Sunday 2 October 2011

Home Staging Tips og triks

Før du hjemme staging tips og triks, la oss ta en titt på hva hjemme staging egentlig betyr. I enkle ord, betyr hjemmet staging klargjøring huset for salg med å gi vekt på å presentere den i sin beste form, slik at folk som kommer for å kjøpe den elske den med en gang. Men du må forstå forskjellen mellom rett forbereder dørsalg og hjem staging det. For eksempel, ikke reparere rørene ikke komme under oppsetningen. Det handler heller om å se inn i huset fra en kjøpers synspunkt og gjøre endringer og modifikasjoner tilsvarende. For å hjelpe deg i hjemmet staging prosessen, her er jeg liste noen av de beste hjem iscenesettelsen tips. Selge et hus ikke er en tøff oppgave, men å selge den på høyest mulig pris samtidig som kjøperen fornøyd er vanskelig.
Topp 10 Hjem Staging tips
Disse hjem staging tips og triks vil ikke bare hjelpe deg å få en god kjøper, men de vil også få deg den beste prisen huset kan hente. Ikke å nevne at utseendet på huset ditt vil øke mye.
# 1 Uncluttering; Hvis du leie en profesjonell stager, er det første han vil be deg om å gjøre rydder i huset. Bare rengjøring hver krok av huset ditt er ikke nok. Du må rydder hvert hjørne, hylle og skap. Og den første regelen for uncluttering reduserer antall ting. Så bli kvitt den ekstra stoler, de ekstra bøker og DVDer med den ekstra bestikk på kjøkkenet. Du kan donere disse tingene til et veldedig hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre med dei.
# 2 utsidene Count Too; Ja, du har renset og uncluttred hele huset. Men det første inntrykket vil bli gjort av hvordan huset ser ut fra utsiden. If landskapsarbeid virker litt kostbar minst klippe plenen og rengjør dører og vinduer. Også, ikke glem garasjen.
# 3. Gjør det Nøytral: Når din potensielle kjøperen er ute rundt huset ditt, er han å forestille seg å bo i huset. Men hvis det er fylt med dine personlige ting han ikke vil føle seg som om han eier det, vil han føle deg som en gjest der. Så klart opp alle familiebilder, eventuelle personlige utmerkelser og alt som tilhører personlig til deg eller noen i familien din.
Nr. 4 Lekkasjer og knirker, Hvis du har noen over til middag er det ikke sannsynlig at de vil se under vasken eller på badet taket. Da noen kommer til å kjøpe huset de skal grave i hvert hjørne og bak alle hyller. Så sjekk om det er noen lekkasjer overalt i huset eller hvis malingen kommer av bak en skap.
Nr. 5 Fjern Malerier eller Wall Pieces, Er det et maleri i stua eller en vegg stykke som bruker veldig sterke farger? Ta den av. Du vil lage en fin og god følelse i ditt hus, så henge opp malerier med enkle farger skildrer noe godt.
# 6. etasjer; En slitt teppe eller knirkende tregulv er ganske viktig misliker. Reparer parkettgulv og spre et nytt teppe.
# 7 La i Noen Air, du har kanskje allerede flyttet og ønsker å selge din gamle huset. I så fall ta litt tid ut med noen dager og åpne alle dører og vinduer i det gamle huset for å slippe inn litt frisk luft. Ellers huset får prippen og muggen.
# 8 Best Foot Forward; Hva så du i huset da du kjøpte den? Vis at din potensielle kjøperen også. Fremhever alle de beste ting om huset ditt og sørg for kjøperen merknader dem alle.
# 9 Rengjør og Some More Clean; Du må holde hele stedet plettfrie hele tiden. Det er fordi den gir en god følelsen om plassen. Bare tre inn i skoene til kjøperen, og du vil forstå viktigheten av renslighet. Dette er trolig en av de viktigste tipsene for hjem staging.
# 10 Når kjøperen Ankommer, du har gjort alt i din makt for å gjøre et godt inntrykk. Og kjøperen har kommet for å se deg rundt. Husk følgende ting: ikke følg ham rundt overalt. Hvis du legger deg musikk bedre det være instrumental. Og ikke prøv for hardt.
Listen ovenfor over hjemmet staging tips ikke er uttømmende og du finner mange flere ting for å bedre utseendet på huset ditt før du selger den. Home iscenesettelse er et svært interessant felt, og du kan selv ta en hjemme staging certification kurs og du vil finne tonnevis av hjemmet staging jobber som venter på deg.

No comments:

Post a Comment