Sunday 2 October 2011

Veve frisyrer for Kids

Jeg levende husker da jeg var på skolen, min mor pleide å tie håret mitt i to fletter. Pen og ryddig. Håret mitt aldri brukt til å få viklet inn eller rotete senere og fletter ga håret mitt en god flyt og tekstur. Faktisk, hjalp flettene mitt hår vokser fortere. Min hårete historier fra hverandre, vever frisyrer er stor for alle aldre, spesielt for barn. Årsaken er tendensen av håret bli rotete og utsatt vanligvis til en mye skitt og støv. I et slikt scenario, om håret er flettet og vevd sammen det holder håret sikker og hindrer den fra å være over alt. I tilfelle ville at du skulle vite om veve frisyrer for ungene, har du kommet til rett link!
Frisyrer Med Weave for Kids
Weave frisyrer er alltid et godt valg når det kommer til hår ledelsen for barn! Her er noen alternativer du kan vurdere.
Style # 1; Dreadlocks, veldig kjent som lås og dreadlocks er en stil som gir håret en matt utseende. Denne stilen hjelper håret vokse naturlig, dersom gre i utsiden retning og riktig condition gjøres jevnlig.
Style # 2, De mest populære og favoritt blant frisyrer for barn med fletter er Afro - amerikansk mote. Interessant, om opprinnelsen til denne stilen datoen tilbake til egyptisk epoke. Men problemet med denne frisyre er at du trenger naturlig krøllete hår. Dette frisyre er noe som en glorie, eller en sky som det strekker seg ut fra hodet. Blant svart hår veve frisyrer, kan dette ikke bli savnet!
Style # 3, jeg er sikker på at du vet om cornrows. Cornrows er en frisyre hvor har vært der i ganske lang tid. Dette frisyre selv, trenger litt stell og vedlikehold. Håret er bundet inn i flettene på en rekke låser som franske fletter, tett inntil hodebunnen. Uansett kan ikke gjøres i flettene er kjørt ned baksiden av halsen. Dette er et veldig populært krøllete veve frisyre når det gjelder å veve frisyrer for barn.
Style # 4; Her er en annen av veven frisyrer som jeg tror barn verden over vet om og får håret vant til, spesielt jenter. Ja, det mest typiske flette frisyrer eller hår fletter. En flette er også kjent som en flette, og er en favoritt av Afro amerikanere, etter den afro - amerikanske frisyre. Å binde en flette, er deler av hår interlaced sammen og deretter bundet på slutten. Corn rader, fransk braid, nederlandsk flette er noen av flettet frisyrer for barn eller på annen måte. Disse er egnet for alle anledninger, enten det er en formell skoleball natt eller et bryllup eller en rutinekontroll dag. Det er det som gjør disse veve frisyrer for ungene virkelig praktisk og mest kjente, verden over. Men hvis flettene er for stramt, kan det skade håret, i stedet for å hjelpe den vokse. Hvis braid ikke blir gjort riktig, kan det se shabby. Så dette må tas vare på når du prøver ut flettet frisyrer. Hvis det er bare nok stramt og ikke belaste hårstrå, braids gir en fin kurve og form til håret ditt, og de kan lett administreres.
Da har du også micro flettene, noe som forsvinnende liten flettene som er vevd ved hjelp av bare noen få hårstrå. Disse kan stå som det for en god tid og er gjort over hele hodet. Updo flettene er en stil der ulike fletter bearbeides og gjøres til en typisk updo frisyrer. Det vevde håret legger en herlig og intrikate touch til frisyre.
Alt i alt vev frisyrer for barn er et godt alternativ fordi den holder håret godt, selv når det er flere lag. Disse kan også gi noen myke krøller til hår, spesielt hvis du flette håret når det er vått. Så du ikke trenger curling strykejern for å få disse misunnelsesverdige krøller! Men du må ha minimum skulder lengde eller lengre hår for svart flettet frisyrer og svart hår veve stiler.
Her er der jeg slutte veving ord og la deg med tanken på å eksperimentere med disse veve frisyrer! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment