Sunday 20 November 2011

Interiør Maleri Color Ideas

Interiør maleri prosjektet er svært viktig når du skal renovere huset. Bare male huset ditt i en ny farge kan gi den en oppfrisket utseende. Interiør maling er definitivt noe du ikke kan gå glipp av mens du planlegger til oppussing ditt interiør. Med vegger farget i friske farger og nye farger, får man en følelse av å gå i et nytt hus. Betydningen av å velge maling farger er ganske høyere, enda mer enn valget av møbler. While vegger dekke maksimalt plass i huset, fargelegge dem på best mulig måte trenger ingen omtale. Dessuten disse er de mest fremtredende elementene i interiøret som du trenger for å jobbe på perfekt. Hva er fargealternativer, nyeste trender og best farger for maling av interiør? Vi gir deg noen nyeste interiør maling farge ideer som du kan implementere i huset ditt og gi den et klassisk preg.
Hva er ditt Pick?, Før du tar fargepalett og lurer på hvilken er den beste fargen til å velge, tenker om valgene dine. Mens skyggen kortene er ganske nyttig i å velge en nyanse, kan de være helt forvirrende også. Hvilke er de fargene du liker å se, hvilke farger gjør føler deg best, hva er din favoritt farge når den kommer til sammenligning mellom et par klassisk nyanser? Vel, svaret er trolig den som du må vurdere å legge til rommet ditt. Rommene er personlige områder som må farget i henhold til valg av person som bruker det. Så før du sjekker ut det populære malingen farger og best fargevalg, bestemmer deg velge (hvis noen) og deretter finne komplimenter lyse og nøytrale fargetoner.
Populære Paint Colors; Mens soverom er ofte farget i henhold til personlige preferanser, vil du kanskje velge en perfekt farge for fellesarealene, slik stuer, kjøkken, spisestue, sunrooms, etc. En av interiøret maleriet fargen ideer er å få skygge kort og vurderer nyanser av populære maling farger for disse rommene. Hvis du ønsker litt myke farger, krem, natur, beige, lilla letteste, lys rosa er de beste plukker. Også farger som grått, lilla, gult, rødbrun, gul, fiolett, vismannen er ganske populære. Hver farge har en mørkeste og lyseste fargen som du kan bruke i henhold til effekten du vil ha. I hjem indre maleri fargesetting, monokromatiske ordningene er mye populært for stuer der nyanser av én farge brukes for å skape en vakker ser mellomrom.
Best fargekombinasjoner, Hva er de beste interiør maleriet fargekombinasjoner som du kan melde deg på? Hvis du liker den hvite effekt enn oppgaven er ganske enklere. En av lett hjem interiør maleri ideer er å velge din favoritt farge og pare den med hvit. Du kan velge sine mørke eller medium tone for det sentrale veggen. Du kan vurdere å legge hvit i trim, hvor veggene er mørk farget. Også fargelegge hele hvite med søyler og fokale vegg i mørke skygge er en flott ide. Bortsett fra dette kan du velge kombinasjoner som lilla og letteste beige, fiolett og letteste grått, salvie og letteste gult, salvie og fløte, beige og lavendel, oliven og fløte, svart og hvitt, grått og lavendel, oransje og off white, blått og rosa, grå og lys fluoriserende gul / grønn, mykt rødt og gult lys.
Trendy Texture Ideer; Legge trendy strukturert malingen kan revolusjonere veggen lakkfarger. Velge riktige farger og klassiske kombinasjoner er ikke alt som du kan gjøre for å glamorisere ditt i interiøret. Classic faux maleteknikker er her for å krydre interiøret maleriet fargen ideer. Ragging, snyltende, kam og børste er blant de klassiske teknikkene som kan brukes til å spille opp interiøret maleriet ideer. Med bruk av metalliske farger kan du gjøre disse ferdig enda mer klassisk.
Dette var noen interiør maling farge ideer for deg. Plukk den indre maleteknikker og farger som du liker og ha dem børstet på vegger fra en fagperson. Kontroller at du bruker den beste merkene til å ha flotte vegger. Så, for å klare legge farger på veggene?

No comments:

Post a Comment