Thursday 17 November 2011

Home Staging Jobs

De av dere som er lei av å jobbe døgnet rundt, som ikke får noen tid å tilbringe sammen med familiene på grunn av den enorme arbeidsmengden, som ønsker å ta egne beslutninger og være din egen herre, men kan ikke, en jobb som et hjem stager er løsningen på alle dine problemer. Hjem staging jobber har blitt svært populær i eiendomsbransjen i dag. La oss lære mer om dette jobben i detaljer og ser hva er de ulike hjem iscenesettelsen jobbmuligheter.
Job av et Home Stager, The karriere som et hjem stager, gir deg en mulighet til å uttrykke dine talenter når det gjelder å dekorere og designe et hjem. Ja, høres denne jobben omtrent som interiør, men her har du allerede blitt levert med møbler og ting og din jobb er bare å redesigne huset og gjøre det mer attraktivt. Dersom en av dine kunder ønsker å selge sitt hus. Den som kjøper huset vil forvente at huset utformes smakfullt. Det er den jobben i hjemmet stager å redesigne huset på en slik måte slik at kjøperne, uavhengig av hva deres smak er, finner det attraktivt og kjøpe den. Hjemmet stager har som mål å lage et hus synes godt vedlikeholdt spesielt når det er i ferd med å bli solgt ut.
En annen type hjem staging arbeidsplasser er der du jobber med private huseiere. Her, design du huset per valg av eieren. Den tredje typen i hjemmet staging jobben som konsulent. I dette tilfellet, ikke er du selv gjøre fysisk arbeid direkte, men du er kilden til design som du tror klienten vil elske.
Som en del av deres hjem staging jobb, hjemmet stagers også antyder er det mindre endringer som trengs i huset, hva alle ting må fikses, hva som skal fargen på inngangsdøren, hvilken farge gardiner og gardiner du bør bruke, osv. De foreslår også hvordan du kan dekorere det indre av huset, slik som hvilket bilde skal gå opp på veggen, og som man bør fjernes, noe som dørmatten skal brukes som møbel ikke gå med resten, osv. De har også fjerne halvparten av elementer fra skapet ditt, elementer som ikke passer deg, eller gjenstander som er noe annet enn rot. Derfor, ta jobb i hjemmet staging legge stuffs, eller fjerne dem, ny utforming av hele plassen, og slik at det ser mer attraktivt.
Home Staging Job Opportunities, Når det gjelder inntekt i hjemmet staging arbeidsplasser, er det ganske høy. Som et hjem stager konsulent, kan du få betalt minst $ 75 hver time. Det er noen hjemme stagers som gjør opp til $ 600 på en dag. Ellers i dette yrket, er du din egen sjef. Du arbeider under ingen og du er den eneste beslutningstaker. Din har absolutt kontroll over tid som igjen gjør hjemme staging arbeidsplasser morsommere. Everyday du overfor en utfordring å lage et helt hus attraktiv for andre. Dette karriere gir deg en plattform for å vise dine talenter og også for å møte nye mennesker hver dag.
Kvaliteter Obligatorisk for en Home Stager, Som en profesjonell hjemme stager, du må ha et talent for interiør design. Ikke bare det men, bør du også være høy kompetanse på dette feltet. Alle vil ha en profesjonell hjemme stager å dekorere hans eller hennes hus. Planlegg før du starter med bedriften som et hjem stager. Lær hvordan du bør forholde seg den første klienter som vil legge ned grunnlag for din fremtidige kunder.
Derfor er disse er de viktigste ansvar og muligheter i hjemmet staging jobber. Hvis du elsker innrede ditt eget hjem, hvis du har en kreativ tanke, og hvis du ønsker å være din egen sjef, så dette er den perfekte jobben for deg.

No comments:

Post a Comment