Tuesday 8 November 2011

Picket Fence Styles

Av alle gjerder ideer og stiler, stakittgjerder er de mest populære som de gjør ser noen hus eller hage klassisk og elegant. Det er mange forskjellige stakittgjerde stiler, og du vil ha en hard tid på å velge en. De fleste tror at stakittgjerder er tre og malt hvit, men stakittgjerder kommer i mange forskjellige materialer, farger, størrelser og design. Du kan velge vinyl stakittgjerder for stor stil samt holdbarhet. De koster mye mindre enn tradisjonelle tre stakittgjerder og er ideell for personer som er på et budsjett. Her vil vi diskutere om stakittgjerde stiler som er tilgjengelige i markedet.
Picket Fence Stiler og Tegninger
Tre stakittgjerde stiler er de mest populære, og de er det rette valget for hytte stil eller land stil hus, som de gir en lunefull og gammeldags sjarm til huset. Stakittgjerder er hovedsakelig knyttet landet levende og de beste ting om dem er at de samsvarer med landskapet og hage. Typen picket brukes, dets utforming og hvor nær sammen pickets er installert, bestemmer stilen på hagegjerdet. Den vanligste tre gjerdet stiler i stakittgjerder er kjent som gotisk stil, der toppen av hver picket er formet som hodet på en pil. Disse pickets er generelt monteres veldig tett slik at de gir maksimal privatliv. En variant av det gotiske stakittgjerde stil er det franske gotisk hagegjerdet som har et mer ytre stakittgjerde design med en spiss topp. Slike franske gotisk stakittgjerde stilene er egnet for hus som skryter av viktoriansk or edwardiansk arkitektur stiler.
Stakittgjerder behøver ikke installeres i en enkelt rett linje, der alle de enkelte pickets er av samme høyde. For landskapsarbeid hagen din og å tilby flere visuell interesse, bygge et stakittgjerde med en scalloped design. I en scalloped stakittgjerde stil, pickets er ikke av samme lengde og de er montert på en slik måte at den danner en konkav gjerde design eller en svak bue. En annen god stakittgjerde stil som er populære hos mange huseiere kalles Yorkshire. En Yorkshire stakittgjerdet har enkelte stakittgjerder som har en flat topp med forskyvninger og de installeres med en avstand på ca en halv tomme mellom dem. Disse type stakittgjerde stiler er utmerket for en bakgård eller grønnsakshage.
Hvis du er ute etter noe rustikke, så det beste stakittgjerde stil er ren flate toppen stakittgjerde. Som navnet antyder, i denne type gjerde toppen av pickets er helt ren og generelt de ikke er spiss. Alle de tre stakittgjerde stiler er ganske dyrt. Så, hvis eiendommen er en stor en, er det fornuftig å installere vinyl stakittgjerder. Vinyl stakittgjerde stilarter er lik som tre gjerder og vinyl gjerde installasjonen ikke bare lett, men også enkle å vedlikeholde. De er chip-resistente og ikke råte eller sprekk.
Du kan velge vinyl stakittgjerde stiler i forskjellige utførelser som hund øret, Yorkshire og gotiske. Den vinyl stakittgjerder ser akkurat ut som tre, og de trenger ikke å bli malt. De er ikke bare tilgjengelig i hvit farge, men andre nøytrale farger som tan, brun og beige. Stakittgjerder kan gjøres mer dekorative og interessante ved å installere stakittgjerde innlegg som er utsmykket. Mange huseiere selv installerer et gitter over sine pickets å gjøre det mer attraktivt.
Som du har sett det er mange stakittgjerde stiler som du kan velge mellom for å skape en bolig grense. Stakittgjerder er en av de mest populære gjerdet design for hjem og en flott måte å legge ved din eiendom.

No comments:

Post a Comment