Monday 24 October 2011

Ear måling

En populær trend i øre piercing er øret måle. Mens du lurer kanskje på at det er en newest motetrender, la meg fortelle deg at denne praksisen sin opprinnelse i Asia tusenvis av år siden, der mange stammer er sett velger for det enda i dag. Dette er også viden praktisert av stammer i afrikanske og søramerikanske stammer i århundrer. Hva er egentlig øre måle piercing, hva er gauge ørepropper? La oss få vite mer om det.
Hva er øret måle?
Ear måling er en type øre piercing der øreflippen piercing er langsomt strukket slik plass til større smykker. Piercing er strukket til det er omgjort til en merkbart større hull. Mens størrelsen av denne gauged ørene varierer avhengig av valg av en person, la meg fortelle deg at det kan være så stor som en stor bangle ørering at jenter slitasje. Husk at denne prosessen med strekking øreflippen piercing tar mye tid, derfor trenger tålmodighet. Det er kjent at noen nå en ønsket størrelse på øret spor kan ta år. Den tid øret stretching vil ta i ditt tilfelle avhenger utgangspunktet på øreflippene. Du må gi healing tid på minst 2 uker mellom to stretchings. Stretching dem på en gang kan bli virkelig risiko og helt smertefull prosess.
Før du velger å måle ditt øre piercing du trenger for å få de eksisterende øreflippen piercing evaluert av en profesjonell. Sørg også for å besøke en erfaren profesjonell. Husk at det alltid er en risiko for infeksjon når du velger piercinger. Riktig ettervern er et must for en person som får hans / hennes øret gauged. Lurer på om menn velger øret måle? Hmmm ... ørepiercing er ikke lenger begrenset til den kvinnelige klasse og denne er intet unntak. Du kan finne mange menn som velger å få sine ører gauged. Måle ørepiercing kan prydet med ulike typer piercing smykker. Hva er de tilgjengelige alternativene i gauging ørene smykker? La oss finne ut.
Smykker Valg for gauged Ears
De mest populære øret gauging smykker er tunnelen. Dette er egentlig en hul stykke smykker som passer mot indre omkretsen av hullet og holder senteret hule. Dette åpen plass i midten kan bli ytterligere brukte å ha flere gauged øredobber og plugger. Du kan finne tunneler i ulike materialer og design. De fleste av disse har også hvit eller fargerik stenderne som synliggjør gauge piercing. Saw måleren ørepropper? Vel, disse er tilgjengelig i mange stiler og farger og ser ganske trendy. Tenk på en farge og du kan finne en øre måler plugg i den fargen. Designer eller ren, er det mange alternativer å velge mellom. Du kan også ta tak i siste "selvlysende" ørepropper som vil gi deg et stilig utseende. Du kan også plukke dem plugger med stilige dinglende brikker knyttet til den.
Planlegger du å melde deg på øret måle? Vel, du absolutt trenger å tenke to ganger. Husk at gauged ører er ganske fremtredende, og vil gi deg en funky utseende. Hvis du er forvirret, for å best starter fra et lite hull og gradvis strekke den, så langt du kan komfortabelt bære utseendet. Dessuten, mange tror at strakte øreflippen kommer tilbake til sin normale størrelse etter at smykker er fjernet. Selv om dette gjelder, resultatene og tiden som kreves kan variere avhengig av størrelsen på piercing og individuelle hudtype. Virkelig store øre målere kanskje ikke i det hele tatt tilbake til opprinnelig størrelse! Så er du klar til å følge denne kule trenden?

No comments:

Post a Comment