Saturday 26 November 2011

Fekting Ideer for Pools

Hvis du har et basseng i huset ditt, er det obligatorisk å heve et gjerde rundt for å forhindre uhell. Gjerdet ikke bare ivaretar bassenget, men også forhindrer ulykker forbundet med drukning. Gjerdet bør ha minimum høyde på 4 meter og må ha en låst port. Du må holde enkelte ting i tankene før du hever gjerdet. Selv, er funksjonen sikkerhet basert, få gjør det for å beautifying bassenget. Gjerdet ideer for bassenger vil bli beskrevet tilsvarende.
Pool Fekting Ideer
Gjerdet idéer til bassenger er kategorisert avhengig av service kreves.
Av flerbruks Fence, en funksjonalitet gjerder kan du nyte skjønnheten av utendørs fra innsiden av bassenget. Den beste typen gjerde for dette formål er fordelingen rail gjerde. For å gjøre den stødig, må du dekke den med en netting og sikre at det er minst 4 meter høy. Netting kombinerer godt med delt jernbane og trygge sikkerheten samtidig. Sørg for at delt skinnen er laget av en god kvalitet i massivt tre.
Personvern Fence, Privacy er en av de største bekymringen samtidig øke et gjerde fordi ikke ønsker å bli sett av utenforstående mens du slapper av på bassenget etter svømming. Det beste gjerde som tjener dette formålet er en heltre plankegjerde på minst 5 inches høy. Den tykke picket gir privatliv til interiøret. Det beste valget for ultimate personvern er en stockade gjerde uten hull mellom treheller. Selv om det er tynt hull, kan gjerdet gir tilstrekkelig privatliv.
Den Fancy Fence; Hvis kostnaden er ikke et problem, bare velge en dekorativ fekting. Slike typer gjerder er estetisk tiltalende bygget med smijern. De er mye dyrere enn tre gjerder. Ornamental gjerde skåret ut av galvanisert stål er ikke bare solid, men ser også svært gledelig. Disse fancy gjerde utfyller godt med de naturlige omgivelsene, og er også langvarig. Hvis, er skjønnhet det primære bekymring, bare velge for dekorative gjerdet design.
Typer av svømmebasseng Fekting
Etter at du har bestemt formålet med gjerder du må velge hvilken type gjerde du trenger til ditt basseng. I utgangspunktet er et svømmebasseng inngjerding av to typer: over bakken og inground. Angitt nedenfor er de vanligste materialene for å bygge et svømmebasseng gjerde.
Vinyl Klorid: En vinyl personvernet gjerdet er tøff og robust. Slike gjerder er bygget med polyvinylklorid, som tilbyr en livstidsgaranti fra rust eller korrosjon. Den vedlikehold kreves er absolutt null. Ren hvit vinyl gjerder ser utsøkt vakker.
Aluminium: Aluminium gjerder ser flott med polyester belegg, og de også sikre en livstidsgaranti. Slike gjerder er svært enkle å vedlikeholde og de kan kombineres med mange dekorative tilbehør. Det gir tilstrekkelig sikkerhet til svømmebassenget.
Smijern: Som nevnt ovenfor, smijern gjerde design se fantastisk ut. De varer hele, men er ikke ment for sikkerhet formål. Barnet eller kjæledyret kan lett passere gjennom hullene i mellom skinnene.
Wood: The innviklet gjerde er et flott materiale for svømmebassenget. Du kan bygges det samtidig mens bygge basseng. Fargerike tre gjerder forsterke skjønnheten i bassengene. Den tykke paneler av tre hindre barn i å besøke bassengene alene.
Kjeder: Galvanisert black belagt kjedene er tilgjengelig i ulike former og design. De er ganske økonomisk hvis sikkerheten er eneste bekymring. The entangles kjeder kan ikke intrudert av kjæledyr og barn på hjemmet ditt. Kjedene er svært slitesterk også.
Ovennevnte fekting ideer for bassengene vil hjelpe deg å sette opp et gjerde for ditt i huset bassenget. Bare husk de hensyn og velg deretter henhold til ditt valg. Kontroller at høyden er tilstrekkelig til å gi sikkerhet og personvern.

No comments:

Post a Comment