Tuesday 15 November 2011

Slik Spray Paint A Car

Det har vært lenge du fikk bilen lakkert og nå er du i humør til å gi det et vakkert og attraktivt utseende. Men gjett hva? Du er bekymret lommen. Er det ikke? Vel holde bekymringer til side og være forberedt på å male bilen selv. Ja det er mulig. Men det må være mange spørsmål i tankene dine som hvordan å spraymaling en bil, hva er det som kreves for den, vil den ha en god finish, vil jeg kunne gi det et profesjonelt utseende, hva om jeg bortskjemt bilen min, og så videre ... Kan jeg si dette til deg, er det en risiko i alt, og hvis du er bekymret for hvordan du spraymaling en bil selv, så ikke fortvil, vi er her for å hjelpe deg.
Å fikse en bulk eller en liten stripe er en normal ting som kan gjøres enkelt, men å sprøyte male hele bilen er slag av en risikofylt og vanskelig jobb. Du må ha perfeksjon og masse tålmodighet for å utføre denne jobben. Men en ting er sikkert, etter at bilen maleri jobben, vil resultatet være god, og du vil spare bunter av penger. Så uten å kaste bort tid mer, la oss komme til å fungere.
Ting Nødvendig for lakkering
For spray maling en bil må du ha følgende tingene. Gå gjennom bilen maleri guide for å få informasjon om de tingene som kreves. , God og godt ventilert garasje. Det bør være stor nok for bilen å bli holdt der under hele prosessen med maleriet. ; Å starte med den prosessen du trenger for å kjøpe flere ark med sandpapers. Du må kjøpe tre forskjellige typer sandpapers noe som vil være 600 kornet, 1500 grus og 2000 grus. Disse sandpapers vil hjelpe med å fjerne forrige maling og feil på bilen. ; Paint flasker av ønsket farge, bilpleie og primer. ; God putty vil hjelpe deg å fikse bulker og riper. Det vil også gi deg gode etterbehandling overflaten. ; Du bør bruke masker while sprøytemaling som det sparer deg fra å puste inn maling. ; Hvordan Spray Paint en bil?
Å spray male en bil må du følge instruksjonene nedenfor. Men la meg si deg en ting bil Maleriet er ikke en jobb som vil komme over i noen timer, kan det ta mer enn en uke for bilen å komme ut av garasjen. , Vel den første tingen å begynne er bilvask. Dette vil fjerne støv og andre flekker fra bilen og vil hjelpe deg å fortsette med prosessen. La det tørke i en halv time. ; Nå starter med 600 sandpapir og fjern den gamle bilen maling. Denne prosessen kan ta mye tid. Etter endt bilen med 600 sandpapir, starter med 1500 grus og 2000 sandpapir for glatt og finere utseende. ; Når du har fullført sandpapir arbeid på bilen din se etter bulker og ufullkommenheter. Hvis du finner noen da bruker putty til å korrigere det. Sett putty på alle defekte steder og gjøre den glatt. ; Nå er det tid for å dekke alle de steder der du ikke vil male, som briller, speil, interiør, etc. Du må være veldig forsiktig i maskering hvert eneste område som det kan ødelegge utseendet på bilen hvis malingen kommer over speilet eller briller. ; Etter maskering bilen, bære din egen maske og starte med primer spray. Spray et lag primer og la det tørke i noen timer. Følg bilen maleriet instruksjoner for mer informasjon. , Kommer Nå spray maling. Ta ønsket farge maling i spray pistol og begynner å gjøre det første strøket. Være svært forsiktig i jevnt sprøyting malingen. Dekker hele bilen og la den i en halv time. Etter det, start med den andre strøk. Spray jevnt slik at den ikke kan se tungt malt på noen steder i forhold til andre. Dette kan se ut som en lapp og vil ødelegge utseendet på bilen. ; Etter andre strøk forlate bilen i garasjen for noen dager å tørke skikkelig. Hvis du har valgt en farge som foreslår du å male mer enn 2 strøk så gjør det og la det til tørk etter strøk er ferdig. ; Nå etter tørking, start med bil voksing for riktig etterbehandling og mer glossy utseende. Nå bilen din er klar til å treffe veiene. ; Spørsmålene som hvordan å spraymaling en bil hette eller hvordan du spraymaling en bil flat svart vil ha samme prosedyre ovenfor. Så, etter en lang ventetid og mye hardt arbeid, her kommer din søte hjerte med et nytt og glamorøst utseende og en kostnadseffektiv prislappen også.

No comments:

Post a Comment