Monday 3 October 2011

Murphy-seng Hardware Kit

Hva hvis du får en muligheten til å kaste opp og konvertere sengen i et skap? Vel, er ikke det ultimate! Sannsynligvis det er det William Richards tenkte da han kom opp med ideen om en fantastisk seng på 1900-tallet. Denne sengen kalles Murphy-seng kan være en av de mest kreative møbler utviklet i disse dager. Dette forsvinner seng som kunne pakkes opp og se ut som et skap ble raskt populær. Grunntanken var virkelig kreative og en ideell en for de som ønsker litt plass å spare soverommet møbler. Slik Murphy-seng fungerer og hva som er Murphy-seng hardware kit? La oss finne ut mer om denne møbel.
Hva er Murphy Bed
Murphy seng er en av de beste plassen savers som du kan bringe i din soverom. Murphy bed mekanismen består i utgangspunktet av en fjær som hjelper deg å brette den opp og konvertere til et skap. Når de åpnes du har en seng å slappe av og når den ikke nødvendig, kan den løftes opp fra fotenden av sengen ved hjelp av Murphy fjærmekanisme og montert inn i skapet rammen. Når lukket det ser som en lukket closet. Hyppigst det er en bok sokkel og andre møbler vedlagt denne grunnleggende ramme fra begge sider. På denne måten kan du finne et komplett soverom angitt i henhold til dine behov. Når foldet opp du har hele gulvplass tomme som ville hadde vært annet okkupert av en seng.
Mens tidligere disse Murphy senger ble pakket inn i en dobbel dør skap, i dag kan du finne disse i stiler noe som kan være skjult i bibliotek-like bokhyller eller lagres i store rammer av møbler som ser ut som armoire. Biblioteket stil Murphy senger er ganske populære som de også tilbyr mye lagringsplass for bøker og papir. Nå kan du også kjøpe Murphy-seng hardware kits som er en ultimate alternativ for de nysgjerrige og kreative "gjør det yourselfers '. Her er mer om dem.
Murphy Bed Kit
Murphy-seng hardware kits er blitt mye populære i dag. Mange velger disse "lage din egen seng" sett som består av alle materialer du trenger. Finnes i ulike størrelser som twin, full og dronningen du kan plukke dem i horisontal eller vertikal stil. Lurer hvordan bygge en Murphy seng? Alt du trenger å konvertere denne Murphy-seng hardware kit til en fungerende seng er grunnleggende tre arbeider ferdigheter. Hva mer, kommer hardware settet av denne seng med en hvordan å sette sammen video og instruksjon guide med nødvendig maler for å hjelpe deg å bygge opp denne muren bed perfekt. Ja, er murphy senger også popularly referert som vegg senger grunn utforme sine. Hvis du ikke er mye imponert med design tilgjengelig i butikkene eller til design som murphy sengen hardware kits vil bygge opp, deretter det et annet alternativ for deg.
Du kan enkelt bestille en skreddersydd Murphy seng. Dag mennesker elsker å få det meste av elementene tilpassede, da hvorfor ikke dette systemet! Tross alt Murphy seng er ikke bare en justerbar seng men tilbyr deg mye mer enn det. Så nå kan du bare bestille dine design og få en levert i hjemmet ditt. Du igjen kan velge å kjøpe Murphy-seng hardware kit eller få en installert av fagfolk. Så etter leser denne informasjonen på murphy bed hardware kits, ville fleste av dere har besluttet å søke en for sengen. Installere en i soverommet ditt er definitivt kommer til å konvertere pakket soverom i en romslig en. Du kan vurdere tilgjengelige størrelser og stiler i disse og plukke den som passer godt på ditt rommet og dresser din smak.

No comments:

Post a Comment