Saturday 5 November 2011

Hair Color for Black Women

I flere tiår har kvinner over hele verden blitt fascinert med fargelegging sine håret for å uttrykke sin individualitet og dekke opp feil, hvis noen. I dag, mer enn noensinne, har svarte kvinner tatt hårfarge til et helt nytt nivå med frisyrer og hårfarger. Siden det er tonnevis av muligheter når det kommer til å velge riktig hårfarge for svarte kvinner, kunne jobben i selv være litt vanskelig. Hvorfor det? Det er fordi flertall av svarte kvinner har mørkere hårfarge, dyp hud tone, og strukturen på håret er veldig tørt og følsom / delikat.
En av de mest irriterende, men normal forekomst er for tidlig grått hår. Imidlertid viser frem sin nye utseendet, stil, og fargen er hva de fleste kvinner synes om. Det er derfor, med hår farge som passer til de dynamiske pizazz er nøkkelen til å se extra nydelig. Siden vi vet at svarte håret er naturlig tørr, bør man se på velger hårfarge basert på hudfarge. No før du får alle begeistret gå til salongen og få din nye frisyre, er det viktig å forstå grunnleggende reglene om riktig hårpleieprodukter, slik at mens du velger den beste hårfarge for svarte kvinner, kan du også forhindre at håret ditt fra alle skade og holder fargen ser ny (til neste gang).
Typer Hårfarge for svarte kvinner
Det er forskjellige hårfarge ideer tilgjengelig mens han prøver å endre skyggen av den opprinnelige hårfarge. Selv om fargestoffer produkter tilgjengelig på markedet er trygge å bruke, er noen afroamerikanske hårpleieprodukter utviklet spesielt, holde dem i tankene. La oss gå over disse forskjellige hårfarge typer og se hvilken som ville se best på deg.
Permanent Hårfarge: Det er alltid bedre og sikker å få permanent hårfarge gjort fra fagfolk i frisører, siden de har bedre hårfarge teknikker og kompetanse. Ettersom disse coloring produktene inneholder ammoniakk og peroksid, gjør fargen ikke vaske bort, men bare forsvinner som håret vokser ut. Du kan gå for vanlig touch-up avhengig hvor fort håret vokser for å dekke røttene. For å holde stilen din oppdatert med siste mote trender, hårfarge for svarte kvinner, særlig de permanente de bør håndteres av en erfaren håret colorist.
Demi-permanent hårfarge! Disse hårfarge produktene inneholder en liten mengde peroxide og ingen ammoniakk. Derfor, hvis du leter etter en to tone hårfarge for svarte kvinner eller ønsker å dra lettere, er demi permanent hårfarge ikke for deg. Den vil imidlertid forsterke din naturlige hårfarge og dekke opp alle gråtoner perfekt. Plus, de neste 24 shampoo sykluser, vil fargen ikke blekner bort.
Semi-permanent hårfarge: Semi permanent hårfarge ligner på midlertidig og hårfarge skyll da de vare lengre perioder. For å gjøre fargen oppholdet på håret, er det brukes først, og deretter forseglet med varmen fra tørketrommelen i ca 30 minutter. Semi-permanent fargen inneholder ingen kjemikalier og er trygt for behandlet hår. Den endelige hårfarge for svarte kvinner blir i omlag 6-12 shampoo sykluser og gjør ikke en stor forskjell fra den opprinnelige hårfarge.
Midlertidig Hårfarge: Gjettelek fra navnet, åpenbart en midlertidig hårfarge varer til du shampoo. Midlertidig hårfarge vil ikke lysere eller gi to tone hårfarge for svarte kvinner som ikke inneholder noen kjemikalier. Alt de gjør er pels hårstrå.
Hårfarge Skyll: Disse håret skyllinger er fri for ammoniakk og peroxide som typisk brukes for å legge glans og dybde i håret. Kvinner som ikke kan finne tid til å besøke salonger på regelmessig basis kan bruke fargen skylle metode for å opprettholde sin håret akkurat som hjemme. Hårfarge skylles også kan brukes på avslappet hår. Men vasker den ut etter en stund, slik at det må brukes igjen om noen ukers tid. Farge skyllinger ikke lysere mørkt hår, så ikke bruk den hvis du leter etter lys brun hårfarge for svarte kvinner.
Hårfarge ideer for svarte kvinner trenger ekstra omsorg og vedlikehold. Bruke rik fuktighetskrem sjampo og balsam, olje behandlinger, og regelmessige condition forebygger noen store skader på håret. Med fullstendig kunnskap om håret og nødvendige tips, valg og vedlikehold av de beste hårfarge for svarte kvinner kan være en lett oppgave.

No comments:

Post a Comment