Saturday 1 October 2011

Beach Wedding antrekk

Et bryllup er at en dag når ingenting annet teller. At en dag da ingen andre saker. Bare bruden og brudgommen. Og mye bryllupet planlegging går til å gjøre bryllupet en perfekt dag. Planlegger et bryllup betyr bestemme på så mange små, store, viktige, uviktige ting. Det som gjør hele prosessen enklere, er hvis du velger et bryllup tema og holde seg til det. Og en av de morsomste bryllupet temaer å velge er en strand bryllup. Og en av de viktigste tingene å bestemme for en strand bryllup er stranden bryllupet antrekk! Denne artikkelen vil fortelle deg hele stranden bryllupet antrekk som du kan planlegge bryllupet ditt. Og hvis du planlegger å møte en strand bryllup vil det gi deg ideer for det også.
Strand Wedding antrekk for Groom, Hvis du er en brudgom-å-være på en strand bryllup, så du er heldigere enn andre stallarbeidere, på så mange måter, at du ikke kan forestille seg dem. Først av alt, trenger du ikke å komme inn i en Tux! For det andre, trenger du ikke å komme inn i en Tux! Siden det er en strand bryllup, vil det definitivt bli en solrik dag. Så du kan gå inn for lette materialet bukser og en skjorte. Bomull og sengetøy er de beste puste stoffer som vil holde deg komfortabel i solen. Bare pass på at de ikke ser ekstremt casual. Det er ditt bryllup dagen tross alt! Dress slacks i lyse farger som beige eller krem, sammen med bomull kjole skjorter i en lignende fargetone eller en Bahama stil skjorte med store, levende farget blomster vil gi deg som Hawaiisk se! Going barfot kan bli en kjempeflott opplevelse, men du kan stroppen på noen skinn sandaler i beige eller brunt, og ta dem av senere etter seremonien.
Beach Wedding antrekk for Brud; Aah! Hva en lettelse må du være følelsen av at din forlovede avtalt for stranden bryllupet. Nå trenger du ikke å bekymre deg for en lun brudekjole med langt slep at du er sikker på at du vil ikke kunne håndtere. Hvis du ønsker å opprettholde den tradisjonelle hvite fargen, kan du gå inn for en ganske te lengde brudekjole i stedet for en lang og flyter brudekjole. Det vil hjelpe deg å gå enkelt på sanden OG du kan flaunt din nydelig bryllup sko! Hvis du er åpen for å prøve ut farger på din brudekjole, så gå inn for en pastell skygge og matche dem med perler på ei snor eller noen fantastiske diamant smykker. Alternativt kan du gå for en blendende hvit sateng sarong og team den med en lys farget skjerf. Nøkkelen er å holde det enkelt, men elegant, hele tiden koordinere det med Beach Theme dekorasjon som du så fint planlagt ut.
Beach Wedding antrekk for passasjerene; Hvis du er en gjest på stranden bryllup så disse tipsene på stranden bryllup gjestenes antrekk bør hjelpe deg.
Beach Wedding antrekk for menn; Hvis du aldri trodde ordene uformelle og bryllupet kunne aldri gå sammen, du åpenbart aldri gått på en strand bryllup. En strand bryllup handler om casual bryllup antrekk. Dressing for en strand bryllup er ikke en vanskelig oppgave, fordi alt du trenger å gjøre er å ha et par komfortable, semi formelle, lette bukser og en hyggelig lett, lys skjorte. Flip flops som ser casual men elegant vil gjøre.
Strand Wedding antrekk for kvinner; Du vil være lettet over at din venn valgt en strand bryllup. Ingen lange kjoler som er for vanskelig å administrere og ingen timer og timer med smilende mens føttene vondt fordi du gå med høye hæler! Her er noen gode ideer til kjoler å ha på til en strand bryllup. Kast på ganske skjørt med en blomster print, bære en spaghetti stropp øverst, la håret ned løs og ha store chunky ørepynt og armbånd. Carry en liten pung med bare de nødvendige elementene i den. Floral sommer kjoler i sterke farger vil også være en stor ensemble å delta på en strand bryllup i. Bruk noen ganske flip flops eller flate sandaler for å fullføre antrekket. Hold utgjør et minimum for det er sjansene du føler for en dukkert i det kjølige vannet etter seremonien.
Jeg håper tipsene ovenfor for beach bryllup klær har hjulpet deg gjøre opp tankene dine. Nå vet du hva strand bryllup antrekk handler om. Så gå videre og nyte godt av bryllup, enten du deltar eller bare delta. Hvem bryr seg! :)

No comments:

Post a Comment