Thursday 10 November 2011

Nautisk Star Color Meaning

Den nautiske stjernen er en symbolsk stjernen, som er forbundet med havet tjenestene til de væpnede styrker i USA. Det er også mye brukt på tatoveringen kulturen. Stjernen er ofte laget i mørke og lyse nyanser, som byttes om på en måte, som minner om en kompassrose. Det er den nautiske stjernen fargen mening, som gjør forskjellen i nautiske stjerner laget av mennesker, enten i en tatovering eller for å pryde skipet (som er tilfelle med de fleste skipene). Den nautiske stjernene gjort på ulike sider av skipet også har ulike betydninger knyttet til dem.
Betydningen av Nautisk Star
Den nautiske stjerner ble gjort berømt av sjømenn. De vanligvis fikk to nautiske star tatoveringer laget. Ut av som stjernen gjorde på venstre side representerte babord side, mens stjernen gjort på høyre side var en indikator på styrbord side. Disse tatoveringer ble brukt av sjøfolk til flaunt, deres kjærlighet til livet på sjøen. Some seilere fikk nautiske star tatoveringer for enkelte overtro. Ifølge dem disse tatoveringer ville sikre seg trygg passasje, når de er på sjøen. Samtidig ble nautiske stjernene også sett på som et symbol på håp, fordi de holdt seg borte fra sine kjære og de håpet å komme trygt hjem og bli gjenforent med sine kjære.
Bortsett fra folket i de væpnede styrkene, har vanlige borgere også begynt å få nautiske star tatoveringer laget. De har et symbol på en persons perspektiv til livet. De er sagt å gi brukeren styrken i livet og oppfylle sine ambisjoner. Så, hvis du vil uttrykke ditt ønske og følg stien for å nå dem.
Nautisk stjerner er også forbundet med homofile-lesbiske bevegelse. Punk rockere har også sin tilknytning til nautiske stjerner. I flere tilfeller, disse stjernene minne personen hans idealer, drømmer og gi mot til den personen til å gå mot drømmene. Disse tatoveringer er ofte laget med forskjellige farger.
Nautisk Star Color Meaning
Du kan komme over personer flaunting nautiske stjerner i forskjellige farger, for eksempel rødt, blått og grønt, osv. Ulik farge kombinasjonen er brukt til å lage nautiske stjerner. Den vanlige fargekombinasjonen brukt til å lage disse stjernene er rød og svart, grønn og svart, osv. En nautiske star laget i rød farge er en indikator på en port. Normalt rød og svart nautiske stjerner brukes på skipet for å indikere babord side på skipet. På høyre side av skipet eller styrbord er utsmykket med grønt nautiske stjernen. Single farger er også brukt til å lage nautiske stjerner. Singelen fargede nautiske star meningen er annerledes enn den mangefargede nautiske stjerner. For eksempel, er den svarte stjernene som brukes til å representere høyre side av skipet, også kjent som styrbord av skipet.
Sjømennene skulle få sine tatoveringer laget i forskjellige farger. Ofte en rød og svart nautiske stjernen ble gjort, når sjømannen har krysset Stillehavet tre ganger, som et spørsmål om stolthet og glede, da det ble ansett som en stor prestasjon i seg selv. Rød og svart nautiske star tatoveringer ble også gjort, fordi kompasset i bunnen av de fleste av havet kartene ble farget i rødt og sort. Blue nautiske star tatovering mening er, at du verdsetter lojalitet.
Sammen med forskjellige farger, kan forskjellige tatoveringer av stjernene også brukes til å lage nautiske stjerner. De andre stjernene nautiske inkluderer tribal nautiske stjernen, shooting star, månen stjerne, pentagram stjerne eller davidsstjerne. Man kan velge å gjøre disse ulike Star design i fargen på en regnbue. De kan også gjøres i én farge på personen valg. For eksempel, står en rød stjerne for sinne. Det representerer også en betydelig anledning i livet til personen. Derimot, representerer en blå stjernen lojalitet som vel som tristhet.
Den nautiske star fargen mening kan ha sin egen person tolkninger. Oftere enn ikke forskjellige mennesker vil komme opp med ulike tolkninger av fargen. Det kommer an på personen, som ønsker å bli en nautisk stjerne, hvordan han vil tolke fargen på stjernen.

No comments:

Post a Comment