Saturday 26 November 2011

Kaolin Bruker

Kaolin er i hovedsak hentet fra kaolinitt, som også kalles aluminium silikat hydroksid. Det er et mineral som finnes primært i Kina og er oppkalt etter et sted hvor det er funnet, Kao-Ling, Jianxi, Kina. Det er derfor det kalles også Kina leire. De andre navnene for kaolin leire også, hvit leire, lett eller tung leire, osv. Det er også funnet i USA, Brasil, Australia, Tyskland, Canada, Ukraina, England og New Mexico, kommer etc. kaolinitt i ulike farger, som, hvit, grønn, gul eller fargeløs. Nedenfor er noen av de kaolin bruker for ulike bransjer.
Farmasøytiske Kaolin Bruker; Kaolin er mye brukt i medisiner som brukes til å behandle ulike gastrointestinale problemer. The smoothening egenskaper leire gi lindring til irritasjon i magen. Det er også kjent for å absorbere og drepe bakteriene og virus i kroppen, slik at folk brukte å svelges kaolin pulver i gamle dager da de led av mage lidelser. Det absorberer også overdreven forurensning i magen og det hjelper å avhjelpe diaré og andre tarm problemer. Det er også kjent for å kurere magesmerter. En av kaolin pulver bruker er at folk bruker det som et flytende suspensjon under diaré. Ikke bare mennesker, men kaolin brukes også i veterinærmedisinske produkter. Kaolin grøtomslag bruk inkluderer beroligende blåmerker, redusere hevelser, absorberer puss og renhold sår, osv. Så det brukes til å behandle ulike hudproblemer og skader på dyr også.
Kosmetisk Kaolin Bruker; Kaolin leire er brukt i ulike kommersielle kosmetiske produkter. Ulike kaolin leire, for eksempel, fransk leire, rose leire, hvit leire, gul leire, fyldigere jordens leire er brukt i ulike hudpleieprodukter. Kaolin hjelper leire i å fjerne hudormer og skitt fra hud og huden porene. Det absorberer også mye olje fra huden gjør den myk og glatt. Det er også en av de viktigste ingrediensen i mange bad vask såper. En av de øvrige kaolin leire bruker er at den kan brukes i sin rene form som en kaolin leire maske. Alt du trenger å gjøre er å blande litt vann inn i leire, danner en tykk pasta, gjelder det på ansiktet og la den for luft-tørke og vaske den. Det stimulerer blodsirkulasjonen og forbedrer hudens glød. Dette er også en av de naturlige hudpleie agenter som ikke har noen bivirkninger på huden dersom de brukes i tilstrekkelige mengder. Dette var noen av de kosmetiske bruk av kaolin.
Paper Industry Kaolin Bruker, Det brukes til å produsere glanset papir som er mye brukt i blader og aviser. Det brukes som fyllstoff i bulk av papir og også brukt som et belegg på overflaten som gir en blank se til papiret. Hvit kaolin er lave abrasive egenskaper gjør det til et ideelt råstoff i produksjon av papir. Den forbedrer kvaliteten og optiske egenskapene til papiret ved å gjøre det mer lyse, skinnende, og utskrivbare. Mindre mengde dyre tremasse er nødvendig når kaolin brukes som fyllstoff. Denne måten en høy kvalitet papir kan produseres med lave kostnader. Den tykke papiret som kreves for å gjøre kartonger og bokser er også laget av kaolin. Kaolin bruker utvide også til gummi og glassfiber produksjon. Det gir jevne overflater, styrke, formstabilitet, og motstand mot kjemiske reaksjoner som bidrar i høy kvalitet. Reservedeler kreves for biler, båter, sportsutstyr, og fly, etc. er laget av bruker kaolin leire.
Bortsett fra disse kaolin brukes også i keramikk. Den brukes i produksjon hvitt varene, for eksempel, servise, sanitærutstyr og fliser, etc. Fra ovennevnte opplysninger om kaolin bruker, er det klart at den har mange industrielle anvendelser. Kaolinitt bruker er flere og dynamikk som gjør det til et unikt og viktig naturlig mineral. Jeg håper denne informasjonen var nyttig.

No comments:

Post a Comment