Saturday 12 November 2011

Unik Birthday Cakes for voksne

Bursdager er naturens måte å fortelle oss til å spise mer kake ~ Anonym
Den mest spennende delen av en bursdagsfeiring er når tiden kommer til å blåse ut lysene og skjær kaken. Rull deretter moro relishing myke stykker og spille med kremen. Bursdag kaker for voksne kan være en måte forskjellig fra barn. Du kan planlegge å utforme kaken enten med kule ideer eller slem seg. Hvis vennen din fødselsdag ligger ved dørstokken, bare prøv ut disse ideene for unike bursdagen kaker for voksne. Her vi går.
Unik Bursdag Cake ideer
Deg vennen er på stepping stein av voksenlivet, så hvordan dekorere dere bursdagen kake? Det første som kan komme til ditt sinn er hans favoritt ting. Gjør det så enkelt som det. Velge en bursdag kake design er virkelig en spesiell affære. Så kan finne den unike kake ideer for voksne.
Design Funny Cake, å få ut det ultimate latter, planlegge noe morsomt. La kaken være enkel og skrible ned noen morsomme sitater bursdag over den. Sett noen kule krem ​​smiley på toppen og la 'Latter' være tema for festen. Her er noen eksempler. , Inne hver eldre person er en yngre menneske, Kudos til voksenlivet. ; Du er bare ung en gang, men du kan være umoden for en levetid. ; Hemmeligheten ved å bo unge er å leve ærlig, spise sakte, og lyve om alderen din. ; Du vet du er å bli gammel når lysene koster mer enn kaken. , Det er den alder til lovlig sprit, jubelropet til voksen alder! , The Unique Cake Design; Hva så spesielt med den unike bursdag kaker for voksne? I dette tilfellet, er du definitivt kommer til å prøve ut noe annet å legge litt mer lykke. Tenk om noe som din venn liker best eller hans hobby. Og lager kaken tilsvarende. Vennen din kan være glad i cricket, fotball eller andre spill, derfor kan velge en kake som ligner en fotball. For jenter er det som regel det motsatte. Den vanligste tingen funnet inne i en jentes vesken er den make-up kit. Bake en stor kake med i form av en leppestift (edible!). For, jenter kaken kan utelukkende saftig embedded med blomster og frukt (en krem ​​rose og jordbær). Øvrige temaer for unike design er damen feilen, filmen kaken er gitar kaken er kaotiske kake osv.
Naughty Kaker; Få slem med vennen din på hans / hennes bursdag. Tenk av noe som hun hater mest. En flue eller kakerlakk. Tenk deg en yummy mørk sjokoladekake ser akkurat ut som en kakerlakk! Prøv ut! Voksen birthday cake ideer er ment å være bakt med vanskelige tanker. Så det andre alternativet er, å lage en kake med ting som han glemmer daglig. Den vanligste tingen er nøkkelen ringen. Hvis gutta er fest sammen, kan man definitivt gjøre en "dame lass" kake, en kake med en varm kylling. Skjær kaken og være glad. Gift en kake med uskikkelig anførselstegn hvis kjæresten din kommer til å fullføre sin teenage (For eksempel: leppene dine er like saftig som jordbær. Din lidenskap er like dyp som fargen på kirsebær. Jeg er vilt forelsket i deg 20). Jeg er sikker på at din kjæreste vil bli opprømt se slike vakre sitater. Være slem med vennen din ved å kaste en djevel hode kake. Det er virkelig en stor moro!
Det var alt om unike bursdag kaker for voksne. Jeg er sikker på at du elsket ideene. Bare hell rum på sjokoladekake for en spennende smak. La festen begynner, og ikke glem å åpne en flaske champagne for å feire gleden ved voksenlivet.

No comments:

Post a Comment