Wednesday 30 November 2011

Kids Party Mat på et budsjett

Drøvtyggende over en fest for gutt din? Flott, har fest er alltid gøy. Men det er et problem? Oh la meg gjette. Litt kort av kontanter, dermed ikke kan ha en overdådig fest, ikke sant? Det er ingen Herculean oppgave i det hele tatt! Det kan enkelt gjøres. Vurder det som du trenger til en skikkelig fest. En liten bit av dekorasjon, rekreasjons-ting og viktigst av mat og drikke. Jeg tror ikke pynt og fritidsaktiviteter skal være en kostbar affære, vurderer du kaster festen hjemme. Mat er der det meste av pengene skal brukes. Hvordan kan da vi har barn festmat på et budsjett? Presentere noen ideer for å gå av for spare penger på selskapsmat, mens ikke kompromiss med kvalitet og kvantitet på samme tid.
Mat på budsjettet for Kids Party
Et par triks her og der og litt kreativitet og forstå psyken til barna vil hjelpe deg å få ønsket festmat på et budsjett, uten høres billig og gjerrige. Her er hvordan.
Bestem på forhånd; Bestem deg for hva du kommer til å tjene barna. Mens bestemmer det, er det godt å huske på at barn er fornøyd med enkle ting i stedet for den utsøkte gourmetretter, Dette i seg selv kommer til å ta festen budsjettet ned. Make en kids selskapsmat listen og velg enkelt items spesielt som kan gjerne lage hjemme.
Ferdige Mat? Akseptabel, forkokt matvarer er fine, men igjen enkel og kort er nøkkelen når det er for barn. Grunnen er at det vil være mindre rotete, og kan lett behandles. Dessuten barn også vil like det mer. I forbindelse med fest mat ideer om et budsjett, pre-laget snacks som kjeks, grønnsaker som baby gulrøtter og stangselleri er bare perfekt.
Kiss og Theme, Kiss betyr, som jeg har vært ranting alle gjennom til nå, holde det enkelt og Straight. Så når du har en enkel ting som hamburgere, pølser, pizza og smørbrød, fairy brød, frukt og marshmallow grillspyd er lettere. Dette er det best alternativet når du er vurderer barna party mat på et budsjett. En annen ting som kan gjøres så langt som bestemmer barna festmat menyen er å fokusere på et tema. Hvis det skal være en is fest, går det å være nettopp det. Like klok Dersom idrettsorganisa er temaet, pølser, pølser, oster skåler passer helt fint. Ingenting mer, ingenting mindre. Du kan ha fest mat til barna uten å bruke mye og uten å virke gjerrige.
Kake eller Bake, Når det er en bursdagsfest, spesielt, er mye penger brukt på kaken om du får det gjort. Så en flott måte å spare penger er å bake kaken hjemme. Det kan være så god som du får det i en utsøkt bakeri butikk. Mens tenker på barna festmat på et budsjett vurdere dette alternativet, vil den spare mye penger, for sure. Videre, ikke bare kake, kan du også ha noe sånt som pasta laget hjemme. Enkelt og enkelt, og gjør det passer i din ide om billige barna festmat?
Lykke til i Pot, Ok, du vil spare penger, har fortsatt en stor fest. Hvorfor ikke prøve dette selskapsmat ideen kalt pot luck? Det betyr at du ber gjestene å få en rett eller en food element for sine valg. Dette er et fantastisk og gløgg måte å holde festen budsjettet i sjakk. Du forbereder en rett hjemme og flette det hva de andre får ha en god fest måltidet.
Sammen med disse når grublet om billig festmat for barn er det et par små ting som du kan gjøre. Noe å kjøpe dagligvarer ting trengs i bulk kjøpe gryteklar forretter og et par andre ting kan bare gjøre knep.
Det er alt er nødvendig for barn festmat på budsjett, planlegging og kjøp og plukke ting med omhu! Der er du ferdig! Ha en blast da og nyt!

No comments:

Post a Comment