Saturday 5 November 2011

Essential Oil Diffuser

Det første spørsmålet som slår våre sinn etter å ha hørt eterisk olje diffuser er, hva er essensielle oljer? Olje som er utvunnet fra frukt, er blader, bjeffer og blomster av trær kalles essensielle oljen. For eksempel, utvunnet olje fra rose, timian, sjasmin, muskat, sitron, jasmin og sandeltre er noen av de essensielle oljer fra naturen. Disse oljene er brukt for mental og fysisk aliments på grunn av sine medisinske og terapeutiske verdier. Noen av plager, som hudsykdommer og lungeproblemer er kurert eller nytte ved bruk av essensielle oljer.
Eteriske oljer er en uunnværlig del av aromaterapi. Jeg håper du må vite hvordan aromaterapi arbeid? I denne behandlingen den essensielle oljen er diffust i luften ved hjelp av en eterisk olje diffuser. Lukten diffus i luften gir en beroligende og lindrende effekt. Mange aromaterapi oppskrifter på depresjon og stress er tilgjengelig som gir en følelse av komfort og trøst til sinnet. Det er mange aromaterapi essensielle olje diffusorer tilgjengelig i markedet. Men før du kjøper en, må du sjekke den essensielle oljen diffuser vurderinger om spesifikasjonene, sikkerhet og sjekk om det passer dine behov eller ikke. Følgende er noen populære essensielle oljen diffusorer.
Best Essential Oil Diffuser
Nebulizers; En eterisk olje diffuser forstøveren hjelper på å spre molekylene. En forstøveren bryter første den essensielle oljen i separate og mindre molekyler, og så diffunderer dem inn i atmosfæren. Forstøveren behandlinger har vært vellykket i herding some luftveissykdommer på grunn av denne virkningsmekanismen. Ifølge aromaterapi, disse molekylene er rike på terapeutisk verdi og er lett absorberes av lungene. Some nebulizers kan bruke et enkelt glass flaske eller en flaske som gir en titt på Boston flasken, som er rund i formen.
Electric Heat Diffuser; En elektrisk oppvarming olje diffuser bruker varme så vel som fan, som en fan diffuser, å forsiktig og langsomt varme oljen og spre aroma og duft i rommet. Dette diffuser dekker et større område og er effektiv i å spre den duften av olje med høy tetthet.
Fan Diffuser; Som navnet antyder, er en fan som brukes i denne diffuser å spre essensielle oljen i miljøet. Oljen holdes i en absorberende pute eller en skuff i diffusoren. Brettet med oljen holdes i enheten og strømforsyning. Viften blåser av aroma inn i rommet, men området av diffusjon avhenger av størrelsen på viften.
Candle Diffuser; Svak varme levert av te-lys eller lys diffuse aroma i miljøet. Et lys diffuser er laget av keramikk eller metall, i de fleste av sakene. Dette aromaterapi lys diffuser har en egen plass for lys og en liten skuff eller en pott der olje er holdt i en svært liten mengde. Funksjonen til denne diffuser er lite lik aromaterapi olje brennere.
Clay Pot Diffuser; Clay potten diffusorer er svært lik terracotta potter. De kommer i forskjellige former og størrelser, for eksempel i en pyramide. Dette diffuser har en liten åpning hvor essensielle oljen er lagt, og åpningen er lukket med en kork. Oljen diffuserer i rommet ved å gjennomsyre gjennom potten. Mengden av olje definerer intensiteten av aroma.
Lampe Rings, lys ringer er satt inn i lyspæren, og er laget av terrakotta. Leppen som går rundt, holder eterisk olje som spres i miljøet når den er varmet opp av lyspæren.
Bortsett fra disse essensielle olje ventiler, er det essensielle oljen siv diffusorer man kan gjøre på egen hånd ved hjelp av eteriske oljer som gir subtile aroma av ditt valg. The diffusorer er mye brukt i dag på grunn av aromaterapi fordeler som er godt kjent.

No comments:

Post a Comment