Sunday 13 November 2011

Baderom Sikkerhetstips

Badet ditt er vanligvis den minste rommet i huset. Ofte krever dette HMS som det blir de farligste sted i huset også. Med hardt og våte gulv, det er nødvendig å ta vare mens vi vandrer i badet. Ikke bare dette, det er også stedet hvor du beholde alle dine rengjøringsprodukter, som er giftige og skadelige og må holdes borte fra barna. Badet synker, badekaret og toalettet er laget av porselen, krom eller fliser, noe som igjen blir farlig hvis du faller og treffer hodet på det. Tatt i betraktning alle de ovennevnte, blir baderomsprodukter svært viktig.
I tillegg til ovennevnte, er bad stedet hvor du holder elektrisk utstyr og medisiner. Dessuten er det sted som forårsaker maksimal gli og falle ulykker hjemme. Kombinasjon av alle punktene ovenfor gjør dette lille rommet, potensielt farlig for alle dine familiemedlemmer. Følgende avsnitt konsentrerer seg om baderomsprodukter frå ulike aspekter.
Tips for baderomsprodukter
Bad Safety Håndtak; baderomsprodukter grip barer er installert for å sikre balansen. Badet barene er sikret horisontalt eller vertikalt på veggene på badet i nærheten av dusj og badekar området og nærmere på toalettet. Disse grip barer bistå i å få ut av badekaret, reiser seg fra kommode og forhindrer også deg fra glir når gulvet er vått. Disse barene blir nødvendige for å sikre baderomsprodukter til eldre og barn. Ikke installere disse ta barer i en diagonal stilling, vil dette støtter ikke vekten din. Hvis du vil, kan du også installere et badekar bar på siden av badekaret for ekstra balanse og sikkerhet. Disse vil være nyttig for å hjelpe dine barn også. Utseendet på badet ditt vil ikke bli svekket med disse sikkerhets barer som det er ulike varianter av lett installerbare grip barer tilgjengelig i byggemarkedet som kan matche dine behov og badet innredning også! Du kan også kjøpe disse på linje.
Toaletter, commodes, blir lav i høyden, kan føre til problemer for eldre å bruke. Clamp-on toalettsetet er tilgjengelig i markedet, som ikke bare øker høyden på toalettet, men også har armene på sin side som bistår i lett sittende og få opp fra toalettsetet. Dette er en av de beste sikkerhetstips for eldre. Det benyttes en kommode stol løser også ulykker forårsaket på grunn av lave høyder toalettet. En grab bar i nærheten av toalettet vil også hjelpe. Barn elsker å leke i vannet. De blir svært fascinert av vannet i toalettet også. Dette øker deres sjanser for å få fast i toalettet, eller enda verre drukne i toalettet. Toalettsete låser er et godt tips til badet sikkerhet for barn.
Søppel Bokser, du kan ikke benekte at det er sjanser for snublende ned, fordi søppel kan var i veien. Holde det under servanten, slik at du ikke faller over det. Farlige ting som medisiner, forkastet barberblader, bokser med rengjøringsmidler etc. blir kastet i søpla bokser. Barn vil være svært interessert i å rote i søpla bokser, om igjen uten tilsyn. Derfor er det viktig å overvåke barnet ditt og kaste alle disse skadelige materialer i de bokser som er utenfor deres rekkevidde.
Elektriske apparater, vann og elektrisitet aldri gå hånd i hånden. Vann er alltid til stede på badet. Ikke la apparater som hårføner, barberer barberhøvel ol i nærheten av vannet. Også slå av strømmen og koble fra apparatene, etter å bruke dem for å hindre farlige ulykker. Installer plast pluggene inn i kontaktene, slik at barna er trygge. Tar forholdsregler for elsikkerhet er viktig for baderomsprodukter.
Medisin Skap; En annen mulig kilde til fare, installerer den medisinske skap hvor barna ikke vil kunne nå dem. For ytterligere sikkerhet for barn, installerer barn låser på disse skapene. Lagring av medikamenter i flasker med barnesikre caps, er en annen sikkerhetsnett. Kast ut alle medisiner som har gått ut slik at du eller noen annen eldre personen ikke ta dem ubevisst.
Rengjøring Rekvisita, Hold rengjøring forsyninger for bad rengjøring, på en høy sokkel for å holde den vekk fra barna. Ikke bygg denne sokkel for høyt, eller du kan ende opp med å falle nedover. Hvis du kan installere en grip bar under denne hylla, slik at du kan holde på den mens tilgang sokkelen. Sikre at rengjøringsmidler er borte fra utilgjengelig for barn er et godt bad sikkerhet tips.
Holde en mopp hendig på badet og tørre flisene hver gang badet er brukt. Dette vil sikre at badet er vann gratis, og dermed, minimere ulykker. Som du ser av ovenstående, er det mange ting som gjør badet ditt utrygt for barn, eldre og for deg også. Dette gjør baderomsprodukter svært viktig. Overvåkes nøye når barna dine selv om du har alle mulige sikkerhetsinnretninger på badet. Tross alt er familien sikkerheten prioritet av livet vårt!

No comments:

Post a Comment