Tuesday 29 November 2011

Gruppe Liming Ideer

En gruppe, enten på kontoret eller en høgskole eller et samfunn, kan defineres som en samling mennesker som har noe til felles, eller er relatert til hverandre på noen måte. På arbeidsplassen, medlemmer av en gruppe har et felles mål også. Å innpode en positiv atmosfære i en gruppe og å holde den forent, er det viktig at visse teambuilding aktiviteter utføres blant sine medlemmer fra tid til annen. Gitt nedenfor er noen unike gruppe bonding ideer, som hvis følges aptly vil hjelpemiddel i holde gruppen sammen.
Interessante Group Liming Ideer
Guess Who?; Det er svært viktig at du inkluderer viss gruppe bonding aktiviteter som hjelper folk å vite ting om hverandre hvilke de ble uvitende av tidligere. Denne aktiviteten er spesielt designet for å passe dette formålet. Du må først og fremst ramme et spørreskjema med noen interessante spørsmål i det som Hvem har besøkt fem utenlandske land? Hvem kan moonwalk som Michael Jackson? Hvem har sett mer enn to filmer på én dag? Hvem favoritt farge er rød? Som er oppkalt etter hans eller hennes besteforeldre? etc. Distribuere dette spørreskjemaet blant folk i gruppen. Nå ber dem om å gå rundt, snakke med de andre i gruppen og skrive navn på personer foran de spørsmålene som gjelder for dem. For eksempel hvis en deltaker heter Tim sier at han har besøkt fem land og deretter skrive sitt navn foran det spørsmålet. Gi gruppen rundt femten minutter å fylle i spørreskjemaet. Etter det, er den deltakeren som er i stand til å skrive maks riktige navnene erklært som vinner. For å gjøre dette spillet enda morsommere, spør personen hvem kan moonwalk eller danse eller male eller synge til å faktisk gjøre det for andre. Du kan lese mer på moro spill for voksne. Dessuten er denne aktiviteten designet for store grupper på mer enn tretti, så sørg for at du har de nødvendige tall for å spille det.
Friendship armbånd!; Team bonding aktiviteter bør være slik at de skaper en atmosfære av omsorg og bekymring blant teamet medlemmene. Her er en av de mest apt av gruppe bonding ideer for denne. Be gruppemedlemmene å sitte i en sirkel. Neste, gi hver av dem noen perler, skjell og en streng. Spør alle lagets medlemmer til å gjøre et armbånd ved hjelp av disse materialene. Når de er på det, skrive navn av hver av gruppemedlemmer på separate biter av papir. Fold dem og holde en glasskrukke midt av sirkelen. Når gruppemedlemmene er ferdig gjør armbåndene, spør hver en av dem til komme frem og plukke ett chit fra jar. Personen hvis navn er på chit deretter kommer forover og presenteres armbåndet ved den som plukket chit. Også annonsere at for de kommende seks månedene er de altså fungerer kamerater om de står overfor noen problemer mens du arbeider, bør de rådføre seg med hverandre. Likeledes ringe alle medlemmene og få dem til å finne deres arbeid kamerater og presentere armbånd for dem. Gruppe bonding gaver som dette går langt i å fremme positive følelser blant gruppemedlemmene.
Let's Talk!; Grupper der det er forsvarlig kommunikasjon mellom medlemmene er mer produktive og forent enn de hvor medlemmene ikke eller nøl med å kommunisere. Så, forplikter denne aktiviteten å bedre kommunikasjonen i din gruppe. Design et spørreskjema som reflekterer over likings, misliker, meninger, bekymringer, ambisjoner, osv. av gruppemedlemmene. Gjøre konsernet medlemmene sitter i en sirkel og så stille disse spørsmålene en etter en. Gi hvert medlem av gruppen anledning til å snakke og presentere sine meninger. Eksempler på noen gruppe binding emner som du kan inkludere i spørreskjemaet du er Hva er det beste og det verste med denne gruppen? Tror du at denne gruppen er å møte sine mål på rett måte, eller bør sin stil arbeidsform endres? Som medlem av gruppen inspirerer deg de mest og hvorfor? Ti år nå, når du tenker på denne gruppen, hva vil du huske best?
Let's Play Games!, Når det gjelder effektiv gruppe bonding øvelser, kommer ingenting enda nærmere spill. Så, har participate gruppemedlemmene sammen i ulike typer spill. Plan spill der de, som et team, jakten på noe sammen som en skattejakt. Spill der de gjør noe sammen, for eksempel dele gruppen inn i tre-fire medlemmer og gi hver av dem leire. Nå, gi dem et emne som hage og be dem lage det sammen med leire i en fastsatt tid. Det laget som skaper mest virkelige utseende hage vinner. Også, er spill som bygger tillit blant teammedlemmene. For eksempel, blindfold alle gruppemedlemmene med unntak for en som vil veilede de andre medlemmene til å flytte fra startstreken til målstreken krysset hindringer (Hold bøker, stoler, bord, steiner og alt du kan legge hendene på som hindringer) . Endelig plan slik gruppe spill for voksne hvor medlemmene sammen løse et problem eller presse sine grenser, eller gjøre noe kreativt, som for eksempel maling, matlaging, sang, etc. Alle slike spill og aktiviteter vil definitivt øke binding mellom gruppemedlemmene.
Dette var noen få innovative gruppe bonding ideer. Gruppe liming aktiviteter, enten det er spill eller diskusjoner eller lage gaver til hverandre, hjelpe medlemmene i å vite og forstå hverandre bedre. Faktisk, gruppe aktiviteter som disse fungerer som limet som binder gruppemedlemmene sammen!

No comments:

Post a Comment