Saturday 19 November 2011

Utendørs dusjkabinett Designs

En utendørs dusj vil sikkert unngå problemene du må ta for å traipse våte bassenget gjestene mot badet inne i huset. Det vil også la deg få et stort utendørs badeopplevelse på en gitt sesong fra den varme solfylte dager til kjøling vintrer og fra hyggelige regnfulle dager til nattemørket. Derfor er det beste som du kan gjøre for å få en godt planlagt utendørs dusj i huset. La det være i nærheten av bassenget, i hagen eller i nærheten uteplass av huset. Når du får det, så kan du prøve ulike unike utendørs dusjhjørne design å dekorere dusjen videre mer.
Utendørs dusjkabinett Ideer
Du kan definitivt sette en utendørs dusj utenfor huset ditt, når du blir klar om utendørs dusjhjørne ideer. Det er noen grunnleggende ting som valg av dusjen plasseringen, kabinett materiale og utendørs dusjhjørne design. Først av alt, stedet for dusj. Velg en solrik område av landskap og vær sikker på at det er sørvendt, siden det vil være i lys hele dagen. Du må også sørge for at dusjhjørne du velger er åpen på tre sider, i hvert fall mens du ikke er i den. Det er grunnen unngå å bygge en utendørs dusj på innendørs hjørnet av boligen din, og på alle skyggefulle plasser av eiendommen. Du må også ta vare på de ting som dusj drenering og ventilasjon. Til slutt, må du kontrollere at dusjhjørne er åpen for himmel og ingen steder påvirker / overveldende til det totale utvendige dekorasjon og landskapet utformingen av boligen din.
Design for utendørs dusjkabinett
Når du har zeroed ned på plasseringen av utendørs dusjhjørne, da er tiden for deg å avgjøre, om du vil ha en tilpasset dusjhjørne eller ferdige dusjhjørne. Vel, kan du bruke tilpassede utendørs dusjvegger med din egen kreativitet og krav. For eksempel:; Du ikke nødvendigvis å velge den typiske firkantede eller rektangulære dusjhjørne, men du kan også velge runde eller ovale, langstrakt og buet dusjvegger siden de ser mer unike. Snarere enn en bestemt type kabinett materiale, kan du også velge en enkel overhead baldakin med en vanntett tilpasset dusjforheng og dusjhode, som er ganske billig. ; Når du har funnet formen på kabinettet, så er tiden for å finne det materialet du skal bruke for utendørs dusjhjørne design. Noen av de mest populære kabinettet materialer er glass, stein og tre. Alle disse tre materialene gir en naturlig og en slags rusten se til dusjen og også en flott måte å dekorere dem videre mer, med din egen kreativitet. ; Du må planlegge resten av dusjen tilbehør i henhold til temaet du har valgt for utendørs dusj design. Det betyr, at du må velge håndkle kroker, såpe retter, toalettpapir holdere og hele resten av tilbehøret er laget av samme materiale. ; Du må også sørge for at utendørs dusjhjørne er innredet i en relativt matchende rundt. For eksempel, tre dekk, småstein eller steingulv, sand veier foret med faux krystaller eller steiner, etc. vil sikkert se dramatisk og innbydende. ; Hvis du er ute etter ved bassenget utendørs dusjhjørne planer, så kan du være ganske mer frimodig og velge dusjer uten vedlegg eller ren tilpassede dusjforheng eller glass. Disse vedlegg er ganske sporty, og vil gi deg en mulighet til å bade i en helt åpen dusj på utendørs! ; Cedar, teak, rustfritt stål, lerret, mahogny, nylon tau, glass, sedertre gitter, beplantning, etc. kan brukes som utendørs dusjhjørne materialer. Du kan også bruke trellis og ranker av ulike planter eviggrønne og gjøre naturlige dusjhjørne. Disse espalier kan vokse med drenering vannet av dusjen selv. Dette er en unik og miljøvennlig utendørs dusjhjørne design idé. ; Sammen med dusjhjørne og omgivelser, må du også være ganske gjennomtenkt under valg av utendørs dusj under føttene. Gjør det med tre, stein eller annet materiale, men pass på at den er komfortabel og sklisikkert samt råte resistente. Du kan bruke kalkstein, Bluestone, kvernstein samt teak like holdbart dusj gulv alternativer. Vel, dette var alt jeg hadde å fortelle deg om det utendørs dusjhjørne design. Nå som du vet hvordan å bygge en utendørs dusj, hva venter du på? Gå og gjør en for deg selv!

No comments:

Post a Comment