Friday 14 October 2011

African American Flettet Hair Styles for barn

African American flettet hår stiler for barn er din beste innsats, for å holde håret rent og ryddig. Med tykke håret tekstur som afro-amerikanere, administrerende kan det være en vanskelig oppgave, spesielt når det kommer til sine små. Som sådan, velge fra en rekke flette frisyrer for dem vil gjøre deres omsorg og vedlikehold mye enklere. Her gir vi deg de forskjellige flettet hår stil for barn å velge mellom, og idretten gjennom skiftende årstider.
African American Flettet Hair Styles for Kids
Når det gjelder å velge fra afrikanske American hår pyntebånd stiler, er det mye å velge mellom. Når grunnleggende braid har blitt mestret, antall frisyrer som kan opprettes er uendelige. Her har noen av de populære braid frisyrer vært nevnt for dine små.
Cornrows: For cornrow braid stiler, er håret til å være delt i 12 ulike deler fra foran og endte på ryggen, etter vask av hår og tørke det grundig. Prøv ut en sikk sakk skill for et unikt utseende. Alle håret seksjonene er klippet bort, bortsett fra en del. Den delen av håret er delt inn i tre deler, akkurat som du gjør når pyntebånd håret. This braid er laget så nær hodebunnen som mulig fra kronen av håret til nakke av halsen. Hver del er behandlet som dette og bundet med en strikk. Dette frisyre passer både jenter og gutter, og kan vare i alt mellom 4-6 uker. Legg perler på endene av cornrows for ekstra stil, skal samordnes med forskjellige antrekk.
Delvis cornrows; Som navnet antyder, delvis cornrows er flettet som starter foran og avslutte på kronen av hodet, med resten av hår igjen løs. Dette er et alternativ egnet for jenter, men noen gutter med lengre hår kan velge å gå for denne African American hår pyntebånd stil.
Vendinger, vendinger er en annen en av de best afroamerikanske barn hairstyles, det passer både gutter og piker. Dette frisyre, men ikke akkurat en flette frisyre, kan betraktes som en variasjon for ett. Den kan tilberedes hjemme ved bare første vaske håret og bruke en leave-in conditioner på det. Følg den opp ved å dele håret inn i flere seksjoner, som vil fastslå antallet og størrelsen på vendinger i barnets hår. Størrelsen kan variere fra tynne vendinger til tykkere vendinger. Bruk en gele som passer for barn's hår, og frakk seksjonen av håret du begynner til å jobbe med ved å kjøre fingrene gjennom det. Hold nå den delen av håret, og vrir det akkurat som en korketrekker. Dette vil skape de vrir og gjør det opphold. Legg in perler og annet tilbehør til spesielle anledninger. Dette frisyre vil vare i minst en uke.
Dookie Braids; Dookie flettene er egnet Afro frisyrer for barn med langt hår. Håret er å skilles horisontalt, ved trekvart inches fra nakken, etterfulgt av en vertikal avskjeds, slik at det er vinkelrett på horisontale avskjeds, slik lage fire seksjoner av hår. Små fletter skal opprettes fra håret i alle avsnitt, før alt håret er flettet. Håret kan da bli knyttet til en hestehale å holde det ryddig. Annet tilbehør som bånd og perlene kan inngå mens pyntebånd håret. En variant av denne frisyren er også den populære mikro flettene frisyre, hvor hele håret er knyttet til ekstremt små fletter, og deretter accessorized ved hjelp av flere hår tilbehør. Dette frisyre, mest populære på 90-tallet nå gjør et comeback, og er definitivt et av de best African American flettet hår stiler for barn med langt hår.
Noen av disse hairstyles må kanskje gjøres profesjonelt, som de tar litt tid og vanligvis mye arbeid. For alle disse African American flettet hår stiler for barn å jobbe, er det viktig at egnede metoder av hårpleieprodukter bli fulgt. En varm olje behandling regelmessig, sammen med praktisering sunt hår gre metoder ved bruker en bred toothed kam vil hjelpe i holde deres håret og disse sorte frisyrer sterk og sunne. Dessuten bør disse flette frisyrer ikke prøvd på svært små barn, som deres hodebunnen kan være sensitive og hele prosessen kan svekke håret.

No comments:

Post a Comment