribbon Wrist Corsage; Ulike typer bånd kan brukes til å gjøre ganske håndleddet corsages for bryllup. Flower jenter med bånd håndleddet corsages se søte i bryllup! Her er hvordan du gjør dem. Få bånd i fargene du ønsker. Lage mønstre som buer eller blomster med disse båndene ved knuter dem. Hvis du skal lage blomster, legge virkelig blader mens stikker dem til armbånd. Ved buer, bruke ganske pins å feste de ulike sløyfer. Du kan legge til en perlerad å kompliment bånd. Det pene blomst jenter vil sjarmere alle gjestene i bryllupet ditt!
Visste ikke jeg sier dere gjør en håndleddet corsage er så enkelt og så mye moro! Plus, det sparer en masse utgifter som du ville ha påløpt på blomsterbutikker. Så bruk noen av disse corsage ideer, holde det enkelt, men elegant!

No comments:

Post a Comment