Thursday 17 November 2011

Best Way for å rense en Toalett

Ting som tett toalett på det mest ugunstige øyeblikk, for eksempel når du skal ha gjester som besøker deg, er ganske irriterende. Du kan ha å gjøre ordninger for gjester og på samme tid, vil du også for å imøtekomme dette problemet. I alle dette ikke du burde bli oppskjørtet, som det er noen enkle måter som kan være til hjelp for unclog et toalett. En av de enkleste måten å rense et toalett er å bruke et stempel. Hvis dette ikke fungerer, så må du bruke metoder for avløp er nevnt nedenfor.
Hvordan å rense et toalett?
Mange er av den mening at spyling er den beste måten å rense et toalett. Imidlertid er det ikke slik. Hvis du oppdager, at toalettet er tett, bør du ikke skylle mer enn en gang. Hvis du lurer på, hva bruke til å unclog et toalett. Svaret er stempelet. Oftere den ikke underverk å unclog ett sliter. Vi vil nå se de ulike metoder, som kan brukes for å rense en sliter.
Riktig måte å Plunge Toalett, Det er viktig å vite den riktige måten å stupe toalett. Det er nødvendig, har du rett stempelet for det samme. Du kan enten bruke en ball formet plunger eller en fold ut gummi flens på bunnen, som vil danne en sel slags stempelet. Hvis du har en stor plunger, må du bruke ekstra kraft. Nå som du har rett stempelet, setter du inn stempelet i bollen og trykk hardt ned, men sakte. Når du trykker ned stempelet, må du sørge for at avløpet hullet i toalettet er helt dekket med stempelet. Å vite, hvis du gjør det rette, sjekk om stempelet er neddykket i vann. Det er nødvendig at du presse og trekk med vann, og ikke med luft. Neste kraftig dra opp stempelet, slik at suging er opprettet og skyv å skape trykk. Du bør imidlertid ikke presse hardt, da den kan tette toalettet videre. Med konstant press, som følge av push-og pull, vil det forstyrre tette i begge retninger og til slutt det vil bli spylt ned. Men du må gjenta den samme fremgangsmåten flere ganger, for å sikre at toalettet er faktisk tette gratis.
Dish såpe og varmt vann Method; Dette er en av de beste måten å rense et toalett. Du vil kreve litt oppvaskmiddel og varmt vann for det samme. Tilsett ca 5 ss av vanlige oppvaskmiddel til tette toalettskålen. Såpen sitte i ca 5 til 7 minutter. Hell så om en gryte full med kokende vann i bollen sliter. Etter som bruker stempelet. Du vil ikke å bruke stempelet for mer enn 5 til 7 ganger. Den samme metoden kan også brukes for å rense en tett avløp.
Natron og eddik Method, du vil kreve omtrent to kopper av natron og to kopper av eddik. Pass på at det ikke er for mye vann i toalettskålen. Hell natron og eddik i skålen. Let sitte der på en gang. Deretter bruker stempelet et par ganger. Deretter kan du helle kokende vann eller vanlig vann i toalettskålen, men kokende vann er bedre. Styrter et par ganger og du vil få en unclogged toalett.
Wire kleshenger Method; Hvis du ikke har en plunger, vil du spør hvordan å rense et toalett uten en plunger. Dette er metoden for deg. Hvis ingen av metodene synes å gi de ønskede resultater, så er dette tiltaket, som du kanskje vil bruke. Du vil kreve en wire kleshenger for det samme. Det første steget du må ta er å avdekke kleshenger, slik at den øverste enden av kleshenger ikke lenger er tilkoblet. Stick ene enden av kabelen inn i avløpet. Deretter vri, skyv og manøvrere ledningen i en sirkulær bevegelse for å fjerne avløpet.
Av alle metoder for å rense et toalett, må du bestemme, som er den beste måten å rense et toalett i ditt tilfelle. I noen tilfeller stempelet Metoden er også i stand til å rense det og i noen tilfeller må du bruke kabelen kleshenger metode.

No comments:

Post a Comment