Tuesday 1 November 2011

20 År Class Reunion Ideer

En klasse reunion er den perfekte måten å bringe tilbake minner om de gode gamle dager da de fleste av oss var sorgløs og kanskje enda litt sprø. Klasse gjenforeninger også en mulighet til å komme i kontakt med vår lange mistet venner som vi nesten vokste opp og møtte mange av livets realiteter sammen for første gang. Hvis du er ansvarlig for klassegjenforeningen planlegging, la meg fortelle deg, det har ikke en lett oppgave, spesielt hvis du planlegger arrangementet etter tjue års går ut av skolen. Finne alle dine klassekamerater etter så mange år kan være litt av en ting. I tillegg til det, sende ut invitasjonskort, arrangering for dekor, planlegging party spill, etc. alle tar mye tid og krefter. Så hvis du har tatt dette oppoverbakke oppgave på deg, nedenfor er noen 20-årsklassen gjenforening ideer for å hjelpe deg ut.
Ideer for 20 år Class Reunion
Komiteen; Den beste måte å planlegge og gjennomføre klasse klassefester er å danne en komité med noen av dine ex-klassekamerater. Neste, må alle ansvaret for en bestemt ting. For eksempel vil en av dere være behandling invitasjoner, vil en annen ta seg av dekorasjoner, vil en annen ansette en god fotograf etc. Den første oppgaven at komiteen må gjere, er å finne klassekameratene dine. For dette, kan du komme i kontakt med alumni midten av skolen din eller leie tjenester fra et nettsted. Når du har kontaktinformasjon for din ex-klassekamerater, kan du gå videre til andre ting i klassegjenforeningen planlegging.
Invitasjoner; Den 20 år klassegjenforeningen invitasjoner bør sendes ut minst én måned før for å sikre maksimal frammøte. For å gjøre invitasjoner tiltrekkende, legge en gammel skole fotografere til det som dere alle er sammen. Du kan inkludere noen prom fotografier eller andre minneverdige begivenheter fotografier slik at folk føler for å komme til gjenforeningen å gjenoppleve disse øyeblikkene. En annen av de 20 årsklassen gjenforening ideer er å sende ut musikalske kort. Ta opp skolens hymne og legge den til invitasjonen slik at når de inviterte åpne kortet, starter nasjonalsangen spilles, gi dem en følelse av nostalgi, overbevisende dem til å delta på arrangementet.
Tema: En av de mest interessante 20-årsklassen gjenforening ideer er å ha et tema party. Og hvis du tenker på en spennende tema, som vil bli gøy samtidig gjøre du reise tilbake i tid, så retro det beste alternativet. Ved planlegging av en 20 år klassegjenforeningen rundt retro temaet, ikke glem å nevne kleskoden på invitasjoner. Legge til rette for en god DJ, komplett med disco lys, disco baller og et dansegulv. Når alle du møter opp i deres skinnende Bell bunner, capris, store solbriller og disco drakter, vil det være mer moro enn du noen gang kan forestille deg.
Dekorasjoner; Hvis du ikke har ansatt en hendelse planlegger, holde klassegjenforeningen dekorasjoner til det minimale. For å dekorere kan du inkludere noen av de tingene fra din konfirmasjonen år som cheer ledere uniform, eksamen caps, skole banner, idrettslag uniform, etc. Hvis du dekorere etter et tema, og deretter gjøre så mye bruk på skolen farger som mulig i innredning. Du kan også dekorere lokalet av lime some blåst opp bilder fra skolen din årboken på veggene.
Aktiviteter og spill, klasse reunion spill bør planlegges på en slik måte at hver av ex-klassekamerater kommer for å delta i dem. En morsom 20 års klasse reunion ide vis a vis spill er å gi hver av de inviterte et blankt papir som de kan skrive noe som de forlot usagt i løpet av skoleårene som en hemmelig barndom knuse eller en takk eller en unnskyldning. Når de er ferdig med å skrive, gi alle tid til å lese sine notater høyt for andre. Noen andre spill som du kan inkludere er sannheten, eller tør, musikalske stolene, dumme charades og spinn flasken. Husk å ikke inkludere for mange klassegjenforeningen aktiviteter og spill, slik at folk får nok tid til å fange opp og sosialisere. Samtidig, sørg for at det er nok interessante ting å gjøre, slik at ingen føles kjedelig.
Jeg håper disse 20 års klasse reunion ideer vil komme godt med når du er planlegging og gjennomføring av arrangementet. En siste tips før jeg melde seg ut - send et par bilder av gjenforeningsfest til hvert av ex-klassekamerater å holde gjenforeningen minnene i live for alltid. Lykke til!

No comments:

Post a Comment