Saturday 12 November 2011

Moro Spørsmål til Ask People

Har du noen gang lurt på, hva er oppskriften på en interessant samtale? Hvis du ikke har, her går det - mix erfaring, kunnskap og intelligens, legge til litt humor og den er klar! Men, som de fleste ting, er det lettere sagt enn gjort. De fleste av oss kan få kunnskap og erfaring, men når det kommer til sans for humor, kan det ikke bli utviklet, enten en person har det eller ikke. Så, for dem som tror at de mangler i denne avdelingen, gitt nedenfor er en liste over noen morsomme spørsmål å spørre folk å ta lett og hyggelig samtaler med dem.
Moro Spørsmål be folk bli kjent med dem
Moro spørsmål for å bli kjent med noen er de samme som du ville spørre en person du møter for første gang, den eneste forskjellen er at de blir spurt i en litt forvridd måte. Du kan lese mer på morsom samtale startere. : Liker du å lese bøker? Har du noen gang lurt på hvorfor de forlater tomme sider på baksiden av bøkene? , Hva slags mat liker du (?vente på svar) Jeg liker pizza, men én ting jeg alltid har lurt på er hvorfor de sender runde pizza i firkantede bokser? ; Er du religiøse? Har du tro på konseptet om himmel og helvete? (Vent for svar) Hva hvis folk i helvete har en kamp? Der vil de spør hverandre til å gå? ; Tror du avliving av dyr bør sjekkes? Er det ikke morsomt at du ikke kan holde et rådyr som kjæledyr, men det er greit å henge et drepte hjort på ditt hus vegg? : Hva er det verste du har gjort da du fikk ditched av noen? , Hva hvis Gud fortalt deg at i dag er din siste dag på jorden? Hva alle ting ville du gjøre? , Hvis du måtte plukke opp et dyr ved å beskrive deg, hva ville det være og hvorfor? ; Hvilken kroppsdel ​​av deg er du mest stolt av og hvorfor? (Det er gøy å spørre om du er jente, men en fyr spør dette kan betraktes som en lecher av mange kvinner, så se om det er ok å spørre dette). , Hva slags musikk / film / TV-programmer du liker? Som barn har jeg alltid imiterte rockestjerner og selv øvde taler for å motta en Grammy. Har du noen gang gjøre det like? , Har du noen gang løyet til noen, eller jukset noen? Hvis en fast løgner forteller deg at han er en vanlig løgner, vil du tro ham? ; Moro Spørsmål til legen Folk på en Get Together
Hvis du lurer på, hva er noen morsomme spørsmål å spørre folk, si - dine venner eller noen du bare møttes på en fest, så her en liste over noen interessante tilfeldige spørsmål å spørre folk. Kan du lese mer på morsomme tilfeldige spørsmål til venner. ; Hvis jeg fortalte deg at noen i dette partiet har tjent fengsel i et år, hvem tror du ville det være? ; Hvilken sang sang du i dag i dusjen? , Hvis det er en film som gjøres på livet ditt, hva ville det bli kalt og som ville stjernen i det som du? , Har du noen gang krysset fartsgrensen under kjøring? Visste du overleve? ; Når du drømme, ser du deg selv i tenårene, tjueårene eller trettiårene? ; Tror du at mennesket utviklet seg fra aper? Kan du bevise det med dine handlinger? ; Når klokka slår ti: ti, hva er det du opptil fleste dager? Gjev fem av ti mennesker lider av en viral infeksjon i regntiden, betyr det at den sjette, syvende, åttende, niende og tiende den glede? ; Tror du at rakettene ville ha en annen form hvis ingeniørene som utviklet dem hadde vært kvinner? , Hvis det er varmt og fuktig som faen en dag og kald og tørr som helvete på en annen, så hva er forskjellen mellom de to slags vær? ; Les mer på:; Moro spørsmål til Girlfriend, Fun spørsmål å stille Your Boyfriend; Her håper at du likte å lese disse morsomme spørsmål å spørre folk. For å gjøre dine samtaler interessant, lytte mer. Se hva den andre personen snakker om, og deretter stille spørsmål relatert til samme tema. Dette vil hjelpe deg å komme opp med god samtale startere og også unngå den lange stillhet i mellom samtaler. En siste tips før jeg logger av - Det er svært viktig at du nyte samtaler med folk. Hvis du er stresset hele tiden om å komme opp med av interessante ting å snakke om, det vil starte å vise og ta morsom faktor bort fra samtalene dine. Så, bare slappe av, føle deg komfortabel og være trygg når du gjør samtaler.

No comments:

Post a Comment