Wednesday 16 November 2011

Wasp Nest fjerning

Det finnes to arter av veps, den gule-svart kropp farge, som kan finnes lokalt, og felles og tysk veps. Begge artene er kjent for å stikke folk, at for mer enn én gang. Selv om vepsene er miljømessig gunstig som de kan kontrollere befolkningen av mange små skadedyrene og kvitte seg med døde insekter, men når de kommer for nær våre hjem, kan de bli en plage. De lever i kolonier, ved å gjøre hull i bakken og inni hule trær, etter en kaste orden damer, menn, og arbeiderne. Men når de kommer nærmere menneskelig habitatene, lager de reir inne i hagen skur, hulrom, takskjegg, og tak. Vepsebol fjerning blir svært viktig som gift (etter å ha blitt stukket av en veps) fører mennesker til å få anafylaktisk sjokk, som kan være dødelig.
Vanligvis er stort antall veps flyr rundt huset den perfekte indikator om en veps problemet. Deres hekker ville være i nærheten og umiddelbare tiltak må settes i verk for å bli kvitt dem. I følgende artikkel, vil vi gi deg trinnene på hvordan bli kvitt veps uten bruk av gift. Hvis du ønsker å gjøre dette med litt profesjonell hjelp, kan du gå gjennom den gule sider for å finne spesifikk informasjon om det eksakte vepsebol fjerning kostnad.
Naturlig Wasp Nest fjerning Prosedyre
Du eller en i familien din kan være allergisk mot vepsestikk. Så før det er for sent og du må rush til legevakten, ta riktige forholdsregler skritt ved å finne reiret og fjerne den umiddelbart. Følgende er nyttige vepsebol fjerning tips som vil hjelpe deg å bli kvitt dem uten bruk av skadelige og giftige kjemikalier.
Materialer Trengte, To 2-liters brusflasker, Oppvask såpe; Super soaker vann pistol; Broom med lange håndtak, Citrus olje; Staples & string; Steg # 1: Når du har funnet redet, må du være sikker på å ikke la barna eller hvem som helst gå i nærheten av det. Vepsene er aggressive og kan svi hvis de føler seg truet. Rengjør området (forsiktig, og ikke for tett), og din hage også. Plukk opp alle søppel, dump i søpla bokser, og legg et lokk på riktig måte. Søppel og avfall tiltrekker veps, så rense bakgården og rundt huset er viktig.
Steg # 2: Kjøp en falsk vepsebol eller ta én på egen hånd. Alt du må gjøre er ballen opp avisen ark som hekker og henge den i lignende flekker der wasps pleier å bygge den. Årsaken bak dette er, når du går inn for vepsebol fjerning skritt, kan de bli territoriale og prøver å stikke deg.
Steg # 3: Bruk beskyttende briller, langermet skjorte, bukser, støvler og. Ta super soaker vannet pistol, fyll den med såpevann, og nyte reiret med den (fra avstand). Dette er en av de sikreste måtene å vepsebol fjernes - hjem rettsmidler for å fjerne veps reir. Den beskyttende film på veps 'organer kan lett fjernes på grunn av såpe og de vil dø. Du kan også bruke sitrus olje i stedet for såpe vann, bare spe den ut først.
Steg # 4: Lag en veps felle hjemme. Bare følg trinnene som er nevnt i artikkelen for å felle så mange veps som mulig. Hang fellene på forskjellige steder for å fange mer vepser. Se etter steder hvor veps samle mest. Vepsene vil være fanget inne i brus flasker og får ikke en sjanse til å unnslippe. Når fellen er full, nøye tømme den.
Steg # 5: Når du merker at alle vepsene er døde, enten med såpe vann eller bli fanget i veps felle, er det på tide å fjerne den virkelige reiret. Du ønsker ikke mer veps til å komme og bebo redet. Vepsene er de minst aktive i skumringen, så ta en kost en lang håndtak og banke den ned.
Disse var noen nyttige vepsebol fjerning tips du bør følge for å bli kvitt veps. Men hvis du er allergisk mot vepsestikk, ta hjelp av noen andre i familien eller en venn til å hjelpe deg med dette.

No comments:

Post a Comment