Friday 25 November 2011

Lagvis Bob hårklipp for 2010

Helt siden, Katie Holmes sported en dristig og classy bob frisyre med de søte smell falle over øynene hennes i november 2007, ønsket alle de damene som! Selv om det har vært nummererbare Hollywood skuespillere som hadde Bob frisyren mye før hun gjorde, det var plutselig uthevet når Katie fikk den nederlandske Girl bob. Bob frisyrer ser veldig søt med dunker og de passer nesten alle på grunn av deres unike utseende. Ditt ansikts utseende er helt avhengige av måten du style håret ditt. Så, hvis du er lei av å ha de lange skulder lengde lag, prøv å få noen kule lagdelte bob hårklipp for 2010! Gitt nedenfor er noen slike ideer om bob hårklipp for 2010, som du kan velge mellom, så ta en titt og finn din favoritt.
2010 Layered Bob hårklipp
Bob hårklipp er vanligvis ikke lag, men bare en rett eller vinklet som hals lengde og gir en kurve på basen. Men i tilfelle lagdelte bob hårklipp, er håret klippet i ulike lengder og gitt et shabby utseende, noe som faktisk gjør ansiktet ser veldig attraktivt. Disse lagdelte frisyrer av bob kan kort, mellomlang og lang, med lengder varierende fra nakken til skuldrene og mellom. Jenter som regel foretrekker å få mediet lengder av Bob hårklipp, fordi den korte lagdelte de ikke ser veldig presentabel. Disse er også endres ved å gi sin smell en bit av endring i hver hårklipp liker avfallende, hakkete, overgrodde og av og til rett. Ta en titt på noen langsgående lagdelt bob hårklipp for 2010, som er nevnt i følgende artikkel for deg!
Kort lagdelte Bob hårklipp for 2010; Disse lagvis bob hårklipp for 2010 er meget velformet og se ekstravagante when forbrutt på farget hår. En annen skuespiller som hadde en kort bob hårklipp var Victoria Beckham, med henne invertert bob på ryggen og lange utvikle hår i front. En lagdelt bob frisyren er veldig stilig med rette og bølgete hår fordi det er lagdelt. Hvis du vil ha smell, kan du ha de skrå smeller noe som også kan være lagdelt å skjule den ene siden av pannen din. Mena Suvari er enda en Hollywood-skuespiller som ser henrivende i sin korte frisyre bob.
Medium lagdelte Bob hårklipp for 2010; Et eksempel på middels lang lagdelte bob, kan du vurdere Paris Hilton eller Reese Witherspoon. Disse hårklipp er vanligvis litt lavere enn den korte vipper og er ikke godt ferdig som de tidligere. De ser asymmetrisk, men er veldig stilig å flaunt, som de er lengre enn den korte vipper og mer håndterlig. Disse medium frisyrer med smell også kan ha hakkete smell, men ikke når de er gjengrodd i naturen. Ensidig smell titt bedre med disse middels lengde lagdelte bob frisyrer. Lily Allen er en skuespiller som elsker å ha håret i denne fantastiske lagdelte bob frisyre. Du kan rulle seg å lage en søt fransk bolle eller rett og slett bare blåse tørk dem til å gi deg den perfekte casual titt!
Long lagdelte Bob hårklipp for 2010, Gweneth Paltrow er et utmerket eksempel på dette nydelige lagdelte bob hårklipp. For de av dere som har en lang tynn hals og et avgjørende jawline, kan du enkelt utføre en av disse vakkert. En lang gradert bob frisyren er vanligvis litt over skulderen lengde og har ikke smell. Vanligvis er disse ser flott ut når de er invertert også. Lang lagdelte bobs lage din ansiktet ser slank og passer bare om noen type av ansikter. Derfor, hvis du ikke vil ha svært kort bob hårklipp, dette er det beste valget i lag også.
Med disse flotte lagvis bob hårklipp for 2010, kan du velge noen av dine favoritter fra dem. Alle ser stilige og elegante når de er stelt godt! Jeg er sikker på at du vil ha hodet snu hele veien med disse svært varmt bob frisyrer.

No comments:

Post a Comment