Thursday 17 November 2011

Bad Walk i dusj

Baderom går i dusj formidle en elegant, elegant utseende til et bad. Dessuten er de mer praktiske i forhold til bad kar. While badekar er stor for soaking en kald kveld eller slapper av i helgen, bad går i dusj er akkurat hva man trenger på en varm sommerdag, eller når det travelt med å ha et bad og gjøre det til en avtale. For de av dere som har små bad, er det lite bad gå i dusjer som ikke spiser bort for mye ledig plass. Glasset-rammeløse gå i dusj gir en illusjon av luft og romslighet. Dessuten, få tak i dem uten dører understreker romslig følelse.
Bad Walk I Dusj Designs
De fleste utfører baderomsrenovering blir sett til å innlemme disse badet går i dusj i sine bad. Det er tre grunnleggende bad tur i dusjen design, ramme, frameless og semi-frame dusjer. Ramme tur i dusj er de laget med tynt glass og holdt opp av aluminium eller stålramme er billig og er flotte dusjvegger for dem på et mindre budsjett. I rammeløse type av dusj kabinett, er glasset sterkere type, altså, ingen rammer kreves for å støtte den. The rammeløse variasjon er litt på den dyre siden, men på grunn av sin nydelige elegante utseende, de fleste velge den rammeløse slag. Deretter er det semi-rammeløse type som sidene av dusjen har rammer, mens topp og bunn er rammeløse. De er billigere enn de rammeløse seg og formidle en frameless utseende.
Baderom vandring i Dusj Ideer
Hvis du trodde det var umulig å komme spa effekten inn i badet, var du feil! Med spa gå i dusjen kan man nyte spa effekten uten å brenne et hull i en lomme. Disse dusjer kommer med flere innebygde i regn-stil shower hoder som conduce til spa effekt. Kroppen din får en masserende effekt på grunn av flere kroppen spray. Når festet med varmt vann bestemmelsen, blir det en fantastisk steam spa. Så er det hjørne gå i dusjer, som er ideelt for små baderom. De sparer gulvplass og utnytte hjørnene godt. Det rustikke går i dusj med kobber dusj hoder og booke hytter er også gode alternativer, fordi de koster mindre. Det er også doorless dusj design, som bruker mindre bad mellomrom. Dessuten, de er også veldig lett å rydde opp og vedlikeholde. Turen in "dusj setene er gode for unge og gamle.
Walk in dusj Installasjon tips
Du kan enten installere gå i dusjen på gulvet av våtrom eller kan få det installert på en dusj brett. Sistnevnte er billigere og tar mindre tid å installere. Men, gjør dersom du planlegger å installere dusjen i våtrom, må du kontakte en profesjonell fordi mens installerer det er forskjellige faktorer som skal tas hensyn til for eksempel tanking, skrå, osv. Før innsnevring ned på tur i dusjen idé eller installere bad gå i dusjer, må du vurdere hvilken type gulv og drenering. Avløpet bør være i nærheten av dusjen og skal ha kapasitet til å la vann gå ned raskt nok. Eller annet, vil du finne deg selv vaggende via et basseng med vann hver gang du prøver og har en dusj. Vannet vil ta lang tid å rydde opp, forlater gulvet ubehagelig våt hver gang en person har en dusj.
Baderom går i dusj er store vedlegg som tillater deg å ha en dusj praktisk, mens på samme tid hindre vannet å sive ut av kabinettet. De ikke bare bringer bekvemmelighet, men også til eleganse til badet.

No comments:

Post a Comment