Wednesday 30 November 2011

Utendørs Fall Wedding dekorasjoner

Høsten er den perfekte tiden for et bryllup og behagelige klimaet gjør det ideelt å holde bryllupet seremoni og mottakelse ute. Slutten av august, september oktober og begynnelsen av november er gode måneder for å holde et bryllup ute. Utendørs fall bryllup dekorasjoner er litt forskjellig fra innendørs dem som du kan bruke en masse materiale som er inspirert fra naturen og som passer godt med omgivelsene.
Det stedet du velger for bryllupet ditt vil avgjøre i stor grad den type bryllupet dekorasjoner som ville fungere godt. Et bryllup seremoni som er holdt i et lysthus, med resepsjonen i en hage kan gjøre bruken av endeløse bryllup dekorasjon ideer. Her vil vi diskutere noen utendørs fall bryllup dekorasjoner ideer.
Fall Wedding dekorasjoner på budsjett
Bare fordi du planlegger et bryllup på et budsjett, betyr det ikke at du ikke kan ha vakre utendørs fall bryllup dekorasjoner. En av de beste måten å sørge for at utendørs fallet bryllupet dekorasjoner ser vakkert og interessant er å holde seg til et bryllup fargepaletten eller ordningen. Velge tre til fire farger som minner om høsten.
Fall bryllupet farger som gylden gul, oransje, fersken, rust og til og med aubergine fungerer perfekt som fargepalett for utendørs faller bryllupet utsmykninger. Dekorasjon ideer for utendørs bryllup er mange, og du må velge den rette. Wedding dekorasjon er ikke bare begrenset til bryllup centerpieces og blomster, så la oss vurdere hvert element av utendørs fall bryllup dekorasjoner én etter én.
Vielsen er den viktigste hendelsen i bryllupet, og du må dekorere stedet der du skal holde det. Et flott sted å holde en utendørs bryllup hendelse er i et lysthus eller pergola. Du kan også sette opp en liten åpen baldakin å holde seremonien. Å pynte lysthus eller hette, bruke bryllup stol buer laget av sateng bånd, tyll og masse frisk høstlig blomster. Sikre dem over hele lysthus. Du kan også bruke stoffer som organza og ren Chiffons kjøpt i bulk til å gjøre vakre utendørs bryllup dekorasjoner for fall. Bare drapere disse stoffene rundt inngangen til lysthuset å danne en kunstnerisk bue der paret kan ta sine løfter.
Utendørs Fall Bryllup Dekorasjon Ideer
Vi vet hvor dyrt friske blomster kan være og det meste av tiden danner de mengde bryllupet dekorasjon utgifter. Stedet for å kjøpe dyre bryllup blomster liker gule roser, liljer og orkideer, investere i noen relativt lavpris bryllup blomster som tusenfryd, geranier, peoner and krysantemum. Disse blomstene vil se imponerende i utendørs høst bryllup dekorasjoner og de kommer mye billigere også.
En måte å redusere kostnadene for utendørs falle bryllup dekorasjoner er å bruke ikke floral centerpieces for bryllup. Grønnsaker og frukt som er hardføre kan skåret til vakre centerpieces for bryllupsfeiring. Dette er en av de beste fall dekorere ideer for bryllup. Disse bryllup centerpieces harmonerer svært godt med høsten farger og er unike og kreative. Noen gode grønnsaker og frukter som kan bli valgt for centerpieces er gresskar, Butternut squash, vannmelon og ananas.
En av de mest unike utendørs falle bryllup dekorasjoner på en budsjett er å dekorere bryllupsfeiring med lyse hengende lanterner som hang mellom grener av trærne. Om kveldene disse sakte tent lykter vil fylle stedet med en myk glød, utlån en drøm som atmosfære til bryllupet. En annen billig fall bryllup dekorasjoner er å plassere store orkan lanterner med flytende lys og vakre kronblader rundt bryllupet spillested.
Dette var noen utendørs fall bryllup pynt du kan bruke til bryllupet. Benytt deg av høstfarger og fall bryllup blomster for utendørs fall bryllup dekorasjoner og se hvordan bryllupet spillested kommer levende med et oppkomme av farger. Arbeid med det naturen har å by på i løpet av høsten, og du vil ha et bryllup som er minneverdig og vakker.

No comments:

Post a Comment