Wednesday 9 November 2011

Hvordan å flørte med en fyr i Middle School

Riktignok er ungdomsskolen ganske tidlig å tenke på flørting og ønsker å være i et forhold med en gutt, men hjertet vil ha det hjertet liker. I dagens verden, har det vært tilfeller hvor folk ser på flørting på to forskjellige måter: en akseptabel fasen når vokser eller en teit oppførsel. Men, flørte med en fyr er en ren stil å gjøre ham til å innse at en jente er interessert i ham, kanskje mer enn å være bare gode venner. Jeg antar det er noe galt med å tenke som dette, men noen foreldre kan ha andre forbehold. Kanskje de ikke vil at deres kjære jenter å lære flørte tips for jenter - hvordan å flørte med en fyr på barneskolen, noe som er helt forståelig.
Denne forskjellen av forståelse mellom små barn og deres foreldre, om riktig alder for å flørte vil fortsette. Så hvordan kan vi gjøre dette dilemmaet mer akseptabel og omgjengelig for foreldrene? Sammen med den første regelen vi snakket om tidligere, er det en skjult regel før det: snakke med din mor eller far, den som du føler deg komfortabel med, om dine følelser. Hvorfor det? Fordi du trenger deres emosjonell støtte også. Den aller første gangen du begynner å like en gutt i klassen eller nabolaget, er det en annen følelse, noe du har aldri følt eller opplevd før. Dette er grunnen til at foreldrene dine, eller kanskje en ansvarlig eldre sibling kan hjelpe deg. Plus, jo mer du kommuniserer om hva som foregår rett eller galt i ditt kjærlighetsliv, forventningen om bedre resultater økninger.
Tips om Hvordan flørte med a Guy i ungdomsskole
Nå som vi fikk viktige instruksjoner, kan vi gå dypere inn i temaet og se på noen flørting tips. Så uskyldig som flørting på barneskolen er, kan det være åh-så søt. Selv om jeg ikke har en yngre søster, ville jeg har elsket snakke med henne om dette og hjelpe henne på noen mulig måte. Selv om jeg ikke kan endre mitt ønske, betyr ikke at du ikke kan. Hvis du holder finne deg selv ønsker å snakke med denne gutten i klassen, føler drodling navnet hans i notatblokken, eller hold hvisker til vennene dine om ham, da kjære, har du forelsket i ham.
Igjen vil jeg påpeke at det er helt alright. Det er et naturlig stadium i livet og alle skal oppleve det til fulle. Så hvis du har noen form for hemninger om dette, så jeg vil si ikke. Vær glad for at du var få av de heldige jentene som kom til å føle som dette. Og som for å lære hvordan å flørte med fyr på barneskolen over tekst eller i person, hvorfor ikke vi gå over noen nyttige flørte tips for tenåringer.
Tips # 1: Bruk rene klær hver dag og se pen. Men med ganske mener jeg ikke bruke sminke eller noe. Nei, jeg mener dusj hver dag, gre håret, bruke deodorant, jern klærne dine, og ser ryddig. Du må føle deg komfortabel før du kan få hvem som helst tro du er. Selv om sminke på denne unge alder er vanligvis ikke akseptert av foreldre, men du kan be om deres tillatelse for blankt lip balm. Legg tilbehør til klær som klipp, fargerik scrunchies, pannebånd, øredobber, armbånd og sko.
Tips # 2: Når du ser ham på skolen eller på kjøpesenteret, snakke med ham pent. Ikke unngå ham og begynne gjemmer seg bak hver søyle. Han vil gjerne at du kom til ham og gjorde samtale. Og når du ikke har tid til å stoppe og chit chat, bare gi ham det beste smilet ditt og vink. Men ikke alltid løpe opp til ham da han er alene eller tilgjengelig for å snakke. Gi ham noen muligheter til å komme og snakke med deg. Og når han gjør, bli mer trygg om deg selv og det faktum at han ikke liker deg.
Tips # 3: Vil du lære å flørte med en fyr over teksten? Sending av en tekstmelding, holder samtaler enkelt, ikke for komplisert. Ikke snakk med ham kun om skole eller lekser, men ta med litt om deg selv, dine hobbyer og ting. Stille spørsmål om ham så vel, bli kjent med ham mer. Hvem vet, å bruke disse flørting tips for tekstil, kan du finne noen ting som er felles mellom dere to, som en sport, mat, tegneserier, filmer, sanger, eller skuespillere.
Tips # 4: For vår siste tips om hvordan å flørte med en fyr på ungdomsskolen, vil jeg gjerne snakke om noe veldig viktig. Mang en gang, har jeg sett jenter, uansett alder, å endre seg for mye for en gutt. Du er et unikt individ, og har ikke behov for å endre deg selv for noen. Enten du er dumme, smarte, tomboyish, eller en gutt på hjertet, er det ingen unnskyldning for å gi opp selv.
Hvis han liker deg, vil han betale mer oppmerksomhet og liker deg for deg. Og du vil ikke lure eller stille spørsmål som, hva er det måter å kjenner en fyr er flørting. Til slutt, ikke bli noe du ikke er, og det er et viktig tips i hvordan å flørte med en fyr på ungdomsskolen. Husk, jo mer endrer deg for noen, jo mer vil de forventer av deg. Å gjøre små ofre hit og det er fint, men å miste din identitet er aldri tilfredsstillende.

No comments:

Post a Comment