Saturday 19 November 2011

African American Flettet Hair Styles for Kids

African American flettet håret stiler er ikke en ny mote trend. Disse er blant de svært populære frisyrer som mange don å se fantastisk. Mens den svarte frisyrer, da disse er kjent, tidligere slitt bare av afro-amerikanere, men dag kan du se mange flaunting disse. Med en pleie-free style håret som fletter tilbudet, som ikke vil elske å bære det! Vel, er disse afroamerikanske hår pyntebånd stiler ikke lenger begrenset til ungdommer. I dag kan du se mange barn på seg disse og klar til å velge en. Hvis du leter etter African American flettet hår stiler for barn for din lille gutt eller jente, så bare fortsett å lese de følgende avsnittene. Få vite om det beste African American flettet hår stiler for barn og gi barna dine en søt look.
Flettet African American Hair Styles for Kids
Straight Cornrow Braids; Disse er blant de mest populære afroamerikanske flettet hår stiler for barn. Cornrows starte fra hårfestet og består av fletter som ligger flatt på hodebunnen. Dette er plisserte flatt mot hodebunnen, akkurat som den franske braid frisyrer og sist opp til 6 måneder med riktig vedlikehold. Simple cornrow fletter består av et straight flettet mønster form front å sikkerhetskopiere. Du kan også vurdere å velge for delvis cornrow. En delvis cornrow består av hår fra hårfestet til crown flettet i cornrow stil og resten av håret igjen gratis. This Afro frisyre for barn er ganske populært blant jenter og gutter har lengre hår.
Designer Cornrow Braids, designer cornrow flettene er akkurat som de nevnte African American håret pyntebånd stil med den eneste forskjellen i mønsteret det former på hodebunnen din. Mens rett cornrows skjemaet direkte linjer fra hårfestet til nakken eller krone, kan designeren bestå av ulike design mønsteret på hodebunnen din. Sikksakk mønster er ganske populær. Du kan ha enkle oppskrift fra midtre delen. Mange også gå for sirkulære mønstre og andre geometriske mønstre som også er en hit.
Enkel eller Two Strand Twist Braids, En av de enkleste African American flettene for kids er singel eller to strand vridninger. I enkelt-tråder er håret delt i varierer små seksjoner og hver seksjon er tett vridde etter påføring av styling gel og deretter festes på hodebunnen med Bobby pinner. Når hele mane er dekket, må du forlate pinnene for en dag eller to. Mens du åpner pinnene håret ditt er pent vridd. En hår setting spray vil opprettholde utseendet. I tilfelle av to strand twist teknikk to tråder i stedet for ett er tatt, og henger sammen to danne tight vri og festes med Bobby pinner. Selv ikke akkurat en flettet hår stil, er dette stilen en variant av samme og ser awesome for kids. Accessorize det med fargerike perler og din ungen er sikker å se de søteste en.
Micro Braids; Micro braid frisyrer er kjent for å være det sikreste alternativet. Håret er delt and plisserte i svært tynne fletter som ser svært vakker. Du kan gå for deling eller bare veve du håret mote i tilbakeliggende. Med slike African American flettet hår stiler for barna, kan du enten la håret ditt gratis eller tie det i en ponni eller halv hestehale. Denne afroamerikanske barn frisyre ser ekstremt vakker for kort eller langt hår.
Dette var noen av de beste African American hår stiler for barn. Med litt eksperimentering og mikse og matche disse kan du få noen attraktivt frisyrer. Husk at African American flettet hår stiler for barna trenger skikkelig vask og omsorg slik at håret ikke blir skadet. Så følger rett hårpleie rutine og gi barna dine en kul og søt look.

No comments:

Post a Comment