Tuesday 15 November 2011

Crepe Myrtle Care

Crepe Myrtle er en dekorativ dekorative tre som forbedrer din hage skjønnhet estetisk. Dette treet bærer blomster i flust og er den lengste blomstrende treet. Treet blomster om sommeren i nyanser av rødt, rosa, lavendel og hvitt. Disse blomstene har rynket kronblader som gir den en crepe aktig preg, og dette attributtet har gitt treet sitt navn, Crepe Myrtle. Ikke rart da, dette er en av de mest elsket treet og finnes i mange hager. Som alle de andre trærne i blomst hage, må dette treet også må pleies. Denne artikkelen handler om crepe myrt omsorg.
Crepe Myrtle Care
Det er noen viktige faktorer som må vurderes for riktig crepe myrt omsorg. The crepe Myrtle treet krever full eksponering for sollys og varme for å bære blomster. Hvis dette treet ikke får den nødvendige sollys, kan det skuffe deg ved å bærer svært få eller ingen blomster. Den vokser i godt drenert fruktbar jord. PH-verdien av jord behov skal opprettholdes mellom 5.0 og 6.5. Du trenger å dekke røtter av treet med barnåler, hakket løv og andre vegetabilsk materiale, for å hindre vekst av ugress rundt røttene. Denne prosessen kalles mulcherfunksjon og det er også et svært nyttig aspekt av crepe myrt omsorg. Dette treet krever å bli lett befruktet i løpet av våren sesongen. Unngå over befruktning, fordi det kan oppmuntre andre små busker til å vokse rundt crepe myrt.
For crepe Myrtle omsorg, vann anlegget moderat. Ikke vann det for mye i høstsesongen, slik at det å stivne sine røtter rundt jorden, for å redde seg fra den nærmer seg vinter. Legg til en 4 tommers lag mulch for å gi isolasjon mot kulden.
Som alle levende vesener, disse trærne også utsatt for infeksjoner og sykdommer. I slike tilfelle, spray litt soppmidler. If insekt og billene ødelegger treet, spray lys insektmidler på det. Ikke bruk sterke kjemikalier, fordi disse kjemikaliene kan føre til en svakere blomstre til neste sesong. Alle ovennevnte punkter er svært viktig for crepe myrt omsorg. Husk at crape Myrtle omsorg er viktig for friske trær og rikelig med blomster hver sesong.
Crepe Myrtle Beskjæring
When crepe Myrtle treet beskjæres, nye grener skyte ut og disse grenene er lastet med blomstrer om sommeren. Derfor blir beskjæring disse trærne svært viktig. Crepe Myrtle omsorg er ufullstendig uten vite riktig måter å beskjære treet. Listen nedenfor gir detaljer om hvordan du beskjære crepe myrt treet. , Husk at crepe Myrtle beskjæring gjøres for å få vakre blomster om sommeren, og også for å gi en figur på treet. , Bruk skarpe og rene verktøy som hånd beskjæringssakser, beskjæring og beskjæring så å rense opp i crepe myrt treet. : En viktig ting å huske er at dette treet må beskjæres i vinteren eller om høsten. I vinter, er det ingen blader på treet dermed faciliating enkel beskjæring. Dessuten vil beskjæring høsten bidra til å øke blomstre neste sommer. ; Begynn med klipping ugress rundt trær og slyngplanter og parasitter som klatrer i treet. Også hogge ned det syke grener. ; Beskjær alle sidegrenene opp til 4 meter, og fjern alle døde greiner. Også beskjære kvister og stammer. ; Beskjær alle de greinene som skytes ut fra sentrum av stammen og gå innover. Disse grenene ikke la nok sollys når de nederste greinene, og er også ansvarlig for å ødelegge formen på treet. , Ikke la noen stubber mens beskjæring crepe myrt treet. Dessuten, ta vare å ikke skrelle barken av crepe treet while beskjæring, da dette vil gjøre treet infeksjonen utsatt og kan til slutt drepe den. ; Clip av falming sommeren blomstrer å få en god oppblomstring i neste sommer. ; Dwarf crepe myrtetrærne vokser mindre enn 3 inches høy. Disse har også blomster i løpet av sommeren i farger som rødt, rosa, lavendel og kommer i forskjellige varianter som Chickasaw og pokomoke. Disse er plantet som bonsai planter. For riktig dverg crepe myrt omsorg, skal du ikke beskjære grenene mye, da dette ikke bare vil forandre formen på treet, men kan også stagnere veksten av treet. Bare kutte av overgrodd grener og plukke av tørr blomst hoder, slik at treet blomstrer i overflod i neste sesong. Fjern parasitter og villvin på disse trærne uten mislykkes.
I det hele, kan det konkluderes med at beskjæring crepe myrtetrærne ikke er en veldig vanskelig oppgave. Med riktig stell, lover dette treet du mye blomster som vil forsterke skjønnheten i hagen din. Crepe Myrtle treet krever også mindre omsorg enn de andre blomstrende planter dermed, noe som gjør crepe Myrtle omsorg mindre kjedelig. Når du nå har fått en idé om hvordan du omsorg og beskjære crepe myrt, gå videre og gjøre hagen mest misunte en i nabolaget ditt.

No comments:

Post a Comment