Tuesday 15 November 2011

Moth Infestation i Spiskammer

Ett av de svært vanlige skadedyr som er funnet i spiskammers og kjøkken av våre boliger er spiskammeret møll. Disse er faktisk oppkalt som den indiske Måltid Moth og finnes i alle typer mat materiale rundt i hjemmet eller i ull og bomull. Spiskammeret møll vanligvis hjemsøke tørre matvarer som ris, korn, mel, kjeks, og krydder. Det er andre typer møll pantry hvor er navngitt som Angoumois korn Moth og Middelhavet Flour Moth.
Dette moth angrep i pantry og andre områder rundt huset oppstår på grunn av urørt eller rengjorte hjørner, som er en utløsende faktor for å overleve. Noen andre steder hvor slike infeksjoner kan oppstå er i blomsterdekorasjoner med plante bærer frø, ved lagring av matvarer områder og i pet food boder. Møll formere seg veldig raskt, og dermed, oppdager en møll angrep og bli kvitt den så fort som mulig, er alltid nyttig. Å hjelpe deg å bli kvitt slike farlige møll infeksjon i kjøkkenet mat og spiskammers, har vi noen tips nedenfor, så ta en titt!
Moth Control i Spiskammer
Årsaken er det vanlig observert møll angrep i pantry er fordi, det er ikke mye bruk av rommet, annet enn oppbevaring. På grunn av den stille og uforstyrret miljø, legger disse møll egg og formere seg inn sommerfugllarver og voksne. Deres larvestadiet er det mest fremtredende å identifisere og i denne fasen, spiser de på ubrukte matvarer, er bomull, frø, osv. møll identifikasjon i pantry veldig tydelig i det man kan se, store brune pantry måneder fast i tak eller veggflater. Larve infestation er litt plagsom å identifisere som de er gjennomsiktige egg og ikke synlig for det blotte øye. Den infested Materialet er sett mer eller mindre svømmehud sammen.
Bli kvitt Moth Infestation i pantry, For å bli kvitt møllen angrep i pantry etter å identifisere den, må du ha raidet alle områder i huset hvor det er infestation. ; Når du har funnet alle kriker og kroker av disse møll, fjern alle gjenstander og materialer presentere rundt dette området, for å fjerne det fullstendig. ; Bruke et feromon møll felle rundt angrep og satte dem ut for å se alle disse møll bli tiltrukket til deres klissete gravplasser. Some feromoner er spesifikke for visse møll og dermed, bør du sørge for at du velger de riktige. ; Støvsuging alle underlag som vegger, hyller, tak, fortau, etc rundt spiskammeret også hjelper med å bli kvitt disse beryktede pantry møll. , Annen måte drepe dem er å spraye infested områder med et lett eddik skylle. Til dette formål, legg til litt hvit eddik i en sprayflaske, frakk og vattpinne eller bruke den direkte til befengt kolonien. Du kan også bruke møll midler til samme formål. ; Når hele området på denne infestation er renset ut, tørk den forsiktig med en ren brikke eller klut og litt antiseptisk og hygienisk desinfeksjonsmiddel. Du kan forhindre avkastningen av slike angrep ved å følge den videre gitt tips. ; Hindre Moth Infestation i Pantry, Siden det er flere sjanser til et angrep i matvarer, må du plassere den i fryseren i noen dager, hvis du er mistanke om noen larver i maten. Dette er for å drepe eventuelle egg / larver som allerede finnes i maten. , Store i lufttette beholdere, etter at du har fjernet maten fra fryseren. For å sikre bedre beskyttelse og skadedyrbekjempelse, kan du legge noen laurbærblad til disse lufttette beholdere med maten. Du kan også plassere noen laurbærblad i hyllene i pantry din, for å sikre at det ikke er noen larver i pantry. ; Ikke la matvarer sitte i en lengre periode, men erstatter dem når det er mulig. Og forsiktig undersøke maten pakkene før de kjøper dem. ; Kjøp et feromon felle fra supermarkedet som har et feromon setter inn og en klebrig overflate. Rollen av disse fellene er å tiltrekke seg mannlige møll som da blir sittende fast på fellen og så dø. ; Med ovennevnte tips for å bli kvitt og forebygge møll angrep i pantry, kan du sikkert beskytte hjemmet ditt fra disse skadedyr som kan forårsake mye smerte. Istedenfor å la dem vokse i huset, sørg for at du kan hindre deres vekst i selve huset.

No comments:

Post a Comment