Wednesday 19 October 2011

Tilbake Hårfjerning for menn

Mange fitness bevisste mennene traff gym regelmessig, men en eller annen grunn er de skammer seg over flatterende sin skulpturerte kropp. Det er den stygge baksiden håret som holder dem tilbake fra å eksponere sin tonet ryggmuskulaturen. For mange rygger her! Bra, men alle mennene ville enige om at det faktisk er flaut å ha haug av mørke krøllete hår på ryggen. Mange kvinner også har angivelig sagt at ryggen håret er en stor slå av for dem og de foretrekker menn med glatte og myke rygger. Så gutta mer du bukk deg nå, og bli kvitt det ikke så presentabel tilbake håret. Nedenfor er noen av tipsene på ryggen hårfjerning for menn, som vil hjelpe dere vise frem kroppen din akkurat som den super-modellene gjør det.
Tilbake Hårfjerningstips
Barbering: Det er en av de vanligste metoden for å fjerne ryggen håret. Det er ganske lik din vanlige skjegget barbering. Det finnes spesielle blader med hengslet håndtak og barberkniven som lar deg barbere ryggen komfortabelt. Dette er en av de billigste metoden tilbake hårfjerning for menn. Men, ifølge ekspertene, ikke barbering ikke fjerner håret fra røttene, og det fremmer inngrodde hår. Dette skjer når klippet håret roten krøller innsiden stedet for å vokse utover. Bortsett fra dette, barbering gir ikke en varig effekt, som innen en uke håret begynner å vokse noe som gir en grov følelse ryggen. Men du kan gå for barbering noen ganger i nødstilfeller når du kjører ut av tiden, slik det har ingen andre bivirkninger.
Voksing: Jeg vet hva du tenker. Det er ganske smertefullt, men etter å gå igjennom det par ganger vil du bli komfortabel med voks. Og som de sier, ingen smerter ingen gevinst. Voksing innebærer spredning varm voks i ryggen og pacing en klut eller engangs bånd på den og rippe den på. Det fjerner håret fra røttene. Voksing gir varig effekt enn barbering, så håret ikke vises snart og ryggen forblir glatt lenger. Men Voksing er litt dyrt i forhold til barbering. Du må kjøpe voks, strimler, og bruk verktøyet. På toppen av det dere, ville også kreve bistand fra noen, som du ikke kan gjøre det alene. Men voksing er en av de mest populære metoden for ryggen hårfjerning for menn.
Hårfjerning Kremer: Det finnes ulike hårfjerning kremer på markedet som forsikrer deg om å fjerne back hår uten smerter. Disse hårfjerning kremer er ganske enkle å bruke. Alt du må gjøre er å bruke kremen på ryggen og la det sånn i 20 minutter og skrap det av med bomull. Mens få skrotet håret kommer for deg med kremen. Men i dette metoden også, ville du trenger en hjelp. Men fordelen er at det er ganske billig og smertefritt. Ulempen er at den effektive ikke er like varige som voksing og du må møte bivirkninger av kremen. For å unngå bivirkninger, ta en patch test før du bruker kremen på hele ryggen. Påfør en liten mengde av kremen på hånden eller nakken og vente i 20 minutter. Hvis du ikke føle noe hud ubehag eller brennende du kan gå videre med Hårfjerningskrem. Men det er tilrådelig å unngå slike kremer hvis du har en sensitiv hud.
Laser Behandling: Laser hårfjerning for menn er blitt raseri hos metro seksuell gen neste. Laser behandling innebærer å drepe hårsekkene med fokusert lysstråler. Follikler inneholder melanin uten hvilken hår ikke kan vokse. Det er regnet som en av de effektive metode for permanent tilbake hårfjerning for menn. Men det er mange risikoer forbundet med denne metoden. Menn med sensitiv hud kan lider av ulike bivirkninger som utslett, blemmer og akne. En annen ulempe med laser hårfjerning er at den kun fungerer på svart eller brunt hår. Så mann med blondt hår ikke kan gå for denne behandlingen. Laserbehandling er også veldig dyrt, og du må betale hyppige besøk til klinikken for å få håret fjernet helt.
Bortsett fra disse metoder, kan du gå for plucking, trimming, og elektrolyse. Men disse metodene har mer ulempe enn fordeler og er utdaterte metoder for ryggen hårfjerning for menn. Napping er ekstremt smertefullt og tidkrevende. Det involverer plucking håret med plucker. Det har ingen varig effekt og er svært tidkrevende. Som navnet antyder trimming kun trimmer håret og fjerner ikke disse fra røtter gjør ryggen grov. Elektrolyse er den permanent hårfjerning behandling som innebærer å sette inn en nål med mild gjeldende i hvert hår å ødelegge hårsekken. Ingen tvil om det er smertefullt og tidkrevende.
Med så mange alternativer er tilgjengelige på ryggen hårfjerning for menn, kan du velge den som passer deg. No komme bort fra rygg hår og flash din varme BOD med oomph og stil.

No comments:

Post a Comment